روش تهیه مربا و شربت آلبالو


مربا و شربت آلبالو از جمله خوراکی خوشمزه و پرطرفدار در بین مردم است که روش تهیه آن نیز زیاد سخت نیست.

مواد لازم و طرز تهیه 

پودر ژله آلبالو یک قاشق غذاخوری

شکر نیم کیلوگرم یا دو کاسه ماست خوری

آلبالو پاک کرده نیم کیلوگرم یا دو کاسه ماست خوری



با این مقدار مواد لازم به اندازه دو کاسه ماست خوری از مربا آلبالو و یک لیوان شربت آلبالو خواهیم داشت.

دو کاسه ماست خوری سر پر آلبالو پاک کرده معادل نیم کیلوگرم. برای هر کیلو آلبالو پاک کرده، یک کیلو شکر نیاز است. 

یک قاشق غذاخوری پودر ژله آلبالو، حدود 15 گرم پودر ژله 

دو کاسه ماست خوری شکر، جمعاً معادل نیم کیلوگرم. برای هر کیلو آلبالو پاک کرده، یک کیلو شکر نیاز است.

آلبالو ها را شسته، از هسته جدا می‌کنیم. سپس دو کاسه ماست خوری آلبالو را با یک و نیم کاسه شکر مخلوط کرده، در یک قابلمه بزرگ می‌ریزیم. 

در قابلمه را می‌گذاریم و آن را حدود 3 الی 4 ساعت کنار می‌گذاریم. 

در قابلمه را گذاشته و آن را روی شعله زیاد می‌گذاریم. بعد از جوش آمدن، در قابلمه را برداشته تا 2 دقیقه مربا بجوشد. 

شعله را خاموش کرده، کف روی مربا را جدا می‌کنیم و دور می‌ریزیم. 

نصف بیشتر شربت آلبالو را جدا می‌کنیم. حدود یک لیوان شربت خواهیم داشت. 

نصف کاسه ماست خوری شکر (معادل یک فنجان یا 120 گرم شکر) روی بقیه مربا ریخته، دوباره در قابلمه را گذاشته تا مربا به جوش آید سپس در ظرف را برداشته تا مربا 2 دقیقه با شعله زیاد بپزد. یک قاشق پودر ژله آلبالو را نیز کم کم اضافه کرده، هم می‌زنیم. 
 

کف روی مربا را دوباره جدا کرده، دور می‌ریزیم. شعله را خاموش می‌کنیم و می‌گذاریم تا مربا در قابلمه بماند و سرد شود. در حین سرد شدن، چند مرتبه آن را هم می‌زنیم تا آلبالو ها به یکدیگر نچسبند.

مربای آلبالو آماده است. آن را در ظرف مربا ریخته، در یخچال می‌گذاریم. 



نکات: 

مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از مربای آلبالو حدود 650 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک قاشق مربا خوری از مربای آلبالو حدود 30 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در کل مربا و شربت 2300 کیلوکالری می‌باشد. 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4952 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور بازدید: 7115 ساعت: 4:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 طرز تهیه موس آلبالوی سه طبقه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
3 شمیرانات رتبه اول تولید گیلاس در کشور و رتبه سوم در جهان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
4 روش تهیه پای آلبالوی خانگی ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر
5 روش تهیه خوروشی با طعم آلبالو ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ شهريور
6 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
7 با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ خرداد
8 آلبالو خشکه را جایگزین استامینوفن کنید ۱۳۹۳ جمعه ۶ تير
9 آب زرشک و آب آلبالوهایی که اسیدی هستند! ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
10 لطفا یک فنجان آلبالو بخورید ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
11 دستور پخت کیک بستنی آلبالویی ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند پایگاه خبری لقمه: نتایج یک آزمایش کوچک جدید حاکی ا...

  همبرگر خطرناک‌تر است یا سیگار؟ در حالی‌که هنوز شمار زیادی از مردم جهان به دلیل نب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.
نوشیدنی‌های موثر در رفع آکنه اگر می‌خواهید به پوست خود کمک کنید و از شر جوش‌های مزاحم و دانه‌های سر سیاه خلاص شوید، پس این نوشیدنی‌های طبیعی را امتحان کنید.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.