عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید می‌کنند


مدیرکل امور تعاونی‎ها و نظام بهره‎برداری امور عشایر کشور گفت: عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید می‎کنند.

به گزارش لقمه، حسن ایران‎پاک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اجرای طرح پرواربندی امانی، میانگین لاشه دام هر بره حداقل 20 کیلوگرم افزایش پیدا می‎کند.

وی اظهار کرد: یک چهارم تولید گوشت که حدود 20 درصد کشوری باشد در اختیار عشایر بوده که این رقم بسیار بالایی است.

ایران‎پاک با بیان اینکه طرح پرواربندی برای اینکه اثبات بشود چند استان را به عنوان پایلوت قرار داده‎ایم، ادامه داد: از دو سال پیش ابتدا در خراسان رضوی و خراسان شمالی و امسال هم پنج استان دیگر آموزش می‎بینند.

مدیرکل امور تعاونی‎ها و نظام بهره‎برداری امور عشایر کشور اضافه کرد: هر خانواده عشایر به اندازه 10 برابر مصرف خود تولید دارند.

ایران‎پاک با بیان اینکه در طرح پرواربندی امانی تشکل‎های عشایری تسهیلاتی از صندوق عشایر در اختیارشان گذاشته می‎شود، گفت: تشکل‎ها به صورت قرض‎الحسنه با عشایر قرارداد می‎بندند که در آن تشکل‎های عشایری 60 درصد تسهیلات را به صورت علوفه به عشایر برای مصرف دام‎هایشان می‎دهند و 40 درصد هم به صورت نقدی برای پول دارو و سایر به آن‎ها داده می‎شود تا مجبور نشوند از دلالان قرض بگیرند.

وی با بیان اینکه سالانه بین 200 تا 228 هزار تن گوشت وارد کشور می‎شود که هزینه آن نزدیک به 4000 میلیارد تومان است، گفت: تعهد می‎دهیم با اجرای این طرح در همان سال اول 20 هزار تن به تولید کشور اضافه کنیم.

ایرا‎ن‎پاک گفت: با اجرای طرح پرواربندی امانی و طرح انتخاب نژاد برتر یک سوم دام حذف می‎شود که باعث تنفس مراتع می‌شود.

مدیرکل امور تعاونی‎ها و نظام بهره‎برداری امور عشایر کشور تصریح کرد: طرح انتخاب نژاد برتر نیز در همه استان‎های پایلوت انجام می‎گیرد.

ایران‎پاک با بیان اینکه طرح پرواربندی برای 15 هزار رأس دام لرستان انجام شده است، گفت: طرح تلقیح مصنوعی اولین بار در لرستان انجام شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5814 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر بازدید: 2923 ساعت: 6:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
6 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
9 کوچ عشایر در قاب رنگ‌ها ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
10 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
11 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند مصرف موز می‌تواند سردرد‌های میگرنی را در مبتلایان ...

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

9 توصیه سرآشپز برای خوش‌ طعم کردن گوشت اگر می خواهید از طعم گوشتی که پخته اید لذت ببرید حتما این مطلب را بخوانید.
13 توصیه برتر رژیمی خیلی راحت با خوردن کمتر پاستا یا نان و در عوض خوردن بیشتر سبزیجات می‌توانید یک سایز لباسی شلوار یا پیراهن را در سال کم کنید.
زیباتر شدن با توت فرنگی‌های هوس‌انگیز توت‌فرنگی‌های قرمز و زیبا به شما چشمک می‌زنند و شما را وسوسه می‌کنند که دست خالی به منزل نروید، اما باید بدانید که این میوه خوش‌رنگ علاوه بر طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، می‌تواند به عنوان ماده اولیه انواع کرم‌ها و ماسک‌های زیبایی که می‌توانید خود در منزل تهیه ‌کنید مورد استفاده قرار بگیرد.
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.