بعد از روغن پالم نوبت به «چای» رسید


ظاهرا قرار نیست بخش صنایع غذایی روی آرامش را به خود ببیند و هر از گاهی وجود ماده‌ای سمی و سرطان زا موجب می‌شود شرایط یكی از مواد غذایی با اما و اگر مواجه شود.

به گزارش لقمه، ظاهرا قرار نیست بخش صنایع غذایی روی آرامش را به خود ببیند و هر از گاهی وجود ماده‌ای سمی و سرطان زا موجب می‌شود شرایط یكی از مواد غذایی با اما و اگر مواجه شود.

طی یكی دو سال اخیر بارها خبرها حكایت از وجود آرسنیك در برنج‌های هندی داشت ؛ امری كه موجب شد در مقاطع مختلف بازار برنج دستخوش تغییرات متعدد شود كه حتی این تغییرات منجر به افزایش و كاهش قیمتی برندهای مختلف برنج نیز شد.

طی یكی دو هفته اخیر نیز وجود روغن پالم در محصولات لبنی باز هم این بخش را متحول كرد تا جایی كه بالاخره حكم به عدم استفاده از روغن پالم در تمامی محصولات لبنی از ابتدای شهریورماه داده شد و حال كه پرونده این موضوع بسته شده است به یكباره موضوع سمی بودن چای‌های وارداتی از هند بر سر زبان‌ها رانده شده است؛ امری كه از سوی آی‌ای ان اس، بزرگ‌ترین پایگاه خبری مستقل هند مطرح شده است.

این پایگاه خبری اعلام كرد: چای‌های موجود در بازار هند و چای‌های صادراتی این كشور به ایران و برخی كشورها دارای باقیمانده سموم آفت‌كش است. برندهای برجسته چای هند كه در بازارهای داخلی و خارجی عرضه شده است، دارای باقیمانده سموم افت‌كش است. با این حال، هیات چای هند با رد این اتهام اعلام كرد كه چای هند كاملا سالم است و با استانداردهای بالای جهان مطابقت دارد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7116 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۲ مرداد بازدید: 2655 ساعت: 12:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
4 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
7 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
9 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

  سردرد با این خوراكی‌ها برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارن...

  خواص خوردن ژله یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگ‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
غذاهای ممنوع برای شب قبل از عروسی خیلی از عروس و دامادها قبل و روز عروسی‌شان آن قدر مشغول کارهای مختلف هستند که حتی غذا خوردن را فراموش می‌کنند و البته عده ای‌ هم چیزهایی می‌خورند که مناسب نیست.
ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.