صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
مربای پوست هندوانه
مربای پوست هندوانه
این هم یک استفاده دیگر از هندوانه
به گزارش
لقمه
،
این روزها یکی از میوه هایی که به وفور یافت می شود هندوانه های شیرین و آبدار با پوست های کلفت است. جالب اینکه از پوست هندوانه هم می توان یک خوراکی خوشمزه درست کرد.
مواد لازم :
پوست هندوانه : 500 گرم
آب آهك : به مقدار لازم
شكر : سه و نیم پیمانه 700 گرم
آب : 2 پیمانه
هل : 15 تا 20 عدد
جوهر لیمو : 1 تا یك و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
قسمت سبز پوست هندوانه را جدا كنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید.
سپس آنها را یك شب در آب آهك قرار دهید بعد حدود 4 الی 5 ساعت در آب معمولی قرار دهید.
سپس آنها را حدود 5 تا 10 دقیقه در آب بجوشانید. شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید، صبر كنید تا شیره بجوشد.
سپس پوستهای هندوانه و هل را به شیره اضافه كرده و صبر كنید تا 5 دقیقه در شیره بجوشد.
حال جوهر لیمو را اضافه كنید و بعد از چند جوش حرارت را خاموش كنید.
طرز تهیه آب آهك :
1 پیمانه آهك را با 1 لیتر آب مخلوط كرده و آن را از صافی رد كنید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :hashpazi.ir
کد:
5098
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ شهريور
بازدید:
4031
ساعت:
1:10 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2
شاخص بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4
بازار دستگاه نانوحبابساز ایرانی در گلخانهها و تصفیهخانههای ۶ کشور
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5
«آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
6
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
7
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
8
سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد
۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
9
جولان بیماریهای ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید
۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
10
طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا میشود
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11
چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سنجد و خواص آن؛ درمانگر آرتروز
گوشتش گوشت می آورد، استخوانش استخوان می رویاند و پ...
چگونه چاق شویم؟!
دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...
راز خواب آرام در تغذیه سالم است
متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
درمان گرمازدگی از منظر طب سنتی
درمان گرما زدگی در مراحل اولیه کار دشواری نیست.
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنیها
خانوادهها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
چگونه برای کاهش وزن اشتهای خود را کم کنیم؟
اگر شما فردی هستید که تمایل به خوردن به طور مکرر دارید، بدن شک یا دچار اضافهوزن هستید و یا دچار اضافهوزن خواهید شد.
آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید!
گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است