مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند


یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.

به گزارش لقمه، دکتر علیرضا مهدویانی در گفت و گویی با هشدار نسبت به احتمال تشدید بیماری مبتلایان به آسم و آلرژی با مصرف غذاهای آماده و رستورانی در مسافرت، گفت:« غذاهای آماده و صنعتی و نیز غذاهای رستورانی به دلیل مواد افزدونی موجود در آن باعث تشدید سرفه و خس خس سینه مبتلایان به آسم و آلرژی بهاره می شود لذا مصرف غذاهای خانگی به این افراد توصیه می شود».


این فوق تخصص آلرژی،آسم و ایمونولوژی درباره رژیم غذایی این دسته از مبتلایان در نوروز، گفت:« اعتقادی نداریم که مواد غذایی باعث ایجاد و یا تشدید آسم و یا آلرژی بهاره می شود. متاسفانه به دلیل تفکر غلطی که در میان در سطح جامعه مبتلایان به آسم و آلرژی درباره مواد غذایی وجود دارد، باعث می شود که این افراد به غلط تحت رژیم های اجتنابی و حذفی مواد غذایی متعدد قرار گیرند که موجب بروز سوء تغذیه در مبتلایان می شود».


دکتر مهدویانی خاطرنشان کرد:« البته بحث افزودنی های غذایی جدای از بحث مواد غذایی اصلی است چرا که افزودنی ها و مواد غذایی حاوی افزودنی ها مثل غذاهای آماده،چیپس، پفک یا نوشابه منجر به تشدید آسم و یا بیماری آلرژی بهاره می شود».


وی با تاکید بر لزوم مصرف مواد غذایی اصلی و اجتناب از حذف آن از برنامه غذایی روزانه مبتلایان به آسم و آلرژی بهاره، گفت:« ممنوعیت غذایی تنها برای افرادی که مبتلا به آلرژی غذایی هستند وجود دارد آن هم با نظر پزشک متخصص. کمتر از 10 درصد بیماران مبتلا به آسم و آلرژی بهاره مبتلا به آلرژی غذایی نیز هستند لذا این دسته از افراد باید در مورد تغذیه خود با پزشک متخصص مشورت کنند و به غلط تحت رژیم حذفی قرار نگیرند».



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز،

کد: 6409 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين بازدید: 4078 ساعت: 12:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
2 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
3 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
4 کاهش ریسک ابتلا به اگزما با شیردهی طولانی مدت کودکان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
5 آیا مصرف ماهی در طول بارداری از نوزاد در مقابل آسم محافظت می کند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
6 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 چاقی علائم آسم در کودک را تشدید می‌کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8 با تغذبه خوب بهتر نفس بکشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
9 وزیر بهداشت روز پزشک را به تمامی همکاران تبریک گفت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
10 برای پیشگیری از آسم روغن ماهی مصرف کنید ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن
11 78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

  غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کالبد شکافی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای مضر دنیا شاید کم‌ضررترین بخش پیتزا به‌دلیل وجود مقدار کم ویتامین C سس قرمز آن باشد.
یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم یکی از لوازم ضروری در هر خانه ای یخچال است که همه افراد خانه با آن سرو کار دارند.از بچه ها که در آن به دنبال خوراکی می گردند تا خانم خانه که وظیفه سر و سامان دادن و نظافت آن را بر عهده دارد و البته وظیفه پر کردن قفسه های یخچال نیز به عهده مرد خانه است! بنابراین خیلی مهم است که این وسیله «همه گیر» به خوبی تمیز شده و از ظاهری خوب برخوردار باشد.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.