مواد و ابزار لازم خربزه بزرگ: یك عدد چاقو میوه آرایی انگور قرمز: مقداری
طرز تهیه حدودا از خربزه را با چاقو جدا میكنیم و زیر آن را كمی برش میدهیم كه صاف بایستد. از روی لبه خربزه با چاقو سطحی به شكل برگ میاندازیم، بعد فاصله بین هر دو برگ را با چاقو پوست میگیریم تا برگها مشخص شوند. روی برگها با چاقو گلبرگهایی به صورت چشم در میآوریم و از زیر برگها چاقو را رد كرده و از گوشت جدا میكنیم.
لبه برگها كنگرههایی ایجاد میكنیم. فاصله بین هر دو برگ را روی گوشت خربزه یك خط عمودی میاندازیم و لبههای اطرافشان را پوست میگیریم تا لبههایشان تقریبا گرد شوند.
روی هر قسمت ابتدا یك برش نیمدایره میزنیم و زیر آن را یك لایه نازك خالی میكنیم، سپس از داخل گلبرگی كه زدیم یك نیمدایره دیگر میزنیم و زیر آن را خالی میكنیم و این كار را تا چهار گلبرگ انجام میدهیم. به همین ترتیب روی هر كدام را به صورت غنچه گل رز میزنیم.
دانههای داخلش را خالی میكنیم، سپس با انگور قرمز یا توپهایی از هندوانه داخل آن را پر كنیم.
بازگشت به صفحه نخست