در پی طرح آلوده بودن نارنگی پاکستانی به کرم کشنده؛
واردات نارنگی پاکستانی ممنوع است


با توجه به اعلام اخباری مبنی بر واردات نارنگی پاکستانی به کشور و آلوده بودن آن به نوعی کرم کشنده، معاون سازمان حفظ نباتات اعلام کرد: واردات هر گونه مرکبات از جمله نارنگی پاکستانی به کشور ممنوع است.

 به گزارش لقمه، ابطالی اظهار کرد: امسال واردات مرکبات نداشتیم و به طور کلی از سال 1389 وزارت جهاد کشاورزی با واردات هرگونه مرکبات مخالفت و آن را ممنوع کرده است.

وی افزود: تولید میوه در کشورمان مازاد بر مصرف است و هیچ مرکباتی از جمله نارنگی از مرزها و مبادی رسمی وارد کشور نشده است.

ابطالی در عین حال بیان کرد: در حال حاضر واردات مرکبات ضرورتی ندارد و تولید داخل پاسخگوی نیازها است و مشکلی در این مینه نداریم.

نارنگی پاکستانی به روسیه صادر می‌شود

معاون سازمان حفظ نباتات یادآور شد: صادرات نارنگی و به طور کلی مرکبات پاکستان، عمدتا به روسیه انجام می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به اینکه با توجه به اعلام رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان مبنی بر این که در پایان سال گذشته به دلیل بارش برف درختان پرتقال آسیب دیده‌اند و در عید نوروز امسال با کمبود پرتقال مواجه‌ خواهیم شد، گفت: این بحث را از طریق اتحادیه باغداران استان مازندران پیگیری کردیم و اعلام نیازها و برآوردها انجام شد.

ابطالی تاکید کرد: بر اساس نیازسنجی و میزان تولید، کمبودی در زمینه مرکبات نداریم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7690 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر بازدید: 2991 ساعت: 1:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
2 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
4 ابلاغ مراتب ثبت ملی ۱۰ میراث‌فرهنگی ناملموس و یک میراث در خطر به استاندار کرمانشاه ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
5 جنوب کرمان پایلوت کشاورزی قراردادی کشور شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۵ اسفند
6 درباره میزان تولید گندم فعلاً انمی‌توان ظهارنظری کرد! ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ دي
7 افتتاح پروژه های تامین آب شیرین از خلیج فارس برای کرمان ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ آبان
8 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
9 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
11 سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

  قابل توجه کسانی که ترش می کنند اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع تر برای ...

  میان وعده های مناسب مدرسه با شروع فصل تحصیل و مدرسه دادن میان وعده های سالم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
مواظب خلال دندان باشید یک دندانپزشک گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسبی مثل نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر می‌شود.
قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مواد غذایی که شما مصرف می کنید، برای سلامت جنسی بسیار مهم استدر زیر برخی خوراکی هایی که بر قدرت نعوظ، تحرک اسپرم و قدرت و تقویت جنسی تاثیر زیادی دارد، معرفی می شود.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.