خطر عسل برای کودکان زیر یکسال


با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....

به گزارش لقمه، یک متخصص کودکان در گفت‌وگویی در پاسخ به این سوالات اظهار داشت: «معمولا برای چند هفته اول، به نظر می‌رسد که همه نوزادان فقط می‌خواهند، بخوابند ولی در واقع، نوزادان به 15 تا 16 ساعت در روز به خواب نیاز دارند.»

دكتر رامین مظفری در ادامه اظهار داشت: «البته بهترین زمان برای خواباندن کودک زمانی است که کودک کسل است، نه بلافاصله بعد از خوردن غذا یا زمانی كه او بی‌تابی می‌كند.»

وی در پاسخ به این سوال كه آیا نوزادان نزدیک‌بین‌اند، گفت: «نوزادان بسیار نزدیک‌بین هستند و در ابتدای زندگی زمانی که اشیا و افراد فقط 30 سانتی‌متر با آنها فاصله دارند، می‌توانند به وضوح تصاویر را ببینید.»

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در ادامه در پاسخ به اینكه كودك از چه زمانی می‌خندد، اظهار داشت: «معمولا پس از 4 تا 6 هفته پس از تولد كودك می‌خندند و بعد از ششمین هفته تولد، اجتماعی می‌شوند و به لبخند والدین و اطرافیان، واکنش نشان می‏دهند و لبخند می‌زنند. البته ظرف مدت 4 تا 6 ماه اول می‌توان شاهد واکنش‌های دیگری از نوزاد بود مثل زیرچشمی نگاه کردن به یک سمت و گرفتن قیافه‌های خنده‌دار به خود و درآوردن سر و صدای زیاد.»

مظفری با اشاره به اینکه شیرخواران در ماه پنجم به 2 برابر وزن زمان تولد خود می‌رسند، افزود: «در ماه پنجم تولد، وزن کودک به احتمال زیاد 2 برابر بدو تولد می‌شود بنابراین اگر كودكی با آنکه شیر مادر می‌خورد ولی هنوز به اندازه کافی وزن نگرفته، والدین در این خصوص حتما با پزشک متخصص اطفال صحبت کنند.»

وی در ادامه در پاسخ به این سوال كه آیا برای تغذیه كودكان زیر 3 سال ممنوعیت غذایی خاصی وجود دارد، گفت: «معمولا توصیه می‌شود والدین حداقل تا سن 1 سالگی، به کودک عسل ندهند چون وجود نوعی باکتری در آن می‌تواند باعث مسمومیت بوتولیسم شود. علاوه بر این نیز بهتر است به كودك تا یك سالگی نیز از دادن شیر گاو به تنهایی اجتناب شود.»

مظفری در پایان با بیان اینکه بسیاری از والدین با مشاهده تغییراتی در رنگ مدفوع کودک نگران می‌‌شوند، گفت: «تغییر در رنگ مدفوع کودک تنها بخشی از روند رو به رشد کودک است و این مساله نباید باعث نگرانی بیش‌ازحد والدین شود.»



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :سلامانه

کد: 7336 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور بازدید: 3939 ساعت: 5:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
4 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
5 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
6 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
7 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 جولان زعفران های تقلبی در بازار/ از گوشت گاو تا عسل و چربی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
11 عسل با موم نخورید/ استاندارد عسل اجباری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
خواص ضد سرطانی هویج خواص ضدسرطانی هویج رنده شده و ارتباط افسردگی با پارکینسون عناوین مهمترین یافته های پزشکی امروز هستند.هویج رنده شده مهمترین ماده غذایی برای پیشگیری از سرطان، بیماری های عصبی و قلبی عروقی است.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.