رژیم بسیار خطرناک خام خواری


خانم‌هایی که باردار یا شیرده هستند، باید چنین رژیم‌هایی را با نظر پزشک خود ادامه دهند تا مشکلی برای خود و فرزندشان به وجود نیاید.

به گزارش لقمه، خانم 37 ساله‌ای پرسیده‌اند: «به ‌تازگی زایمان کرده‌ام و رژیم خام‌خواری دارم. از پروتئین‌های حیوانی، فقط ‌گوشت ماهی مصرف می‌کنم. آیا ماهی به‌تنهایی می‌تواند تامین‌کننده نیاز بدنم به پروتئین باشد؟»


خام‌خواری با گیاه‌خواری تفاوت‌های زیادی دارد. خام‌خواری جزو رژیم‌های بسیار خطرناک است و به هیچ فردی توصیه نمی‌شود. این نوع رژیم می‌تواند عوارض فراوانی‌ مخصوصا برای خانم‌های باردار و شیرده ایجاد کند. اگر رژیم گیاهخواری دارید و در کنار آن از گوشت ماهی هم استفاده می‌کنید، رژیم غذایی‌تان یکی از مناسب‌ترین رژیم‌های غذایی است و اگر این رژیم غذایی، همراه با مصرف حجم متعادلی از لبنیات و تخم‌مرغ هم باشد، می‌توان گفت یکی از بهترین و سالم‌ترین رژیم‌های غذایی را دارید. در واقع حذف گوشت قرمز و گوشت مرغ و جایگزین کردن گوشت ماهی برای افراد گیاه‌خواری که غلات و حبوبات کافی مصرف می‌کنند، مشکل چندانی از نظر تامین پروتئین مورد نیاز بدن به ‌وجود نمی‌آورد اما باید حواستان باشد که مواد غذایی گروه‌های مختلف را در حجم متعادلی در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید تا دچار کمبودهای تغذیه‌ای نشوید.

خانم‌هایی هم که باردار یا شیرده هستند، باید چنین رژیم‌هایی را با نظر پزشک خود ادامه دهند تا مشکلی برای خود و فرزندشان به وجود نیاید. با این حال، بازهم تاکید می‌کنم رژیم خام‌خواری که حبوبات و نان در آن ‌جایی ندارد،‌ اصلا رژیم سالم و مناسبی نیست و بهتر است آن را کنار بگذارید. مصرف حجم مناسبی از مکمل‌های مولتی‌ویتامین مینرال در طول روز برای تامین ریزمغذی‌های مورد نیاز هم توصیه می‌شود. درنهایت می‌توان گفت هرچند رژیم گیاهخواری،‌ بهترین نوع رژیم غذایی نیست اما متخصصان تغذیه می‌توانند به افرادی که دوست دارند این رژیم غذایی را داشته باشند کمک کنند سلامتشان به خطر نیفتد اما این در مورد خام‌خواری صدق نمی‌کند.


دکتر مسعود کیمیاگر/متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی/ استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی



بازگشت به صفحه نخست


نقل از : salamatiran.com

کد: 6860 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ خرداد بازدید: 4540 ساعت: 7:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
2 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
3 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
6 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
7 شرط رایگان شدن برق چاه‌های کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
8 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
9 نرخ جدید شیر خام کیلویی 15 هزار تومان ابلاغ شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
10 جزئیاتی از نمایشگاه گردشگری تهران/ ممنوعیت پخت‌وپز در نمایشگاه! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن
11 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با خواص سالم‌ترین روغن‌های خوراکی متخصصان تغذیه اخیراً فهرست هشت مورد از سالم‌ترین ر...

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.