ارتباط چاقی با یک پنجم موارد مرگ و میر در انسان


تحقیقات جدید نشان می‌دهد که چاقی می تواند عامل یک پنجم مرگ و میر انسان‌ها باشد.

به گزارش لقمه، تحقیق جدیدی نشان داده که طی یک دوره 20 ساله 18 درصد موارد مرگ و میر افراد 40 تا 85 ساله آمریکایی مرتبط با اضافه وزن و چاقی بوده است.

این آمار در حالی اعلام شده که تا پیش از این تخمین زده می شد این میزان تنها برابر 5 درصد باشد.

به نظر می رسد در این میان زنان بیشتر از مردان در معرض خطر قرار دارند. بیش از یک چهارم موارد مرگ در زنان سیاهپوست و بیش از یک پنجم موارد مرگ در زنان سفیدپوست مرتبط با اضافه وزن بوده است.

با این حال این میزان برای مردان سیاهپوست 5 و برای مردان سفیدپوست 15.6 درصد بوده است. نتایج این تحقیق در مجله بهداشت عمومی آمریکا منتشر شده است و مبتنی بر داده های تحقیق دیگری بین سال های 1986 تا 2006 بوده است.

چاقی یکی از مشکلات بهداشتی است که به سرعت در کشورهای جهان در حال گسترش است. در انگلستان میزان مردان و زنان چاق از 13 و 16 درصد در سال 1993 به ترتیب به 24 و 26 درصد در سال 2011 رسیده است.

میزان چاقی در میان مردان سیاهپوست و سفیدپوست تقریبا برابر است اما احتمال مرگ در اثر آن در میان مردان سیاهپوست بسیار بالاتر.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4830 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۵ مرداد بازدید: 1737 ساعت: 12:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش وزن در چه سنی خطرناک است؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
2 ۱۲ علت چاقی شکمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
3 ارتباط مصرف نوشیدنی‌ گازدار در دوران بارداری با چاقی کودکان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
4 بین«گرد و خاک خانه» و چاقی ارتباطی وجود دارد! ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
5 اولین قدم برای لاغری و تناسب اندام ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
6 کاهش عوارض چاقی با رژیم غذایی مدیترانه ای ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
7 34 درصد کودکان کشور دچار چاقی شکمی هستند/سونامی چاقی در ایران ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
8 طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
9 چگونه بعد از ماه رمضان چاق نشویم؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير
10 کاهش ریسک ابتلا به دیابت و چاقی با ۹۰ ثانیه ایستادن ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 افراد در ماه رمضان از الگوی هرم تغذیه استاندارد پیروی کنند ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  درمان بواسیر با داروهای گیاهی بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التها...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
نوشیدنی‌های مجاز برای مبتلایان به ریفلاكس معده یک كارشناس تغذیه، نوشیدنی‌هایی را كه با خیال راحت می‌توانید نوش جان كنید، را به شما می گوید.