مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند


یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.

به گزارش لقمه، دکتر علیرضا مهدویانی در گفت و گویی با هشدار نسبت به احتمال تشدید بیماری مبتلایان به آسم و آلرژی با مصرف غذاهای آماده و رستورانی در مسافرت، گفت:« غذاهای آماده و صنعتی و نیز غذاهای رستورانی به دلیل مواد افزدونی موجود در آن باعث تشدید سرفه و خس خس سینه مبتلایان به آسم و آلرژی بهاره می شود لذا مصرف غذاهای خانگی به این افراد توصیه می شود».


این فوق تخصص آلرژی،آسم و ایمونولوژی درباره رژیم غذایی این دسته از مبتلایان در نوروز، گفت:« اعتقادی نداریم که مواد غذایی باعث ایجاد و یا تشدید آسم و یا آلرژی بهاره می شود. متاسفانه به دلیل تفکر غلطی که در میان در سطح جامعه مبتلایان به آسم و آلرژی درباره مواد غذایی وجود دارد، باعث می شود که این افراد به غلط تحت رژیم های اجتنابی و حذفی مواد غذایی متعدد قرار گیرند که موجب بروز سوء تغذیه در مبتلایان می شود».


دکتر مهدویانی خاطرنشان کرد:« البته بحث افزودنی های غذایی جدای از بحث مواد غذایی اصلی است چرا که افزودنی ها و مواد غذایی حاوی افزودنی ها مثل غذاهای آماده،چیپس، پفک یا نوشابه منجر به تشدید آسم و یا بیماری آلرژی بهاره می شود».


وی با تاکید بر لزوم مصرف مواد غذایی اصلی و اجتناب از حذف آن از برنامه غذایی روزانه مبتلایان به آسم و آلرژی بهاره، گفت:« ممنوعیت غذایی تنها برای افرادی که مبتلا به آلرژی غذایی هستند وجود دارد آن هم با نظر پزشک متخصص. کمتر از 10 درصد بیماران مبتلا به آسم و آلرژی بهاره مبتلا به آلرژی غذایی نیز هستند لذا این دسته از افراد باید در مورد تغذیه خود با پزشک متخصص مشورت کنند و به غلط تحت رژیم حذفی قرار نگیرند».



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز،

کد: 6409 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين بازدید: 4234 ساعت: 12:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
2 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
3 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
4 کاهش ریسک ابتلا به اگزما با شیردهی طولانی مدت کودکان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
5 آیا مصرف ماهی در طول بارداری از نوزاد در مقابل آسم محافظت می کند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
6 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 چاقی علائم آسم در کودک را تشدید می‌کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8 با تغذبه خوب بهتر نفس بکشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
9 وزیر بهداشت روز پزشک را به تمامی همکاران تبریک گفت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
10 برای پیشگیری از آسم روغن ماهی مصرف کنید ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
11 78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رژیم لاغری با عسل عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

  منظم خوردن؛ درمان چاقی مفرط نوجوانان نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف روزی ۵وعده ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه‌ پنج آرد پرمصرف در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.
اسفناج شما را لاغر می کند محققان اظهار کرده اند که مصرف اسفناج نه تنها برای سلامت بدن مفید است بلکه به کاهش وزن کمک می کند.
به زودی شکل همبرگر می‌شوید! حتما می‌دانید که علم تغذیه و معجزه‌های آن چه کمکی به زیبایی شما می‌کند.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.