روش تهیه پای آلبالوی خانگی


یکی از انواع شیرینی های خیلی خوشمزه «پای»ها هستند که خوردن آنها لذت خاصی دارد. حال که فصل آلبالو است طرز تهیه پای آلبالو را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای پای آلبالو برای 4 نفر
 

  • 300 گرم آرد
  • 1 ق س شکر د انه‌ریز
  • 4/1 ق چ نمک
  • 2/1 ق چ بیکینگ‌پود ر
  • 200 گرم کره یا مارگارین
  • 1 عد د زرد ه تخم‌مرغ  و زعفران برای رومال کرد ن
  • 6-5 ق س آب یخ
  • به میزان لازم مربای آلبالو


طرز تهیه:

1. ابتد ا آرد و شکر را   مخلوط کنید، سپس   به مد ت 30-20 د قیقه د ر یخچال قرار د هید تا خنک شود.کره را د ر د مای محیط قرار د هید تا نرم شود. اگر از روغن‌ جامد هم استفاد ه می‌کنید کره و یک قاشق روغن را با یکد یگر مخلوط کنید. آرد و شکر را   به آنها اضافه کرد ه و  با انگشت مواد را با یکد یگر مخلوط کنید. خمیر به‌صورت خرد ه نان خواهد شد. د ر مرحله آخر آب یخ را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با کف د ست خمیر را ورز د هید تا خمیر بافت یکد ستی پید ا کند. توجه د اشته باشید اگر خمیر فرم نگرفت به آب بیشتری نیاز د ارید.

2. حالا خمیر را به‌صورت توپ‌های کوچک د رآورد ه، د ر کیسه فریزر گذاشته و به مد ت نیم ساعت د ر یخچال قرار د هید.   خمیر را از یخچال د رآورید و به مد ت 10 د قیقه اجازه د هید تا به د مای محیط برسد. مربای آلبالو را د ر صافی بریزید تا شیره آن خارج شود، سپس آلبالو را بد ون شیره د اخل یک ظرف مناسب بریزید.

3. کف قالب‌ها را چرب کرد ه، گلوله‌های کوچک را با ورد نه باز کنید و کف قالب بگذارید، سپس آلبالو را روی آن بریزید (به‌اند ازه یک قاشق مرباخوری). یک گلوله کوچک  خمیر را با ورد نه باز کنید و آن را روی آلبالو قرار د هید. به همین ترتیب عمل کنید تا گلوله‌ها تمام شوند. قبل از آنکه قالب را د اخل فر بگذارید، با سوزن چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید. زرد ه تخم‌مرغ را با زعفران مخلوط کرد ه و آن را روی خمیر بمالید.

4.  قالب را د ر فر که از قبل با د مای 180 د رجه سانتی‌گراد روشن کرد ه‌اید به مد ت 45 د قیقه قرار د هید تا پای آماد ه شود.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8252 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر بازدید: 3589 ساعت: 4:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
2 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
5 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
6 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
8 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
9 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
10 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
11 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت