عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید می‌کنند


مدیرکل امور تعاونی‎ها و نظام بهره‎برداری امور عشایر کشور گفت: عشایر 20 درصد گوشت کشور را تولید می‎کنند.

به گزارش لقمه، حسن ایران‎پاک در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اجرای طرح پرواربندی امانی، میانگین لاشه دام هر بره حداقل 20 کیلوگرم افزایش پیدا می‎کند.

وی اظهار کرد: یک چهارم تولید گوشت که حدود 20 درصد کشوری باشد در اختیار عشایر بوده که این رقم بسیار بالایی است.

ایران‎پاک با بیان اینکه طرح پرواربندی برای اینکه اثبات بشود چند استان را به عنوان پایلوت قرار داده‎ایم، ادامه داد: از دو سال پیش ابتدا در خراسان رضوی و خراسان شمالی و امسال هم پنج استان دیگر آموزش می‎بینند.

مدیرکل امور تعاونی‎ها و نظام بهره‎برداری امور عشایر کشور اضافه کرد: هر خانواده عشایر به اندازه 10 برابر مصرف خود تولید دارند.

ایران‎پاک با بیان اینکه در طرح پرواربندی امانی تشکل‎های عشایری تسهیلاتی از صندوق عشایر در اختیارشان گذاشته می‎شود، گفت: تشکل‎ها به صورت قرض‎الحسنه با عشایر قرارداد می‎بندند که در آن تشکل‎های عشایری 60 درصد تسهیلات را به صورت علوفه به عشایر برای مصرف دام‎هایشان می‎دهند و 40 درصد هم به صورت نقدی برای پول دارو و سایر به آن‎ها داده می‎شود تا مجبور نشوند از دلالان قرض بگیرند.

وی با بیان اینکه سالانه بین 200 تا 228 هزار تن گوشت وارد کشور می‎شود که هزینه آن نزدیک به 4000 میلیارد تومان است، گفت: تعهد می‎دهیم با اجرای این طرح در همان سال اول 20 هزار تن به تولید کشور اضافه کنیم.

ایرا‎ن‎پاک گفت: با اجرای طرح پرواربندی امانی و طرح انتخاب نژاد برتر یک سوم دام حذف می‎شود که باعث تنفس مراتع می‌شود.

مدیرکل امور تعاونی‎ها و نظام بهره‎برداری امور عشایر کشور تصریح کرد: طرح انتخاب نژاد برتر نیز در همه استان‎های پایلوت انجام می‎گیرد.

ایران‎پاک با بیان اینکه طرح پرواربندی برای 15 هزار رأس دام لرستان انجام شده است، گفت: طرح تلقیح مصنوعی اولین بار در لرستان انجام شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5814 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر بازدید: 3038 ساعت: 6:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
6 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
10 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
11 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

  بوی بد دهان چگونه رفع می‌شود؟ بعضی زمان‌ها می‌بینید که وقتی دارید با آدم‌ها حرف ...

  چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فلفل دلمه‌ای مصرفی شما مونث است یا مذکر؟ یک نکته جدید درباره فلفل دلمه‌ای که بسیار جالب و در حرفه آشپزی کاربرد بسیار دارد.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه کارشناس طب سنتی علت اصلی پیدا شدن كیست‌های تخمدان را انتخاب سبك زندگی نادرست می‌داند و عوامل بروز کیست تخمدان را از دیدگاه طب سنتی بررسی می‌کند.