اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید!


نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia به چاپ رسیده است نشان می‌دهد خانم‌هایی که به طور مرتب غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در دوران بارداری خود بیشتر از دیابت حاملگی رنج می‌برند.

 به گزارش لقمه، اگر قصد بچه دار شدن دارید باید دور هر آن چه به صورت سرخ کردنی تهیه می‌شود را خطر قرمز بکشید. در غیر این صورت خدای نکرده خطر ابتلا به دیابت حاملگی را در دوره‌ی بارداریتان افزایش می‌دهید.

 

نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia به چاپ رسیده است نشان می‌دهد خانم‌هایی که به طور مرتب غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در دوران بارداری خود بیشتر از دیابت حاملگی رنج می‌برند.

 

در طول این پژوهش، محققان دانشگاه هاروارد پرونده‌ی پزشکی 15000 خانم را مورد بررسی قرار دادند.

 

این خانم‌ها به پرسشنامه‌هایی در خصوص رژیم غذایی و سبک زندگی‌شان که شامل میزان مصرف مواد غذایی سرخ کردنی، میوه و سبزیجات، مصرف دخانیات و الکل بود پاسخ دادند.

 

محققان با بررسی‌های بیشتر دریافتند خانم‌هایی که در طول هفته حداقل 7 مرتبه مواد غذایی سرخ کردنی مصرف می‌کنند 88 درصد بیشتر از خانم‌هایی که فقط یک بار در هفته غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در معرض ابتلا به حاملگی بارداری قرار می‌گیرند.

 

این خطر برای خانم‌هایی که هر هفته بین 4 تا 6 مرتبه غذاهای سرخ کردنی مصرف می‌کنند 16 درصد تخمین زده شده است.


دیابت بارداری: خطری برای سلامت مادر و نوزاد

به عقیده‌ی محققان اثرات مخرب و منفی مصرف مواد غذایی سرخ کردنی در ابتلا به دیابت حاملگی می‌تواند ناشی از تغییرات مواد غذایی در حین سرخ شدن باشد.

 

نتایج این پژوهش نشان می‌دهد عدم مصرف مواد غذایی سرخ کردنی از سنین باروری برای سلامت مادرهای آینده بسیار مفید است.

 

دیابت حاملگی معمولاً در طول سه ماهه‌ی سوم بارداری بروز می‌کند. این مشکل اغلب با افزایش وزن بیش از اندازه در ارتباط است.

 

متأسفانه دیابت حاملگی خطر زایمان زودهنگام را افزایش می‌دهد و خانم‌ها را مجبور به زایمان سزارین می‌کند.

 

این نوع دیابت بر روی نوزادان نیز تأثیر می‌گذارد که اصلی‌ترین آن ماکروزومی جنین است یعنی تولد نوزادانی با وزنی بیشتر از وزن طبیعی.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :topsante

کد: 7599 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان بازدید: 4480 ساعت: 7:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

  غذاهایی که شب ادراری را تشدید می‌کنند شب ادراری یکی از مشکلات بسیاری از افراد، خصوصا کود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشه‌ای صادرمی‌شود پایگاه خبری لقمه: خوشه‌های صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، به‌تازگی راه خود را به دامغان و شاخص‌ترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.
راههای لاغر شدن بدون رژیم شاید شنیدن نام رژیم شما را هم عصبی کند.گرسنگی و غذا نخوردن و ضعف را به یادتان بیاورد.باید بدانید با اندکی تغییر در برنامه غذایی روزانه خود میتوانید از شر چربی های لعنتی نجات پیدا کنید.بدون اینکه گرسنگی بکشید.