تاثیر رنگ ها بر کنترل وزن


باورتان می‌شود اندازه‌ی ظروف و رنگ‌ها نیز روی اشتها و وزن ما تأثیر می‌گذارند؟ اگر راه های مختلفی برای لاغری رفته‌اید این شیوه‌ی جدید را نیز امتحان کنید.

به گزارش لقمه، متخصصان معتقدند ما در لیوان‌های بزرگ و پهن بیشتر از لیوان‌های باریک و بلند می‌نوشیم. همچنین اگر در محل کار یا هر جای دیگر نزدیک ظرف حاوی شکلات و آبنبات بنشینیم بیشتر از این تنقلات می‌خوریم. اخیراً نتایج پژوهش‌های جدید نشان داده است که رنگ‌ها روی کنترل وزن ما تأثیر دارند.



رنگ‌های متضاد برای کنترل میزان غذایی که می‌خوریم

بر اساس نتایج پژوهشی که در دانشگاه کرنل انجام شد وجود تن‌های یکرنگ در بشقاب و غذاها به پرخوری منجر می‌شود.

به عنوان مثال افراد به خوردن ماکارونی با مایه و سس قرمز در بشقاب قرمز رنگ علاقه‌ی زیادی نشان می‌دهند.

محققان مشاهده کردند زمانی که پاستا با سس سفید در بشقاب‌های سفید سرو می‌شود 20 درصد بیشتر خورده می‌شود با این حال زمانی که همین غذا در بشقاب قرمز سرو شد شرکت کننده ها کمتر از آن خوردند.

محققان معتقدند که تفاوت و تضاد رنگ‌ها باعث می‌شود که مغز نسبت به حجم غذایی که می‌خورد هشیارتر باشد؛ یعنی کمتر بخورد.



رنگ آبی اشتها را کاهش می‌دهد

البته مواد غذایی آبی رنگ در طبیعت کمتر دیده می‌شود. اما محققان معتقدند که خوردن غذا در بشقاب‌های آبی یا رنگ کردن در و دیوار آشپزخانه و سالن غذاخوری به رنگ آبی باعث کاهش اشتها می‌شود.



یک چراغ راهنمایی رانندگی در یخچال آشپزخانه‌تان برپا کنید

روی مواد غذایی سالم نشان سبز، مواد غذایی متوسط نشان زرد و روی آن‌هایی که ارزش غذایی کمی دارند نشان قرمز بزنید. زمانی که این مواد غذایی را در یخچال یا گنجه ها می‌چینید مواد غذایی سبز را در دسترس و مواد غذایی قرمز را تا جایی که می‌شود دور از دسترس سریع قرار دهید. این کار باعث می‌شود شما کمتر به سراغ مواد غذایی ناسالم بروید.

در کافه تریای یک بیمارستان در آمریکا این سیستم اجرا شد. جالب اینجاست بدانید که فروش مواد غذاییِ قرمز نشان مانند نوشیدنی‌های گازدار پایین آمد و در عوض مواد غذایی سبز نشان مانند آب و محصولات لبنی کم چرب بیشتر به فروش رفت.

شما هم امتحان کنید. حتماً شما هم زمانی که در یخچال را باز می‌کنید و با یک نوشیدنی یا خوراکی با علامت قرمز برخورد می‌کنید زنگ خطری در ذهنتان روشن می‌شود و میل کمتری به مصرف آن پیدا می‌کنید. 


منبع: plaisirssante


نقل از :تبیان

کد: 2462 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 5147 ساعت: 4:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
4 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
5 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
6 شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
7 رابطه خواب با رژیم غذایی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
8 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
9 چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
10 یافته های جدید درباره نوشیدنی های رژیمی ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
11 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر اگر می‌خواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان می‌خورد.