پایین آمدن سن بلوغ از پیامدهای شیوع چاقی


رئیس بیست و ششمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان با هشدار نسبت به شیوع چاقی در میان کودکان طی سالهای اخیر، گفت: پایین آمدن سن بلوغ از پیامدهای شیوع چاقی در کودکان است.

به گزارش لقمه،  دکتر علی ربانی در آستانه برپایی بیست و ششمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان، افزود: تغییر فرهنگ غذایی از غذاهای سنتی به سمت غذاهای آماده به ویژه فست فودها و بی تحرکی از عمده دلایل چاقی در میان کودکان است که این امر سلامت آنان را مورد تهدید قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه چاقی به دو دسته چاقی خفیف و شدید تقسیم می شود، تصریح کرد: چاقی خیلی شدید سبب بلوغ دیررس و چاقی خفیف باعث پایین آمدن سن بلوغ می شود که هر دو پیامدهای منفی زیادی را در کودکان به دنبال دارد.

به گفته ربانی، هم اینک در شهرهای بزرگ به ویژه در تهران با معضل چاقی خفیف و بلوغ زودرس مواجه هستیم که در صورت بی توجهی به این پدیده و ادامه سبک فعلی زندگی با چاقی شدید کودکان روبرو خواهیم شد.

وی افزود: طی یک پژوهش انجام شده در کشور، دختران در سنین بلوغ 14 درصد چاق تر می شوند این در حالی است که بر اساس استانداردهای پزشکی در دوران بلوغ فرد نمی بایست، دچار افزایش وزن شود.

ربانی خاطر نشان ساخت: با توجه به اهمیت این موضوع، روز اول بیست و ششمین همایش بین المللی کودکان به چاقی در کودکان اختصاص یافته که در آن علاوه بر متخصصان داخل کشور، میهمانانی از کشورهای امریکا، کانادا، آلمان، سوئیس، فرانسه، هلند، اسپانیا، آفریقای جنوبی و قطر نیز حضور دارند.

وی گفت: همچنین با توجه به شیوع بیماریهای متابولیک در کشور به دلیل ازدواجهای خویشاوندی از قبیل PKU، "فنیل کتونوری" و بیماریهای ذخیره ای، یکی از محورهای همایش امسال به این موضوع اختصاص یافته است که در آن روشهای درمانی این بیماری به بحث و بررسی گذاشته خواهد شد.

ربانی با ابراز خرسندی از افزوده شدن واکسن "هموفیلوس" به طرح کشوری واکسیناسیون یادآور شد: از آنجا که این طرح از سوی وزارت بهداشت با هدف پوشش کامل تر واکسیناسیون کشوری و کاهش بیماریها صورت گرفته در این همایش، طرح جامع واکسیناسیون کشوری نیز به بحث و بررسی گذاشته خواهد شد.

بیست و ششمین همایش بین المللی بیماریهای کودکان و دوازدهمین همایش ملی پرستاری کودکان، طی روزهای 24 تا 28 مهرماه امسال در مرکز طبی کودکان برگزار می شود که در آن دستاوردهای جدیدی در زمینه های اطفال، غدد، ایمونولوژی، گوارش و قلب ارایه خواهد شد.

بازگشت به صفحه نخست

 

 

 

 


نقل از :مهر

کد: 7463 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر بازدید: 2298 ساعت: 3:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  کیک ها خوشمزه هستند ولی ... کیک ‌ها از جمله شیرینی‌ های اشتها برانگیزی هستند ک...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا کودکان چاق بزرگسالان چاقی می‌شوند؟ یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با اشاره به اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی تاکید کرد:« وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»
خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
چرا دندان عقل داریم؟ پایگاه خبری لقمه: استخوان‌بندی و جمجمه بزرگ انسان‌های اولیه می‌تواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگی‌های آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.