غذاهای خنگ کننده را بشناسید


برخی از خوراکی ها کارایی مغز را تحت تاثیر قرار داده آن را افزایش یا کاهش می دهند. در ادامه با 5 غذای خنگ کننده آشنا می شوید.

به گزارش لقمه، هوش و استعداد ذاتی است و نمی توان باهوش تر شد. اما برخی از خوراکی ها کارایی مغز را تحت تاثیر قرار داده آن را افزایش یا کاهش می دهند.
در ادامه با 5 غذای خنگ کننده آشنا می شوید.


1 - آدامس
تعداد زیادی از دانشمندان باور دارند جویدن آدامس در برخی شرایط کارآیی مغز را کاهش می دهد. نتایج پژوهش ها نشان می دهند جویدن آدامس به تمرکز و دقت کردن نیاز دارد و به پروسه ثبت داده ها و اطلاعات در مغز آسیب می زند.


2- چیپس، سیب زمینی سرخ کرده و پیتزا
نتیجه بررسی ها بر روی چهار هزار کودک نشان می دهند کودکان سه ساله ای که در رژیم غذایی شان مقدار زیادی غذاهای آماده مانند چیپس، پیتزا و سیب زمینی سرخ کرده وجود دارد ضریب هوشی کمتری دارند. پژوهشگران تاکید می کنند مصرف غذاهای مفید برای رشد و پرورش مغز در دوران کودکی ضروری است. برای رسیدن به این هدف باید پشتکار داشته باشید. زود مایوس نشوید. یادتان باشید، باید کودکان را بارها و بارها به خوردن غذاهای سالم تشویق کنید.


3 - کره
اگر رژیم غذایی تان سرشار از چربی های اشباع باشد، عملکرد مغزتان کاهش می یابد. نیتجه پژوهش های محققان دانشگاه هاروارد پس از بررسی چهار ساله بر روی شش هزار زن دریافتند، افرادی که رژیم غذایی شان سرشار از چربی های اشباع داشت، در آزمون های تست هوش و حافظه نتایج ضعیفی کسب کردند. نیازی به حذف کامل این مواد غذایی نیست. وجود مقادیر اندک این نوع چربی ها در رژیم غذایی مشکلی ایجاد نمی کند. بهتر است از نمونه های کم چرب تر فرآورده های حیوانی مانند پنیر، ماست و شیر استفاده کرده و مصرف گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس را متوقف کنید.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 6816 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت بازدید: 3492 ساعت: 2:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
9 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

  قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری می شوند قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری شده و ...

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موهایی زیبا با 4 ماده‌ی مغذی متخصصان معتقدند که موها آینه سلامت انسان هستند. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به راحتی می‌تواند سلامت موها را به خطر انداخته و به آن‌ها آسیب بزند. بر عکس داشتن تغذیه‌ی مناسب، متنوع و سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی موها را زیبا و سالم‌تر می‌سازد.
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.
نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.
حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه ۶۵ درصد از مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است، گفت: در صورت دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان طلب صنایع از دولت، مطالبات معوق کشاورزان پرداخت می‌شود.