چاشنی‌ را چاشنی كارتان كنید


مصرف‌کنندگان در سال ۲۰۱۲ به دنبال چه طعم و عطری در غذای خود هستند؟

به گزارش لقمه، آنچه امروزه در دنیای صنعت غذا مورد توجه همگان قرار گرفته است، گرایش عجیب مردم همه نقاط دنیا به طعم‌های عجیب و غریب است. محققان این موضوع را حاصل تلاقی قومیت‌های گوناگون در نقاط مختلف جهان می‌دانند.

عطر و طعم در سال ۲۰۱۲ هیچ تولیدکننده مواد غذایی بدون بازاریابی و تحقیق در مورد گرایش‌ها و سلیقه مردم، اقدام به تولید مواد‌غذایی نمی‌کند. آنها محصولاتی با ویژگی‌های مورد تقاضای مشتری تولید می‌کنند. مانند تولید چای سبز با کالری بسیار اندک و نوشیدنی‌هایی با قند بسیار ملایم.


تركیب فرهنگی
وسایل ارتباط جمعی مثل اینترنت و تلویزیون و ماهواره، مرزهای جهانی را شكسته‌اند و مردم در هر نقطه‌ای از جهان که باشند به راحتی با هم آشنا شده و از سلیقه هم باخبر می‌شوند. تولیدکنندگان مواد غذایی از طریق تولید غذاهای ملل مختلف مردم دنیا را به هم وصل می‌كنند.

آنچه بیش از هر چیزی توجه کارشناسان را به خود جلب کرده است، علاقه روزافزون مردم جهان به طعم تند است. این طعم معمولا به قومیت‌های مثل ترك‌ها و هندی‌ها مربوط است اما انواع طعم‌دهنده‌های هندی مثل فلفل هر روز در سراسر جهان طرفدارانی به دست می‌آورد. ترشیجات و فلفل آسیا و انواع فلفل از آمریکای جنوبی نیز در کنار چاشنی‌های تند در رده‌های اول رنکینگ علاقه مردم قرار دارند.

سس فلفل قرمز و سس مایونز تند در آمریکا مورد استقبال بسیار قرار دارد. سرآشپزهای آمریكایی با دیدن محبوبیت غذاهای مردم آسیای شرقی به ویژه کره‌ای، چینی و ویتنامی در آمریکا، این غذاها را به منو خود اضافه کرده‌اند.


ادویه خوب است
با توجه به رشد میزان علاقه مردم به ادویه‌جات، بعضی از افراد کسب و کار خود و همه مطالعات خود را به ادویه‌جات اختصاص داه‌اند. به ویژه ترکیبی از بهترین و اصیل‌ترین ادویه‌جات طرفداران زیادی دارد. یکی از این ادویه‌جات «کاری» است که در همه سوپرمارکت‌ها یافت می‌شود. فلفل نیز در حال تبدیل شدن به یک آیتم تند و داغ در طعم غذاها در سال ۲۰۱۲ است. این طعم امروزه در رستوران‌های بزرگ دنیا مورد استقبال قرار گرفته است.


میوه‌هایی با طعم ادویه
در صنعت ادویه‌سازی، عطر و طعم انواع پرتقال خونی، کاراکارا، کام کوآت، لیمو و گریپ فروت و میوه‌هایی عجیب و نایاب از جنوب شرقی آسیا که عطر و طعم خیلی قوی دارند مثل نارگیل شیرین، انبه، گلابی، بامیه، گیلاس ترشمزه مورد استقبال شدید قرار گرفته و ادویه‌جاتی با تركیباتی از این میوه‌ها به بازار آمده است.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کسب و کار

کد: 5220 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲ مهر بازدید: 4044 ساعت: 2:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
2 رژیم غذایی با چاشنی خنده در رادیو صبا ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
3 رژیم غذایی با چاشنی خنده در رادیو صبا ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
4 استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد
5 چگونه از بوی بد سیر خلاص شویم ؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
8 یک شفا بخش خانگی را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
9 ترفندهای خوشمزه تر کردن خوراک ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
10 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
11 راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
شما هم وقتی استرس دارید، زیاد می‌خورید؟ برخی از افراد برای فروکش کردن میزان استرس و اضطراب خود به خوردن رو می‌آورند.
اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.