به گزارش لقمه، ظاهرا قرار نیست بخش صنایع غذایی روی آرامش را به خود ببیند و هر از گاهی وجود مادهای سمی و سرطان زا موجب میشود شرایط یكی از مواد غذایی با اما و اگر مواجه شود.
طی یكی دو سال اخیر بارها خبرها حكایت از وجود آرسنیك در برنجهای هندی داشت ؛ امری كه موجب شد در مقاطع مختلف بازار برنج دستخوش تغییرات متعدد شود كه حتی این تغییرات منجر به افزایش و كاهش قیمتی برندهای مختلف برنج نیز شد.
طی یكی دو هفته اخیر نیز وجود روغن پالم در محصولات لبنی باز هم این بخش را متحول كرد تا جایی كه بالاخره حكم به عدم استفاده از روغن پالم در تمامی محصولات لبنی از ابتدای شهریورماه داده شد و حال كه پرونده این موضوع بسته شده است به یكباره موضوع سمی بودن چایهای وارداتی از هند بر سر زبانها رانده شده است؛ امری كه از سوی آیای ان اس، بزرگترین پایگاه خبری مستقل هند مطرح شده است.
این پایگاه خبری اعلام كرد: چایهای موجود در بازار هند و چایهای صادراتی این كشور به ایران و برخی كشورها دارای باقیمانده سموم آفتكش است. برندهای برجسته چای هند كه در بازارهای داخلی و خارجی عرضه شده است، دارای باقیمانده سموم افتكش است. با این حال، هیات چای هند با رد این اتهام اعلام كرد كه چای هند كاملا سالم است و با استانداردهای بالای جهان مطابقت دارد.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر