باورهای نادرست درباره شکلات سیاه


در این مطلب کوتاه شما را با 4 باور نادرست در مورد شکلات آشنا می‌کنیم تا با خیال راحت از این ماده‌ی غذایی استفاده کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید.

به گزارش لقمه، اگر عاشق شکلات سیاه باشید احتمالاً حرف و حدیث‌های زیادی در موردش شنیده‌اید. گاهی وقت‌ها شکلات سیاه به شدت مورد اتهام قرار می‌گیرد. خیلی‌ها پا را فراتر گذشته و مصرف آن را منع می‌کنند چون معتقدند باعث افزایش کلسترول خون می‌شود؛ اما این حرف‌ها تا چه اندازه‌ای درست است؟

در این مطلب کوتاه شما را با 4 باور نادرست در مورد شکلات آشنا می‌کنیم تا با خیال راحت از این ماده‌ی غذایی استفاده کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید.


شکلات سیاه باعث افزایش کلسترول خون می‌شود

این باور کاملا اشتباه است. با وجود اینکه چربی شکلات سیاه جزو چربی‌های اشباع شده است اما همین شکلات حاوی اسید استئاریک می‌باشد که مانع از افزایش میزان کلسترول می‌شود. برای همین می‌توانید با خیال راحت و بدون زیاده‌روی از آن استفاده کنید.


شکلات سیاه باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود

این باور درست نیست. شکلات سیاه به دندان‌ها نمی‌چسبد. اگر آسیبی نیز داشته باشد مطمئن باشید که کمتر از آب‌نبات‌ها و شیرینی‌جات دیگر است. علاوه بر این «تانین» موجود در کاکائو مانع از شکل‌گیری جرم و پلاک‌های دندانی می‌شود.

شکلات سیاه باعث آکنه و جوش می‌شود

اکثر متخصصان معتقدند که جوش‌ها و آکنه ربطی به رژیم غذایی ندارند. بلکه پای هورمون‌ها و نحوه‌ی مراقبت از پوست در میان است. باید بگوییم که تاکنون هیچ پژوهشی تأثیر منفی شکلات سیاه روی پوست را به اثبات نرسانده است. از قضا باید بدانید که محققان آلمانی به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف مداوم شکلات سیاه استحکام پوست را به میزان 16 درصد بالا می‌برد و پوست را خوش آب و رنگ‌تر می‌کند.


شکلات سیاه حاوی کافئین زیادی است

شکلات سیاه حاوی میزان اندکی کافئین می‌باشد. در واقع یک فنجان کاکائو فقط 5 میلی‌گرم کافئین دارد درحالی‌که در همین میزان قهوه 100 میلی‌گرم کافئین وجود دارد.

 

منبع: plaisirssante



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 6792 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 2900 ساعت: 12:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اشتباهات آشپزی‌ را اینگونه حل کنید ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۰ مهر
2 خواص میوه‌های استوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل فشارخون با گوجه فرنگی گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...

  ظروف یکبار مصرف مناسب با مواد غذایی گرم کدامند؟ در ایام ماه محرم و صفر که بازار نذری داغ است، ظروف...

  خوردن سالاد بدون روغن ممنوع جالب است بدانید بر خلاف تصورتان استفاده از سس کم چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.
سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاست‌گذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
تجویز رژیمهای غذایی غلط در برخی مطب ها مدیر اولین جشنواره "تناسب اندام و بدنسازی، تهدید تا سلامت" معتقد است که در برخی از مطبهای پزشکان رژیمهای غذایی تجویز می شود که غلط است و کارشناسان تغذیه آنها را قبول ندارند.