خطر عسل برای کودکان زیر یکسال


با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....

به گزارش لقمه، یک متخصص کودکان در گفت‌وگویی در پاسخ به این سوالات اظهار داشت: «معمولا برای چند هفته اول، به نظر می‌رسد که همه نوزادان فقط می‌خواهند، بخوابند ولی در واقع، نوزادان به 15 تا 16 ساعت در روز به خواب نیاز دارند.»

دكتر رامین مظفری در ادامه اظهار داشت: «البته بهترین زمان برای خواباندن کودک زمانی است که کودک کسل است، نه بلافاصله بعد از خوردن غذا یا زمانی كه او بی‌تابی می‌كند.»

وی در پاسخ به این سوال كه آیا نوزادان نزدیک‌بین‌اند، گفت: «نوزادان بسیار نزدیک‌بین هستند و در ابتدای زندگی زمانی که اشیا و افراد فقط 30 سانتی‌متر با آنها فاصله دارند، می‌توانند به وضوح تصاویر را ببینید.»

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در ادامه در پاسخ به اینكه كودك از چه زمانی می‌خندد، اظهار داشت: «معمولا پس از 4 تا 6 هفته پس از تولد كودك می‌خندند و بعد از ششمین هفته تولد، اجتماعی می‌شوند و به لبخند والدین و اطرافیان، واکنش نشان می‏دهند و لبخند می‌زنند. البته ظرف مدت 4 تا 6 ماه اول می‌توان شاهد واکنش‌های دیگری از نوزاد بود مثل زیرچشمی نگاه کردن به یک سمت و گرفتن قیافه‌های خنده‌دار به خود و درآوردن سر و صدای زیاد.»

مظفری با اشاره به اینکه شیرخواران در ماه پنجم به 2 برابر وزن زمان تولد خود می‌رسند، افزود: «در ماه پنجم تولد، وزن کودک به احتمال زیاد 2 برابر بدو تولد می‌شود بنابراین اگر كودكی با آنکه شیر مادر می‌خورد ولی هنوز به اندازه کافی وزن نگرفته، والدین در این خصوص حتما با پزشک متخصص اطفال صحبت کنند.»

وی در ادامه در پاسخ به این سوال كه آیا برای تغذیه كودكان زیر 3 سال ممنوعیت غذایی خاصی وجود دارد، گفت: «معمولا توصیه می‌شود والدین حداقل تا سن 1 سالگی، به کودک عسل ندهند چون وجود نوعی باکتری در آن می‌تواند باعث مسمومیت بوتولیسم شود. علاوه بر این نیز بهتر است به كودك تا یك سالگی نیز از دادن شیر گاو به تنهایی اجتناب شود.»

مظفری در پایان با بیان اینکه بسیاری از والدین با مشاهده تغییراتی در رنگ مدفوع کودک نگران می‌‌شوند، گفت: «تغییر در رنگ مدفوع کودک تنها بخشی از روند رو به رشد کودک است و این مساله نباید باعث نگرانی بیش‌ازحد والدین شود.»



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :سلامانه

کد: 7336 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور بازدید: 4503 ساعت: 5:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
2 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
4 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
6 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
7 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
8 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
9 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
11 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

  سبزیجات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگون...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را از هم متمایز می‌كند، نیازهای این افراد است.