باورهای نادرست درباره شکلات سیاه


در این مطلب کوتاه شما را با 4 باور نادرست در مورد شکلات آشنا می‌کنیم تا با خیال راحت از این ماده‌ی غذایی استفاده کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید.

به گزارش لقمه، اگر عاشق شکلات سیاه باشید احتمالاً حرف و حدیث‌های زیادی در موردش شنیده‌اید. گاهی وقت‌ها شکلات سیاه به شدت مورد اتهام قرار می‌گیرد. خیلی‌ها پا را فراتر گذشته و مصرف آن را منع می‌کنند چون معتقدند باعث افزایش کلسترول خون می‌شود؛ اما این حرف‌ها تا چه اندازه‌ای درست است؟

در این مطلب کوتاه شما را با 4 باور نادرست در مورد شکلات آشنا می‌کنیم تا با خیال راحت از این ماده‌ی غذایی استفاده کنید و از خواص آن بهره‌مند شوید.


شکلات سیاه باعث افزایش کلسترول خون می‌شود

این باور کاملا اشتباه است. با وجود اینکه چربی شکلات سیاه جزو چربی‌های اشباع شده است اما همین شکلات حاوی اسید استئاریک می‌باشد که مانع از افزایش میزان کلسترول می‌شود. برای همین می‌توانید با خیال راحت و بدون زیاده‌روی از آن استفاده کنید.


شکلات سیاه باعث پوسیدگی دندان‌ها می‌شود

این باور درست نیست. شکلات سیاه به دندان‌ها نمی‌چسبد. اگر آسیبی نیز داشته باشد مطمئن باشید که کمتر از آب‌نبات‌ها و شیرینی‌جات دیگر است. علاوه بر این «تانین» موجود در کاکائو مانع از شکل‌گیری جرم و پلاک‌های دندانی می‌شود.

شکلات سیاه باعث آکنه و جوش می‌شود

اکثر متخصصان معتقدند که جوش‌ها و آکنه ربطی به رژیم غذایی ندارند. بلکه پای هورمون‌ها و نحوه‌ی مراقبت از پوست در میان است. باید بگوییم که تاکنون هیچ پژوهشی تأثیر منفی شکلات سیاه روی پوست را به اثبات نرسانده است. از قضا باید بدانید که محققان آلمانی به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف مداوم شکلات سیاه استحکام پوست را به میزان 16 درصد بالا می‌برد و پوست را خوش آب و رنگ‌تر می‌کند.


شکلات سیاه حاوی کافئین زیادی است

شکلات سیاه حاوی میزان اندکی کافئین می‌باشد. در واقع یک فنجان کاکائو فقط 5 میلی‌گرم کافئین دارد درحالی‌که در همین میزان قهوه 100 میلی‌گرم کافئین وجود دارد.

 

منبع: plaisirssante



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 6792 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 2959 ساعت: 12:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اشتباهات آشپزی‌ را اینگونه حل کنید ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۰ مهر
2 خواص میوه‌های استوایی ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  تأثیر شیر مادر بر رشد کودک

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدنی‌های مجاز برای مبتلایان به ریفلاكس معده یک كارشناس تغذیه، نوشیدنی‌هایی را كه با خیال راحت می‌توانید نوش جان كنید، را به شما می گوید.
شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.