دستور تهیه كباب چوبی مدیترانه‌ای


در دستور زیر روش تهیه کباب چوبی مدیترانه‌ای با مرغ (Mediterranean Chicken Kebabs) را می خوانید. البته می توانید از گوشت قرمز نیز در کنار آن استفاده کنید.

مواد لازم:

روغن زیتون                                                                     شش قاشق سوپخوری

 آبلیمو                                                                           چهار قاشق سوپخوری

 سینه مرغ (پوست‌كنده بدون استخوان)                                  300 گرم

 فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز                                                   یك عدد

سیر خرد شده                                                                 یك حبه

 كدوی كوچك                                                                   یك عدد

 پیاز كوچك                                                                       دو عدد

 نمك و فلفل سیاه                                                             به میزان لازم



طرز تهیه:

در یك كاسه كوچك روغن زیتون، آبلیمو، سیر را مخلوط كرده، نمك و فلفل را به آن اضافه می‌كنیم. كدو و سینه‌‌مرغ را در قطعات مكعبی 5 سانتی متری خرد كنید. فلفل دلمه‌ای را نیز ورقه كنید. داخل سیخ‌های كباب، به ترتیب یك تكه كدو، پیاز، فلفل دلمه‌ای و تكه‌ای مرغ قرار دهید. سیخ‌ها را داخل یك بشقاب گذاشته، سسی را كه در ابتدا تهیه نموده اید به وسیله قلم مو روی سیخ‌ها بمالید تا تمام آنها مزه دار شود، بعد بگذارید نیم ساعت بماند. كباب‌ها را زیر گریل یا روی كباب پز قرار دهید تا زمانی كه نرم شوند. سیخ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. این كباب را گرم سرو كنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4870 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۶ شهريور بازدید: 4385 ساعت: 9:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی می‌شود؟ پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.
کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!