صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش
>
بشقاب غذایمان سالم است؟
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
تریین خوراکی ها
>
ایده هایی برای تزئین بشقاب غذا
ایده هایی برای تزئین بشقاب غذا
تزئین غذا یا food art تقریبا در کشورهای دیگر رنگ و بوی خاصی دارد. این هنر یکی از هنر های به روز دنیاست که هر کد بانویی به آن علاقه ای خاص دارد.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
7548
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
بازدید:
4473
ساعت:
5:12 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
فایده آهسته غذاخوردن و مبارزه با افزایش وزن
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2
بشقاب غذای سالم چیست؟
۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
3
چطور در آشپزخانه بمانیم و چیزی نخوریم؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
4
میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
5
تغذیه سالم به سبک ترلان پروانه/ آشپزی را دوست دارم
۱۳۹۴ جمعه ۱ آبان
6
منوهای چندصدهزارتومانی افطار برای اعیان!
۱۳۹۴ جمعه ۱۲ تير
7
بشقاب هوشمندی که کالری غذاها را محاسبه میکند
۱۳۹۴ جمعه ۱۵ خرداد
8
نكات طلایی در طبخ و مصرف ماهی سالمون
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت
9
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟
۱۳۹۴ شنبه ۲۹ فروردين
10
بشقاب غذایمان سالم است؟
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالمترند؟
متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...
دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید میکند
متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، م...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟
با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
استفاده از روغن شتر مرغ به صورت خوراکی
نوشیدنی ویژه کارمندان
کارایی حافظه، قدرت استنتاج و تمرکز در کارمندانی که در حین کار کافئین مصرف می کنند بهتر از سایرین است.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید
رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است