پیروزی گوجه‌فرنگی ایرانی در جنگ قیمت با رقیب هندی


پاکستان واردات گوجه‌فرنگی از هند را متوقف کرده و واردات این صیفی‌جات را از ایران به دلیل ارزان‌تر بودن آن افزایش داده است.

به گزارش لقمه، نیوز اینترنشنال به نقل از بازرگانان پاکستانی نوشت: قیمت گوجه فرنگی ایرانی در بازار عمده فروشی نسبت به گوجه فرنگی هندی 30 روپیه در هر کیلوگرم ارزان‌تر است.

هر کیلوگرم گوجه فرنگی ایرانی به قیمت 70 تا 80 روپیه در بازار عمده فروشی موجود است در حالیکه هر کیلوگرم گوجه فرنگی هندی 100 تا 110 روپیه فروخته می‌شود. از این رو بازرگانان ترجیح می‌دهند با وجود کیفیت ضعیف، از ایران گوجه فرنگی وارد کنند که برنده شدن ایران در جنگ قیمت برابر هند را نشان می‌دهد.

یک بازرگان پاکستانی علت ضعیف بودن کیفیت محصول ایرانی را فاصله چهار تا پنج روزه رسیدن آن به کراچی عنوان کرد در حالیکه کیلوگرم گوجه فرنگی هندی در عرض دو تا سه روز وارد بازار می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5666 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ آذر بازدید: 2758 ساعت: 5:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
3 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
4 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 صادرات نان صنعتی ممنوع است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
7 سلاح‌ورزی برکنار شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
9 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
10 ۲۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران پرداخت شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
11 قیمت‌ ارزی کالاهای اساسی و نهاده‌های بخش کشاورزی اعلام شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تابستان فصل وفور ویتامین D بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تا...

  افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص میوه کاکتوس چند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.