روش تهیه کرپ کیک رنگین کمان، صبحانه خوشمزه


کرپ یکی از انتخاب های خوشمزه برای صبحانه است، اگر می خواهید بچه ها این کرپ ها را با میل بیشتری بخورند، با لایه هایی از ماست وانیلی و کمی رنگ دادن به کرپ ها، اشتهای آنها را برای صبحانه ای کامل باز کنید.

مواد لازم:

• 2 فنجان پودر مخصوص کرپ
• یک و نیم فنجان شیر
• 4 عدد تخم مرغ
• رنگ غذای قرمز، زرد، آبی و سبز
• 4 بسته ماست خامه ای وانیلی
• تمشک تازه برای تزئین



روش تهیه:

1. در کاسه بزرگی، پودر کرپ، شیر و تخم مرغ ها را مخلوط کنید.

2. خمیر را در چهار کاسه کوچک تقسیم کنید و به هر کاسه چند قطره از هر رنگ اضافه کنید و مخلوط کنید.



3. ماهیتابه کوچکی را روی شعله متوسط اجاق گاز بگذارید. کمی روغن در آن بریزید و دو قاشق از خمیر قرمز در ماهیتابه بریزید. حالا ماهیتابه را بگردانید تا خمیر سطح آن را بپوشاند. حدود 30 ثانیه بپزید و آن را برگردانید. 15 تا 20 ثانیه دیگر بپزید و آن را به بشقابی منتقل کنید تا سرد شود.

4. همین کار را برای بقیه خمیرها تکرار کنید. کرپ ها را روی بشقابی بگذارید تا سرد شوند.



5. وقتی کرپ ها کاملاً سرد شدند، یکی از کرپ های آبی را وسط یک بشقاب بگذارید. یک قاشق ماست روی آن بمالید. کرپ آبی دیگری روی آن بگذارید. همین کار را برای همه کرپ ها آبی تکرار کنید. بعد نوبت کرپ ها سبز، کرپ های زرد و در نهایت کرپ های قرمز است. بهترین کرپ قرمز را بالاتر از همه بگذارید. یک قاشق از ماست را نگه دارید.



6. حالا بشقاب کرپ ها را به فریزر منتقل کنید و بگذارید حدود 1 ساعت بماند.



7. سپس آن را دربیاورید و بقیه ماست را روی آن بمالید و تمشک ها را روی آن بچینید و تزئین کنید. 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6317 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 4624 ساعت: 11:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
2 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
3 5 روش استفاده از نعنای تازه ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر
4 آشنایی با 18 غذای نذری در شهرهای ایران ۱۳۹۱ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موهای خوش حالت و سالم با این ویتامین‌ها این یک حقیقت است که وقتی موهای ما خوش فرم و حالت هستند، احساس خوشایندی به ما دست می دهد که همین امر باعث می شود ما نهایت تلاش خود را برای مراقبت از موهای خود به کار ببریم .
رژیم‌های لاغری با انرژی مشخص 1300 کیلوکالری رژیم دارای 1300 کیلوکالری،این رژیم شامل 5 واحد نشاسته، 4 واحد سبزی، 4 واحد میوه، 2 واحد شیر، 4 واحد گوشت و 3 واحد چربی است.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.