طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ


كشك بادنجان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانید آن را با قارچ نیز سرو کنید.

مواد لازم

بادنجان: پنج عدد
قارچ: یك كیلوگرم
گوجهفرنگی كوچك: دو عدد
كشك: یك پیمانه
پیاز: دو عدد
سیر: شش حبه
روغن: هشت قاشق غذاخوری
نعنا خشك: هشت قاشق غذاخوری
گـردو: پنج عدد
نمك و زردچــوبه: به میزان لازم
 

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را كبابی كرده و درون یك نایلون ضخیم قرار می‌دهیم تا سرد شوند. بعد پوست آنها را كنده، با گوشت‌كوب كوبیده یا درون غذاساز ریخته تا كاملا پوره شود.

در تابه‌ای قارچ‌های ورقه شده را به همراه كمی روغن تفت می‌دهیم. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده كرده، به بادنجان اضافه نموده و دوباره با غذاساز مواد را پوره می‌كنیم. پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد كرده و در روغن سرخ می‌كنیم، سیرها را هم ریز خرد كرده و به پیاز اضافه می‌كنیم.

نمك و زردچوبه را افزوده و تفت می‌دهیم. پوره بادنجان، قارچ و گوجه‌فرنگی را به پیاز و سیر اضافه كرده و كاملا تفت می‌دهیم، سپس كشك رقیق را می‌افزاییم.

نعنا را با روغن كمی تفت داده و به كشك بادنجان اضافه می‌كنیم. در تابه را گذاشته و اجازه می‌دهیم دو دقیقه كشك بادنجان روی حرارت بماند، بعد درون ظرف سرو ریخته و با كشك، گردو، نعنا داغ و قارچ تزیین می‌كنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7759 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي بازدید: 7106 ساعت: 6:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قابل توجه کسانی که ترش می کنند اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع تر برای ...

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  چرا باید بادمجان بخوریم؟ اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
رژیم های لاغری و ریزش مو رژیم می گیرید که لاغر شوید و با این کار می خواهید اندام متناسب تری داشته باشید و سلامت تان را هم حفظ کنید، اما چند روز یا چند هفته که از شروع برنامه رژیم غذایی می گذرد، موها یکی یکی شروع می کند به ریختن. اگر به وضع قبلی بازگردید، سعی و تلاش تان در این مدت بیهوده بوده است و اگر کاری به کار ریزش موها نداشته باشید هم مشکل دیگری برای خودتان درست خواهید کرد.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.
بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.