صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
هنر و غذا
>
مالک رستوران ایتالیایی در کیش یک خانم بازیگر است!
مالک رستوران ایتالیایی در کیش یک خانم بازیگر است!
خودش در این باره می گوید: «اخیرا رستورانی در کیش افتتاح کرده ایم با نام «کوکوبانا» که یک رستوران ایتالیایی است...
لقمه: روناک یونسی از آن دست بازیگرهایی است که خیلی زود توانست جایگاهش را پیدا کند و توانایی هایش را نشان دهد. روناک یونسی این روزها درگیر تاسیس رستوران و افتتاح شعبه های جدید است.
خودش در این باره می گوید: «اخیرا رستورانی در کیش افتتاح کرده ایم با نام «کوکوبانا» که یک رستوران ایتالیایی است و در مرکز تجاری واقع است. مدیریت آن رستوران با من است و در واقع من در آنجا سهیم هستم. شریکم یکی از دوستانم است اما در تهران هنوز رستورانی افتتاح نکرده ام و اگر قرار باشد این کار را انجام دهم، یک افتتاحیه بسیار خوب برگزار می کنم و خبر بازگشایی آن را اعلام می کنم چون می خواهم این افتتاحیه خیلی باشکوه و ویژه باشد».
یونسی همچنین می گوید: «رستورانم اصلا زنجیره ای نیست و هیچ ربطی به شعبه کیش و غذاهای ایتالیایی ندارد. با اینکه دوستانی که از تهران به کیش می روند خیلی از کوکوبانا راضی هستند اما در تهران قرار نیست همان غذاها و همان کار را داشته باشیم. من اکثر مواقع که سر کار نباشم، به کیش می روم و مدیریت رستوران را انجام می دهم چون به این کار علاقه زیادی دارم… بیشتر کار من تهران است ولی هر وقت بیکار می شوم، سریع به آنجا می روم».
روناک یونسی دلیل افتتاح روستوران را اینچنین شرح می دهد: «حرفه اصلی من بازیگری است اما روی درآمد این کار به عنوان شغل اصلی نمی توان حسابی باز کرد بنابراین زمانی پیش می آید که کم کار هستم. مثلا من سال ۹۰ کم کار بودم. چون پیشنهاداتی که داشتم خیلی بد بود و ترجیح دادم کار نکنم. الان بعد از سقوط آزاد از بین چند کاری که پیشنهاد داشتم، یکی را قبول کرده ام. این کار، یک کار سینمایی است. از کارهایی هم که آماده اکران دارم، «به هدف شلیک کن» است». روناک یونسی درباره نقشش در این فیلم می گوید: «نقش نگار را داشتم. این کار کلا یک خانم داشت که من بودم. بازیگرهای دیگر این فیلم پولاد کیمیایی، پژمان بازغی و اشکان خطیبی بودند…»
روناک یونسی بیشتر در عرصه تلویزیون فعال است. خودش دلیل این فعالیت عمده را این گونه بیان می کند: «بعد از گرگ و میش دو تجربه سینمایی داشتم که موفق نبود؛ یکی کار سیامک شایقی که اصلا اکران نشد به نام «ارتفاع ۴۵/۶» که نقش اصلی را داشتم. کار بعدی «منفی ۱۸» بود که اشتباه کاری من بود به کارگردانی اصغر نصیری. از همه طرفدارهای خودم به خاطر کار کردن در منفی ۱۸ عذرخواهی می کنم. البته این کار مال سال ها قبل بود اما اشتباه حرفه ای بود که انجام دادم. بعد از آن «کوچه ملی» بود که کار مهرشاد کارخانی بود که در جشنواره اکران شد و فعلا توقیف است چون فیلم سوژه خاصی درباره سینما و سینماداری داشت».
کار کردن با بهداد و پوریا پورسرخ در سقوط آزاد به نظر روناک یونسی تجربیه خوبی بوده است و نظر متفاوتی درباره بهداد دارد: «پوریا پورسرخ که از دوستان قدیمی خانوادگی ماست. حتی قبل از اینکه رستگاران را با هم کار کنیم ارتباط خانوادگی داشتیم و بسیار بازیگر بااخلاقی است و جزو بهترین دوستان و همکاران من است. اما بهداد… خیلی از او و اخلاقش بد شنیده بودم و از همکاری با او می ترسیدم. حتی به علیرضا امینی گفتم من نگرانم که با بهداد درگیر شوم و به او هشدار دادم. آقای امینی گفت اصلا این طوری نیست. باید با حامد کار کنی تا ببینی اخلاقش چطور است. با هم کار کردیم و الان به جرات می گویم حامد بهداد بسیار بی عقده است و من کارش را خیلی دوست دارم. با من ارتباط خوبی داشت و هوای من را داشت».
فعالیت های غیر از بازیگری روناک یونسی هم جالب است. یونسی نقاشی می کند و عکاسی را دوست دارد. خودش می گوید: «من نقاشی و طراحی صنعتی خوانده ام. کار دیزاین را دوست دارم. حتی اگر شده چند وقت یک بار دکور خانه خودم را عوض می کنم. دل نوشته هایی به صورت شعر دارم ولی هیچ وقت حاضر نیستم آن را چاپ کنم. عکاسی دوست دارم و انجام می دهم. نقاشی سیاه قلم و آبرنگ کار می کنم»
نقل از :روزنامه تماشا
کد:
689
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ شنبه ۱۵ بهمن
بازدید:
6524
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
نظرات
m
khob bod mamnoon agar zodtar midonestam man 7teye pish kish bodam hatman miraftam
راحیل
سلام برای روناک و همسرش ارزوی موفقیت میکنم
فاطمه
سلام.آرزوي موفقيت براي روناك يونسي عزيز و همسرشون را دارم.
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نکاتی در خصوص تغذیه زنان باردار
دکتر ربابه شیخ الاسلام تغذیه دوران بارداری را بسیا...
افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده
پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...
مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست میشود
سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
14 روش برای خوشطمع کردن غذاها
آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه میآورد و دستپخت خوبش را خوبتر میکند.
جلوگیری از سرطان روده بزرگ با رژیم ماهی خواری
بر اساس مطالعات اخیر نشان داده شده است که حذف گوشت قرمز و استفاده از رژیم غذایی گیاهی که شامل ماهی است عامل اصلی برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ است.
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟
پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران بهطور طبیعی رشد میکند و به دلیل استفاده از میوههای آن، در نقاط مختلف نیز کشت میشود. عناب درختچهای با برگهای سبز براق و فاقد کرک یا با کرکهای بسیار پراکنده است.
بخور نخورهای خوابآلودگی بهاره
انواع میوه و آبمیوه طبیعی حاوی قند هستند و مصرف آنها در طول روز میتواند باعث افزایش سطح گلوکز خون، بهبود عملکرد مغز و بالا رفتن میزان هوشیاری شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است