مالک رستوران ایتالیایی در کیش یک خانم بازیگر است!


خودش در این باره می گوید: «اخیرا رستورانی در کیش افتتاح کرده ایم با نام «کوکوبانا» که یک رستوران ایتالیایی است...

لقمه: روناک یونسی از  آن دست بازیگرهایی است که خیلی زود توانست جایگاهش را پیدا کند و توانایی هایش را نشان دهد. روناک یونسی این روزها درگیر تاسیس رستوران و افتتاح شعبه های جدید است.

خودش در این باره می گوید: «اخیرا رستورانی در کیش افتتاح کرده ایم با نام «کوکوبانا» که یک رستوران ایتالیایی است و در مرکز تجاری واقع است. مدیریت آن رستوران با من است و در واقع من در آنجا سهیم هستم. شریکم یکی از دوستانم است اما در تهران هنوز رستورانی افتتاح نکرده ام و اگر قرار باشد این کار را انجام دهم، یک افتتاحیه بسیار خوب برگزار می کنم و خبر بازگشایی آن را اعلام می کنم چون می خواهم این افتتاحیه خیلی باشکوه و ویژه باشد».

یونسی همچنین می گوید: «رستورانم اصلا زنجیره ای نیست و هیچ ربطی به شعبه کیش و غذاهای ایتالیایی ندارد. با اینکه دوستانی که از تهران به کیش می روند خیلی از کوکوبانا راضی هستند اما در تهران قرار نیست همان غذاها و همان کار را داشته باشیم. من اکثر مواقع که سر کار نباشم، به کیش می روم و مدیریت رستوران را انجام می دهم چون به این کار علاقه زیادی دارم… بیشتر کار من تهران است ولی هر وقت بیکار می شوم، سریع به آنجا می روم».

روناک یونسی دلیل افتتاح روستوران را اینچنین شرح می دهد: «حرفه اصلی من بازیگری است اما روی درآمد این کار به عنوان شغل اصلی نمی توان حسابی باز کرد بنابراین زمانی پیش می آید که کم کار هستم. مثلا من سال ۹۰ کم کار بودم. چون پیشنهاداتی که داشتم خیلی بد بود و ترجیح دادم کار نکنم. الان بعد از سقوط آزاد از بین چند کاری که پیشنهاد داشتم، یکی را قبول کرده ام. این کار، یک کار سینمایی است. از کارهایی هم که آماده اکران دارم، «به هدف شلیک کن» است». روناک یونسی درباره نقشش در این فیلم می گوید: «نقش نگار را داشتم. این کار کلا یک خانم داشت که من بودم. بازیگرهای دیگر این فیلم پولاد کیمیایی، پژمان بازغی و اشکان خطیبی بودند…»

روناک یونسی بیشتر در عرصه تلویزیون فعال است. خودش دلیل این فعالیت عمده را این گونه بیان می کند: «بعد از گرگ و میش دو تجربه سینمایی داشتم که موفق نبود؛ یکی کار سیامک شایقی که اصلا اکران نشد به نام «ارتفاع ۴۵/۶» که نقش اصلی را داشتم. کار بعدی «منفی ۱۸» بود که اشتباه کاری من بود به کارگردانی اصغر نصیری. از همه طرفدارهای خودم به خاطر کار کردن در منفی ۱۸ عذرخواهی می کنم. البته این کار مال سال ها قبل بود اما اشتباه حرفه ای بود که انجام دادم. بعد از آن «کوچه ملی» بود که کار مهرشاد کارخانی بود که در جشنواره اکران شد و فعلا توقیف است چون فیلم سوژه خاصی درباره سینما و سینماداری داشت».

کار کردن با بهداد و پوریا پورسرخ در سقوط آزاد به نظر روناک یونسی تجربیه خوبی بوده است و نظر متفاوتی درباره بهداد دارد: «پوریا پورسرخ که از دوستان قدیمی خانوادگی ماست. حتی قبل از اینکه رستگاران را با هم کار کنیم ارتباط خانوادگی داشتیم و بسیار بازیگر بااخلاقی است و جزو بهترین دوستان و همکاران من است. اما بهداد… خیلی از او و اخلاقش بد شنیده بودم و از همکاری با او می ترسیدم. حتی به علیرضا امینی گفتم من نگرانم که با بهداد درگیر شوم و به او هشدار دادم. آقای امینی گفت اصلا این طوری نیست. باید با حامد کار کنی تا ببینی اخلاقش چطور است. با هم کار کردیم و الان به جرات می گویم حامد بهداد بسیار بی عقده است و من کارش را خیلی دوست دارم. با من ارتباط خوبی داشت و هوای من را داشت».

فعالیت های غیر از بازیگری روناک یونسی هم جالب است. یونسی نقاشی می کند و عکاسی را دوست دارد. خودش می گوید: «من نقاشی و طراحی صنعتی خوانده ام. کار دیزاین را دوست دارم. حتی اگر شده چند وقت یک بار دکور خانه خودم را عوض می کنم. دل نوشته هایی به صورت شعر دارم ولی هیچ وقت حاضر نیستم آن را چاپ کنم. عکاسی دوست دارم و انجام می دهم. نقاشی سیاه قلم و آبرنگ کار می کنم»
نقل از :روزنامه تماشا

کد: 689 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۱۵ بهمن بازدید: 6592 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


m

khob bod mamnoon agar zodtar midonestam man 7teye pish kish bodam hatman miraftam
راحیل

سلام برای روناک و همسرش ارزوی موفقیت میکنم
فاطمه

سلام.آرزوي موفقيت براي روناك يونسي عزيز و همسرشون را دارم.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید هرگز غذا را در هوای اتاق رها نكنید؛ عامل بیماری در...

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
مهندس کامپیوتر غاز چران پایگاه خبری لقمه: «حمید یزدانی» جوان آذربایجانی ای است که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به سراغ پرورش غاز رفته و حالا جوجه غازهایش را از بناب به عراق صادر می کند.
گیاه بامبو پادزهر سرطان در دنیای طبیعت، سبزیجات و گیاهان متفاوتی وجود دارد که کافی است آن ها شناسایی شوند و مورد استفاده افراد قرار گیرند.
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.