صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ریشه كلمه چس فیل از كجا آمده ؟
ریشه كلمه چس فیل از كجا آمده ؟
شاید برای شما هم جالب باشه كه بدونین چرا ما ایرانیها، به پاپ كرن میگیم چس فیل؟! چون این خوراكی خوشمزه نه به فیل ربط داره نه به ...!!
به گزارش
لقمه
، اولین مدل پاپ كرن كه وارد ایران شد، مربوط به یك شركت انگلیسی بود به اسم چسترفیلد (Chesterfield)
و چون ما ایرانیها لهجه داریم در حد تیم ملی، این رو ساده سازی كردیم و گفتیم چس فیل!
شناختن محصولات مختلف به اسم اولین برند، توی ایران خیلی عادیه. مثل:
آدامس، تافت، تاید، ریكا، وایتكس، ماتیك، كلینكس، و ...
حالا شما میتونین با خیال راحت این خوراكی رو بخورین و نگران چیزی نباشین هرچی هم دوست دارین صداش كنین: پاپ كرن، چس فیل، چسترفیلد، ذرت بو داده، گل بلال، یا هر چیز دیگه.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اینترنت
کد:
5835
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ شنبه ۲۳ آذر
بازدید:
4347
ساعت:
6:59 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
عوامل موثر در افزایش میل به مصرف خوراکیهای شور چیست؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
2
ترکیباتی که ارزش غذایی شما را افزایش می دهد
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
3
11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید
۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
4
احتمال تغییر قیمت شیرینیهای پرمصرف از اردیبهشت
۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين
5
10 آبمیوهای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
6
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند
۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
7
آشنایی با خواص انواع فلفل های رنگی
۱۳۹۳ شنبه ۲۹ شهريور
8
«پاپایا» میوه ای برای تنظیم قاعدگی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
9
یک آشپزخانه برزیلی مثل خود کشور برزیل است
۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير
10
ماسک های طبیعی برای درمان موخوره
۱۳۹۳ سه شنبه ۳۰ ارديبهشت
11
با این روش یک روزه کالری بسوزانید
۱۳۹۳ جمعه ۵ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
با انرژیزاترین میوهها آشنا شوید
اگر در پایان روز احساس خستگی و بیحالی میكنید احت...
شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید
یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...
رژیم غذایی تاثیری در افزایش یا کاهش میل جنسی مردان ندارد
در جامعه ما گفته می شود غذاهایی که خاصیت گرمی دارن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بیسكویت را بیشتر بشناسیم
تاریخچه تولید اولین نمونههای ویفر به قرن هفتم میلادی برمیگردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندیها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه میکردند.
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
پایگاه خبری لقمه: انگور، میوهای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربیها و قندهای تصفیهشده موجود در غذاهای فرآوریشده کمک میکند و با مصرف منظم آن میتوان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان
بهبود وضعیت تغذیه، گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکیها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معدههای کوچک را به سرعت اشباع میکند و هنگامی که والدین مشاهده میکنند فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران میمانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟
یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است