7 میلیون دلار اهدایی ژاپن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به ایران چگونه هزینه می شود


پایگاه خبری لقمه: بنابر اطلاعیه برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد(WFP) در ایرانکمک 7 میلیون دلاری برای پاسخ به عملیات مقابله با همه گیری کووید-19 از طریق حمایت از کارکنان بخش سلامت ایران و نیز تقویت مقاومت جامعه پناهندگان استفاده خواهد شد.

عکس تزئینی است

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، روابط عمومی برنامه جهانی غذا از ایران در اطلاعیه ای از استقبال برنامه جهانی غذا از حمایت تاریخی دولت ژاپن برای پاسخگویی به همه گیری ویروس کرونا خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است:

برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد  (WFP)در ایران بزرگترین حمایت مالی برای عملیات خود را از دولت ژاپن دریافت کرده است. برنامه جهانی غذا از این کمک 7 میلیون دلاری برای پاسخ به عملیات مقابله با همه گیری کووید-19 از طریق حمایت از کارکنان بخش سلامت ایران و نیز تقویت مقاومت جامعه پناهندگان استفاده خواهد کرد.

ایران یکی از کشورهایی است که به شدت در معرض همه گیری ویروس کرونا قرار گرفته است. شیوع این بیماری از 20 فوریه در کشور شروع شد و تا تاریخ 11 فروردین این ویروس جان بیش از 2 هزار نفر را گرفته و بیش از 30 هزار نفر، از جمله برخی از مقامات ارشد کشور را مبتلا کرده است.

نگار گرامی، نماینده برنامه جهانی غذا در جمهوری اسلامی ایران گفت: ما از دولت و مردم ژاپن به خاطر حمایت سخاوتمندانه شان از عملیات اضطراریمان در ایران تشکر می کنیم.

وی افزود: ظرفیت بالای پاسخگویی در شرایط بحرانی و تجربه کار میدانی باعث می شود تا این مبلغ به درستی و در زمان مناسب برای رفع نیازهای اقشار آسیب پذیر و پشتیبانی از شرکای اجرائیمان در راستای اهداف بشردوستانه استفاده شود.

برنامه جهانی غذا 60 درصد از این بودجه را صرف خرید تجهیزات حفاظت شخصی برای مصرف سه ماه بیش از 5 هزار کارمند و داوطلب جمعیت هلال احمر ایران که مسئولیت غربالگری افراد در مبادی ورودی شهر را بر عهده دارند، اختصاص داده است.

وسایل حفاظت شخصی شامل ماسک جراحی، ماسک N95 و لباس ایزوله است که طی روزهای آینده از انبار واکنش بشردوستانه سازمان ملل متحد در دبی به ایران ارسال خواهد شد. 40 درصد مابقی بودجه صرف حمایت از 31 هزار پناهنده افغان و عراقی که در مهمانشهرهای سراسر کشور زندگی می کنند، خواهد شد. پناهندگان کمک غذایی دریافت کرده تا اطمینان حاصل شود که در طی شیوع بیماری، نیازهای غذایی این گروه آسیب پذیر در سطح قابل قبولی حفظ می شود. برنامه جهانی غذا بخش کوچکی از این بودجه را صرف آموزش بهداشت شخصی برای دانش آموزان ساکن مهمانشهرها و خانوادههایشان خواهد کرد.

میتسوگو سایتو، سفیر ژاپن در ایران گفت:  ژاپن به عنوان دوست نزدیک ایران برای سالهای متمادی، بشدت نگران شیوع کووید-19 دراین کشور است. با توجه به شیوع جدی کووید-19 در ایران، دولت ژاپن مصمم است تا با تامین نیازهای فوری برای اقدامات متقابل از شیوع بیشتر این بیماری، نه تنها در ایران بلکه در سایر نقاط جهان جلوگیری کند به همین منظور، دولت ژاپن از اقدامات و فعالیتهای سازمانهای بین المللی برای مبارزه با ویروس کووید-19 در ایران پشتیبانی می کند. امیدوارم که این مشارکت بتواند سهمی در اجرای بهتر پروژه های مؤثر برای کنترل شیوع کووید-19 در ایران داشته باشد و از ادامه این فعالیتها حمایت کند.

برنامه جهانی غذا از زمان ورود نخستین پناهجویان از افغانستان و عراق در اواخر دهه 1980 ، به پناهندگان در ایران کمک می کند. اگرچه عمده تمرکز فعالیتهای این سازمان در ایران متوجه کمک رسانی به پناهندگان است،  WFP با شریک اجرایی خود، جمعیت هلال احمر ایران نیز همکاری می کند تا ظرفیت واکنش سریع دولت را در زمان بحران تقویت نماید.  در پی وقوع سیلهای مهیب در بهار و زمستان 1398، دولت ایران از برنامه جهانی غذا خواست تا از فعالیتهای پاسخگویی به سیل در استانهای خوزستان، لرستان و سیستان و بلوچستان حمایت کند.

 برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد بزرگترین سازمان بشردوستانه جهان است که به نجات جان انسان ها در شرایط اضطراری، ایجاد رفاه و حمایت از آینده پایدار برای افرادی که از درگیری، بالیای طبیعی و تأثیر تغییرات اقلیمی بهبود می یابند، می پردازد.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14076 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين بازدید: 2705 ساعت: 6:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
3 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
4 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
8 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
9 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
10 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
11 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

  11 عامل تغذیه‌ای اثرگذار بر افسردگی افسردگی یكی از شایع‌ترین مشكلات بهداشت روان است. ا...

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد پایگاه خبری لقمه: عدم تفکیک صحیح وظایف میان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان برنامه و بودجه و خارج شدن گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی ضربه سنگینی به امنیت غذایی مردم نشانه گرفته است که درصورت مدیریت نکردن آن پیامد‌های منفی به سلامت و سبد غذایی خانوار‌ها می‌گذارد.
«گزنه» گیاه خاردار پرخاصیت یافته های تازه نشان می دهند، گیاه گزنه فرایند متابولیکی بدن را فعال و به عملکرد کلیه‌ها کمک می کند.
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و مکرر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر طول روز، عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م مصرف وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه سنگین قبل از خواب می‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بهبود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ علائم این بیماران موثر باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. میوه و سبزیجات تازه و مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام هند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی، غذاهای د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و جگر برای سلامت معد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه مفید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.