مواد لازم:
روغن زیتون                                                                     شش قاشق سوپخوری
 آبلیمو                                                                           چهار قاشق سوپخوری
 سینه مرغ (پوستكنده بدون استخوان)                                  300 گرم
 فلفل دلمهای سبز یا قرمز                                                   یك عدد
سیر خرد شده                                                                 یك حبه
 كدوی كوچك                                                                   یك عدد
 پیاز كوچك                                                                       دو عدد
 نمك و فلفل سیاه                                                             به میزان لازم

طرز تهیه:
در یك كاسه كوچك روغن زیتون، آبلیمو، سیر را مخلوط كرده، نمك و فلفل را به آن اضافه میكنیم. كدو و سینهمرغ را در قطعات مكعبی 5 سانتی متری خرد كنید. فلفل دلمهای را نیز ورقه كنید. داخل سیخهای كباب، به ترتیب یك تكه كدو، پیاز، فلفل دلمهای و تكهای مرغ قرار دهید. سیخها را داخل یك بشقاب گذاشته، سسی را كه در ابتدا تهیه نموده اید به وسیله قلم مو روی سیخها بمالید تا تمام آنها مزه دار شود، بعد بگذارید نیم ساعت بماند. كبابها را زیر گریل یا روی كباب پز قرار دهید تا زمانی كه نرم شوند. سیخها را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. این كباب را گرم سرو كنید.
بازگشت به صفحه نخست