روش تهیه کرپ کیک رنگین کمان، صبحانه خوشمزه


کرپ یکی از انتخاب های خوشمزه برای صبحانه است، اگر می خواهید بچه ها این کرپ ها را با میل بیشتری بخورند، با لایه هایی از ماست وانیلی و کمی رنگ دادن به کرپ ها، اشتهای آنها را برای صبحانه ای کامل باز کنید.

مواد لازم:

• 2 فنجان پودر مخصوص کرپ
• یک و نیم فنجان شیر
• 4 عدد تخم مرغ
• رنگ غذای قرمز، زرد، آبی و سبز
• 4 بسته ماست خامه ای وانیلی
• تمشک تازه برای تزئین



روش تهیه:

1. در کاسه بزرگی، پودر کرپ، شیر و تخم مرغ ها را مخلوط کنید.

2. خمیر را در چهار کاسه کوچک تقسیم کنید و به هر کاسه چند قطره از هر رنگ اضافه کنید و مخلوط کنید.



3. ماهیتابه کوچکی را روی شعله متوسط اجاق گاز بگذارید. کمی روغن در آن بریزید و دو قاشق از خمیر قرمز در ماهیتابه بریزید. حالا ماهیتابه را بگردانید تا خمیر سطح آن را بپوشاند. حدود 30 ثانیه بپزید و آن را برگردانید. 15 تا 20 ثانیه دیگر بپزید و آن را به بشقابی منتقل کنید تا سرد شود.

4. همین کار را برای بقیه خمیرها تکرار کنید. کرپ ها را روی بشقابی بگذارید تا سرد شوند.



5. وقتی کرپ ها کاملاً سرد شدند، یکی از کرپ های آبی را وسط یک بشقاب بگذارید. یک قاشق ماست روی آن بمالید. کرپ آبی دیگری روی آن بگذارید. همین کار را برای همه کرپ ها آبی تکرار کنید. بعد نوبت کرپ ها سبز، کرپ های زرد و در نهایت کرپ های قرمز است. بهترین کرپ قرمز را بالاتر از همه بگذارید. یک قاشق از ماست را نگه دارید.



6. حالا بشقاب کرپ ها را به فریزر منتقل کنید و بگذارید حدود 1 ساعت بماند.



7. سپس آن را دربیاورید و بقیه ماست را روی آن بمالید و تمشک ها را روی آن بچینید و تزئین کنید. 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6317 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 3907 ساعت: 11:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
2 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
3 5 روش استفاده از نعنای تازه ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر
4 آشنایی با 18 غذای نذری در شهرهای ایران ۱۳۹۱ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغ...

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حلقه مکمل تنظیم بلند مدت بازار روغن نباتی از سال 1340 تا سال 1392 سهم تولید داخلی از کل روغن نباتی مصرفی از 76 درصد به كمتر از 14 درصد کاهش یافته است.
اینها را بخورید تا محتاج عینک نشوید می‌توان با مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی به سلامت چشم‌ها کمک کرد و جلوی ضعیف شدن آن‌ها، دژنراسیون ماکولای چشم، خشکی چشم، آب مروارید و غیره را گرفت.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.