مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند


یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.

به گزارش لقمه، دکتر علیرضا مهدویانی در گفت و گویی با هشدار نسبت به احتمال تشدید بیماری مبتلایان به آسم و آلرژی با مصرف غذاهای آماده و رستورانی در مسافرت، گفت:« غذاهای آماده و صنعتی و نیز غذاهای رستورانی به دلیل مواد افزدونی موجود در آن باعث تشدید سرفه و خس خس سینه مبتلایان به آسم و آلرژی بهاره می شود لذا مصرف غذاهای خانگی به این افراد توصیه می شود».


این فوق تخصص آلرژی،آسم و ایمونولوژی درباره رژیم غذایی این دسته از مبتلایان در نوروز، گفت:« اعتقادی نداریم که مواد غذایی باعث ایجاد و یا تشدید آسم و یا آلرژی بهاره می شود. متاسفانه به دلیل تفکر غلطی که در میان در سطح جامعه مبتلایان به آسم و آلرژی درباره مواد غذایی وجود دارد، باعث می شود که این افراد به غلط تحت رژیم های اجتنابی و حذفی مواد غذایی متعدد قرار گیرند که موجب بروز سوء تغذیه در مبتلایان می شود».


دکتر مهدویانی خاطرنشان کرد:« البته بحث افزودنی های غذایی جدای از بحث مواد غذایی اصلی است چرا که افزودنی ها و مواد غذایی حاوی افزودنی ها مثل غذاهای آماده،چیپس، پفک یا نوشابه منجر به تشدید آسم و یا بیماری آلرژی بهاره می شود».


وی با تاکید بر لزوم مصرف مواد غذایی اصلی و اجتناب از حذف آن از برنامه غذایی روزانه مبتلایان به آسم و آلرژی بهاره، گفت:« ممنوعیت غذایی تنها برای افرادی که مبتلا به آلرژی غذایی هستند وجود دارد آن هم با نظر پزشک متخصص. کمتر از 10 درصد بیماران مبتلا به آسم و آلرژی بهاره مبتلا به آلرژی غذایی نیز هستند لذا این دسته از افراد باید در مورد تغذیه خود با پزشک متخصص مشورت کنند و به غلط تحت رژیم حذفی قرار نگیرند».



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز،

کد: 6409 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين بازدید: 4526 ساعت: 12:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
2 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
3 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
4 کاهش ریسک ابتلا به اگزما با شیردهی طولانی مدت کودکان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
5 آیا مصرف ماهی در طول بارداری از نوزاد در مقابل آسم محافظت می کند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
6 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 چاقی علائم آسم در کودک را تشدید می‌کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8 با تغذبه خوب بهتر نفس بکشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
9 وزیر بهداشت روز پزشک را به تمامی همکاران تبریک گفت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
10 برای پیشگیری از آسم روغن ماهی مصرف کنید ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
11 78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  شیر فقط برای استخوان نیست علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 بیماری ناشی از آب آلوده را بشناسید برای رفع آلودگی آب در منزل می توانید ابتدا آن را بجوشانید و سپس مصرف کنید.
آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟ در حال حاضر همه می‌دانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب می‌زند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.