زغال اخته علیه قولنج


زغال اخته، گیاهی با گل های زیبای زردرنگ است. میوه و پوست این درخت، خاصیت منقبض کننده دارد.

به گزارش لقمه، از میوه این درخت برای درمان تب و ناراحتی های متعدد روده استفاده می شود.

خاصیت منقبض کننده آن برای مقابله با بیماری های قلبی عروقی مفید است.

گل های آن برای درمان اسهال به کار می رود.

این گیاه در رفع قولنج موثر است.

دمنوش آن تب را پایین می آورد.

استفاده موضعی از جوشانده پوست درخت آن، بواسیر را درمان می کند.

هورمون ملاتونین موجود در آن، به ارتقای کیفیت خواب کمک می کند.

شربت زغال اخته ضد عطش است.

مواد مغذی موجود در زغال اخته از رشد سلول های سرطانی در ریه، کولون و تکثیر سلول های سرطان خون جلوگیری می کند.
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 6884 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۹ خرداد بازدید: 3037 ساعت: 8:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
2 تولید انواع گوشت قرمز کاهش یافت ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۲ آذر
3 زیاد کباب زغالی نخورید ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
4 دفع سنگ کلیه با میوه ای سرشار از موادمغذی ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 پیشگیری از ابتلا به سرطان معده با زغال اخته ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
6 خانم ها از خوردن کدام بستنی باید اجتناب کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۷ تير
7 12 نوشیدنی برای داشتن پوستی شفاف ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 آشنایی با مواد غذایی برای درخشندگی پوست ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
9 نذری هایی که سلامت را نشانه می‌گیرند ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۱ آبان
10 میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟ ۱۳۹۳ شنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی ب...

  با این غذاها ماست نخورید ‌یک مشاور تغذیه گفت: برای جلوگیری از دفع آهن باید ...

  خواص هشت میوه شیرین مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
با رژیم غذایی شادی‌آور آشنا شوید دلایل زیادی برای خندیدن و راه‌های زیادی برای بشاش بودن وجود دارد. اگرچه هجوم استرس‌های روزانه سعی دارد بر این احساس غلبه کرده و ما را به فردی خشن و ناامید تبدیل کند.
با این 10 قدم، از پوکی استخوان دور شوید پوکی استخوان از بیماری هایی است که بدون علامت پیشرفت می کند، به همین دلیل به آن بیماری خاموش می گویند.