اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید!


نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia به چاپ رسیده است نشان می‌دهد خانم‌هایی که به طور مرتب غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در دوران بارداری خود بیشتر از دیابت حاملگی رنج می‌برند.

 به گزارش لقمه، اگر قصد بچه دار شدن دارید باید دور هر آن چه به صورت سرخ کردنی تهیه می‌شود را خطر قرمز بکشید. در غیر این صورت خدای نکرده خطر ابتلا به دیابت حاملگی را در دوره‌ی بارداریتان افزایش می‌دهید.

 

نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia به چاپ رسیده است نشان می‌دهد خانم‌هایی که به طور مرتب غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در دوران بارداری خود بیشتر از دیابت حاملگی رنج می‌برند.

 

در طول این پژوهش، محققان دانشگاه هاروارد پرونده‌ی پزشکی 15000 خانم را مورد بررسی قرار دادند.

 

این خانم‌ها به پرسشنامه‌هایی در خصوص رژیم غذایی و سبک زندگی‌شان که شامل میزان مصرف مواد غذایی سرخ کردنی، میوه و سبزیجات، مصرف دخانیات و الکل بود پاسخ دادند.

 

محققان با بررسی‌های بیشتر دریافتند خانم‌هایی که در طول هفته حداقل 7 مرتبه مواد غذایی سرخ کردنی مصرف می‌کنند 88 درصد بیشتر از خانم‌هایی که فقط یک بار در هفته غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در معرض ابتلا به حاملگی بارداری قرار می‌گیرند.

 

این خطر برای خانم‌هایی که هر هفته بین 4 تا 6 مرتبه غذاهای سرخ کردنی مصرف می‌کنند 16 درصد تخمین زده شده است.


دیابت بارداری: خطری برای سلامت مادر و نوزاد

به عقیده‌ی محققان اثرات مخرب و منفی مصرف مواد غذایی سرخ کردنی در ابتلا به دیابت حاملگی می‌تواند ناشی از تغییرات مواد غذایی در حین سرخ شدن باشد.

 

نتایج این پژوهش نشان می‌دهد عدم مصرف مواد غذایی سرخ کردنی از سنین باروری برای سلامت مادرهای آینده بسیار مفید است.

 

دیابت حاملگی معمولاً در طول سه ماهه‌ی سوم بارداری بروز می‌کند. این مشکل اغلب با افزایش وزن بیش از اندازه در ارتباط است.

 

متأسفانه دیابت حاملگی خطر زایمان زودهنگام را افزایش می‌دهد و خانم‌ها را مجبور به زایمان سزارین می‌کند.

 

این نوع دیابت بر روی نوزادان نیز تأثیر می‌گذارد که اصلی‌ترین آن ماکروزومی جنین است یعنی تولد نوزادانی با وزنی بیشتر از وزن طبیعی.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :topsante

کد: 7599 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان بازدید: 4528 ساعت: 7:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
کاهش وزن به کمک مصرف منظم سبزی ها تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف منظم سبزی می‌تواند به افراد در کنترل کالری کمک کند.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.