توصیه‌های وزارت بهداشت برای خرید آدامس


کارشناس اداره غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: آنچه که مصرف کنندگان هنگام خرید آدامس باید توجه داشته باشند، برچسب محصول است که حتما دارای پروانه ساخت یا پروانه بهداشتی از وزارت بهداشت باشد و به تاریخ تولید و انقضای محصول دقت کنند.

 به گزارش لقمه، فرانک ناظمی پور در این باره ادامه داد: آدامس یا همان سقز بسته به نوع صمغ موجود در آن به انواع جویدنی و بادکنکی تقسیم می‌شود.

وی گفت: آدامس نوع جویدنی مصنوعی است که برای تازه کردن دهان یا بوبری یا سرگرمی و جویدن به کار می‌رود. در قدیم آدامس رایج در ایران را سقز می‌گفتند که از تنه درخت استحصال و سپس فراوری می‌شد. در حال حاضر آدامس جویدنی فراوری شده ماده اصلی آن صمغ مصنوعی یا طبیعی است که براساس نوع آن، سایر مواد از جمله شکر،‌ گلوکز یا شیرین کننده‌ها و مواد افزودنی مجاز را تحت شرایط بهداشتی تهیه شده به نسبت‌های مشخص به آن فراورده اضافه می‌کنند.

وی تصریح کرد: آنچه که مصرف کنندگان باید توجه داشته باشند برچسب محصول است که حتما دارای پروانه ساخت یا پروانه بهداشتی از وزارت بهداشت باشد و دقت کافی به تاریخ تولید و انقضای محصول کنند. هموطنان به این نکته در هنگام خرید دقت کنند که کالا پارگی نداشته و بسته بندی محکمی داشته باشد.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو، ناظمی پور با بیان اینکه طرح برچسب محصولات غذایی اطلاعات کامل را در اختیار هموطنان قرار می‌دهد، تصریح کرد: این برچسب‌ها که بر روی محصولات درج می‌شوند این اطلاع را می‌دهند که آدامس با شکر یا بدون شکر تهیه شده است.

وی در پایان برخی از آدامس‌ها با شیرین کننده‌ها تهیه می‌شوند و برای افراد رژیمی توصیه شده که قند کمتری مصرف کنند، لذا می‌توانند از آدامس‌های بدون شکر استفاده کنند.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7668 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر بازدید: 3692 ساعت: 12:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
3 صادرات آدامس از واردات پیشی گرفت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
4 چه افرادی از جویدن آدامس خوداری کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
5 11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
6 خوردن 9 غذا قبل از مهمانی و عروسی ممنون ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
7 وجود «آدامس نفتی» کذب است ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۱ ارديبهشت
8 آدامس هایی که مواد مخدر دارند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
9 چطور مواد غذایی چاق کننده را کنار بگذاریم؟ ۱۳۹۳ شنبه ۳ خرداد
10 غذاهای خنگ کننده را بشناسید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه چیزی باعث چاقی می شود؟ چرا بعضی افراد چاق و بعضی دیگر لاغر هستند؟ آیا چاق...

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا دندان عقل داریم؟ پایگاه خبری لقمه: استخوان‌بندی و جمجمه بزرگ انسان‌های اولیه می‌تواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگی‌های آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.
برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید! خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج می‌برند، می‌دانند که برای کاهش وزن می‌بایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمی‌دانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.