معجزه جوشانده برگ گیاه "بامبو"در دفع انگل‌های روده


ساقه و برگ‌های گیاه بامبو در تقویت دستگاه گوارش و کاهش درد شکم بسیار مفید است.

به گزارش لقمه، دکتر مینا محمدپور متخصص تغذیه و انرژی درمانی در گفتگویی گفت: جوشانده (Sodden) برگ بامبو در رفع اختلالات گوارشی، دفع انگلهای روده و کاهش دردهای شکمی نقش موثری دارد.

وی افزود: همچنین جهت درمان بیماریهای تنفسی از جوشانده شاخه‌های بامبو همراه عسل یک یا دو بار در روز اثر شایانی دارد.

این متخصص اظهار داشت: ضماد ساقه‌های نازک بامبو برای بهبود زخم‌ها و اثر نیش حشرات بسیار مفید است.

محمدپور خاطرنشان کرد: استفاده از جوشانده ساقه‌های بامبو در ماه آخر بارداری موجب کاهش درد زایمان شده و مصرف آن بعد از تولد بچه موجب خارج شدن جفت و جلوگیری از خونریزی می‌شود.

شایان ذکر است، مصرف جوشانده ساقه‌های بامبو مخلوط با مربای خرما دوبار در روز، در ماه‌های اول بارداری موجب سقط جنین می‌شود.

این گیاه حاوی آب، پروتئین، روغن، مواد معدنی، کربوهیدرات، کلسیم، فسفر، آهن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین C است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 6580 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۳۰ فروردين بازدید: 3969 ساعت: 9:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گیاه بامبو پادزهر سرطان ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغ...

  با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان پایگاه خبری لقمه: روزه عبادتی است که فواید روحی و جسمانی فراوانی به همراه دارد. بنابراین رعایت نکات روزه داری و به ویژه نحوه تغذیه در این ماه مبارک حائز اهمیت است.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
رمضان شیرین برای بیماران قندی همه ما می‌توانیم از این فرصت در وجوه مختلف زندگی بهره بگیریم و به یقین یكی از این موارد كه بر آن تاكید هم شده، توجه به سلامت جسم است. دیابتی‌ها نیز یكی از گروه‌هایی هستند كه باید به این مساله توجه داشته باشند. پس لازم است پیش از آغاز ماه رمضان و روزه‌داری ضمن مشورت با پزشك خود، نكات خاصی را نیز رعایت كنند.