تاثیر رنگ ها بر کنترل وزن


باورتان می‌شود اندازه‌ی ظروف و رنگ‌ها نیز روی اشتها و وزن ما تأثیر می‌گذارند؟ اگر راه های مختلفی برای لاغری رفته‌اید این شیوه‌ی جدید را نیز امتحان کنید.

به گزارش لقمه، متخصصان معتقدند ما در لیوان‌های بزرگ و پهن بیشتر از لیوان‌های باریک و بلند می‌نوشیم. همچنین اگر در محل کار یا هر جای دیگر نزدیک ظرف حاوی شکلات و آبنبات بنشینیم بیشتر از این تنقلات می‌خوریم. اخیراً نتایج پژوهش‌های جدید نشان داده است که رنگ‌ها روی کنترل وزن ما تأثیر دارند.



رنگ‌های متضاد برای کنترل میزان غذایی که می‌خوریم

بر اساس نتایج پژوهشی که در دانشگاه کرنل انجام شد وجود تن‌های یکرنگ در بشقاب و غذاها به پرخوری منجر می‌شود.

به عنوان مثال افراد به خوردن ماکارونی با مایه و سس قرمز در بشقاب قرمز رنگ علاقه‌ی زیادی نشان می‌دهند.

محققان مشاهده کردند زمانی که پاستا با سس سفید در بشقاب‌های سفید سرو می‌شود 20 درصد بیشتر خورده می‌شود با این حال زمانی که همین غذا در بشقاب قرمز سرو شد شرکت کننده ها کمتر از آن خوردند.

محققان معتقدند که تفاوت و تضاد رنگ‌ها باعث می‌شود که مغز نسبت به حجم غذایی که می‌خورد هشیارتر باشد؛ یعنی کمتر بخورد.



رنگ آبی اشتها را کاهش می‌دهد

البته مواد غذایی آبی رنگ در طبیعت کمتر دیده می‌شود. اما محققان معتقدند که خوردن غذا در بشقاب‌های آبی یا رنگ کردن در و دیوار آشپزخانه و سالن غذاخوری به رنگ آبی باعث کاهش اشتها می‌شود.



یک چراغ راهنمایی رانندگی در یخچال آشپزخانه‌تان برپا کنید

روی مواد غذایی سالم نشان سبز، مواد غذایی متوسط نشان زرد و روی آن‌هایی که ارزش غذایی کمی دارند نشان قرمز بزنید. زمانی که این مواد غذایی را در یخچال یا گنجه ها می‌چینید مواد غذایی سبز را در دسترس و مواد غذایی قرمز را تا جایی که می‌شود دور از دسترس سریع قرار دهید. این کار باعث می‌شود شما کمتر به سراغ مواد غذایی ناسالم بروید.

در کافه تریای یک بیمارستان در آمریکا این سیستم اجرا شد. جالب اینجاست بدانید که فروش مواد غذاییِ قرمز نشان مانند نوشیدنی‌های گازدار پایین آمد و در عوض مواد غذایی سبز نشان مانند آب و محصولات لبنی کم چرب بیشتر به فروش رفت.

شما هم امتحان کنید. حتماً شما هم زمانی که در یخچال را باز می‌کنید و با یک نوشیدنی یا خوراکی با علامت قرمز برخورد می‌کنید زنگ خطری در ذهنتان روشن می‌شود و میل کمتری به مصرف آن پیدا می‌کنید. 


منبع: plaisirssante


نقل از :تبیان

کد: 2462 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 3384 ساعت: 4:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
2 تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ فروردين
3 نامه وزیر بهداشت به دبیرکل WHO چه بود؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
4 قیمت مرغ افزایش یافت/ صادرات تاثیری ندارد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۶ تير
5 کلسترول با گوشت سفید هم بالا می‌رود! ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
7 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
8 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
9 تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای بر افزایش باروری زنان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
10 مصرف اسیدفولیک و مولتی‌ویتامین‌ در بارداری چه تاثیری بر کودکان دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
11 آیا تخم مرغ در بهبود روند رشد مغز نوزاد تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
تغذیه‌ی مناسب برای کودکان ورزشکار تعطیلات تابستان فرا رسیده است و خیلی از بچه‌ها برای گذراندن اوقات فراقت خود ورزش را انتخاب می‌کنند. برای این که تفریح، ورزش و سلامتی را با هم آشتی بدهید باید تغذیه‌ی مناسب و متناسب با نیازهای بچه‌ها را در اختیارشان قرار دهید.
دو عامل بروز سرطان روده شناخته شد تحقیقات اخیر محققان دانشگاه جورجیا نشان می دهد که عدم مصرف فیبر کافی در رژیم غذایی و مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک، مهمترین عوامل بروز سرطان روده هستند.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.