چاشنی‌ را چاشنی كارتان كنید


مصرف‌کنندگان در سال ۲۰۱۲ به دنبال چه طعم و عطری در غذای خود هستند؟

به گزارش لقمه، آنچه امروزه در دنیای صنعت غذا مورد توجه همگان قرار گرفته است، گرایش عجیب مردم همه نقاط دنیا به طعم‌های عجیب و غریب است. محققان این موضوع را حاصل تلاقی قومیت‌های گوناگون در نقاط مختلف جهان می‌دانند.

عطر و طعم در سال ۲۰۱۲ هیچ تولیدکننده مواد غذایی بدون بازاریابی و تحقیق در مورد گرایش‌ها و سلیقه مردم، اقدام به تولید مواد‌غذایی نمی‌کند. آنها محصولاتی با ویژگی‌های مورد تقاضای مشتری تولید می‌کنند. مانند تولید چای سبز با کالری بسیار اندک و نوشیدنی‌هایی با قند بسیار ملایم.


تركیب فرهنگی
وسایل ارتباط جمعی مثل اینترنت و تلویزیون و ماهواره، مرزهای جهانی را شكسته‌اند و مردم در هر نقطه‌ای از جهان که باشند به راحتی با هم آشنا شده و از سلیقه هم باخبر می‌شوند. تولیدکنندگان مواد غذایی از طریق تولید غذاهای ملل مختلف مردم دنیا را به هم وصل می‌كنند.

آنچه بیش از هر چیزی توجه کارشناسان را به خود جلب کرده است، علاقه روزافزون مردم جهان به طعم تند است. این طعم معمولا به قومیت‌های مثل ترك‌ها و هندی‌ها مربوط است اما انواع طعم‌دهنده‌های هندی مثل فلفل هر روز در سراسر جهان طرفدارانی به دست می‌آورد. ترشیجات و فلفل آسیا و انواع فلفل از آمریکای جنوبی نیز در کنار چاشنی‌های تند در رده‌های اول رنکینگ علاقه مردم قرار دارند.

سس فلفل قرمز و سس مایونز تند در آمریکا مورد استقبال بسیار قرار دارد. سرآشپزهای آمریكایی با دیدن محبوبیت غذاهای مردم آسیای شرقی به ویژه کره‌ای، چینی و ویتنامی در آمریکا، این غذاها را به منو خود اضافه کرده‌اند.


ادویه خوب است
با توجه به رشد میزان علاقه مردم به ادویه‌جات، بعضی از افراد کسب و کار خود و همه مطالعات خود را به ادویه‌جات اختصاص داه‌اند. به ویژه ترکیبی از بهترین و اصیل‌ترین ادویه‌جات طرفداران زیادی دارد. یکی از این ادویه‌جات «کاری» است که در همه سوپرمارکت‌ها یافت می‌شود. فلفل نیز در حال تبدیل شدن به یک آیتم تند و داغ در طعم غذاها در سال ۲۰۱۲ است. این طعم امروزه در رستوران‌های بزرگ دنیا مورد استقبال قرار گرفته است.


میوه‌هایی با طعم ادویه
در صنعت ادویه‌سازی، عطر و طعم انواع پرتقال خونی، کاراکارا، کام کوآت، لیمو و گریپ فروت و میوه‌هایی عجیب و نایاب از جنوب شرقی آسیا که عطر و طعم خیلی قوی دارند مثل نارگیل شیرین، انبه، گلابی، بامیه، گیلاس ترشمزه مورد استقبال شدید قرار گرفته و ادویه‌جاتی با تركیباتی از این میوه‌ها به بازار آمده است.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کسب و کار

کد: 5220 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲ مهر بازدید: 3823 ساعت: 2:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
2 رژیم غذایی با چاشنی خنده در رادیو صبا ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
3 رژیم غذایی با چاشنی خنده در رادیو صبا ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
4 استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد
5 چگونه از بوی بد سیر خلاص شویم ؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
8 یک شفا بخش خانگی را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
9 ترفندهای خوشمزه تر کردن خوراک ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
10 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
11 راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

  آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپا...

  5 خوردنی كاهش‌دهنده درد پنج ماده غذایی در كاهش التهاب و درد در تمام بدن مؤ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آمپول ضدچاقی تولید شد با کم شدن میزان تحرک بدن و ورزش نکردن بسیاری از افراد دچار چاقی می شوند،به همین دلیل دانش پژوهان دانشکده پزشکی هاوارد ،دست به تولید امپول ضدچاقی کرده اند ،که می تواند فواید ورزش را در بدن تقلید کند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.