به گزارش لقمه، دکتر مینا محمدپور متخصص تغذیه و انرژی درمانی در گفتگویی گفت: جوشانده (Sodden) برگ بامبو در رفع اختلالات گوارشی، دفع انگلهای روده و کاهش دردهای شکمی نقش موثری دارد.
وی افزود: همچنین جهت درمان بیماریهای تنفسی از جوشانده شاخههای بامبو همراه عسل یک یا دو بار در روز اثر شایانی دارد.
این متخصص اظهار داشت: ضماد ساقههای نازک بامبو برای بهبود زخمها و اثر نیش حشرات بسیار مفید است.
محمدپور خاطرنشان کرد: استفاده از جوشانده ساقههای بامبو در ماه آخر بارداری موجب کاهش درد زایمان شده و مصرف آن بعد از تولد بچه موجب خارج شدن جفت و جلوگیری از خونریزی میشود.
شایان ذکر است، مصرف جوشانده ساقههای بامبو مخلوط با مربای خرما دوبار در روز، در ماههای اول بارداری موجب سقط جنین میشود.
این گیاه حاوی آب، پروتئین، روغن، مواد معدنی، کربوهیدرات، کلسیم، فسفر، آهن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین C است. بازگشت به صفحه نخست