طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ


كشك بادنجان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانید آن را با قارچ نیز سرو کنید.

مواد لازم

بادنجان: پنج عدد
قارچ: یك كیلوگرم
گوجهفرنگی كوچك: دو عدد
كشك: یك پیمانه
پیاز: دو عدد
سیر: شش حبه
روغن: هشت قاشق غذاخوری
نعنا خشك: هشت قاشق غذاخوری
گـردو: پنج عدد
نمك و زردچــوبه: به میزان لازم
 

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را كبابی كرده و درون یك نایلون ضخیم قرار می‌دهیم تا سرد شوند. بعد پوست آنها را كنده، با گوشت‌كوب كوبیده یا درون غذاساز ریخته تا كاملا پوره شود.

در تابه‌ای قارچ‌های ورقه شده را به همراه كمی روغن تفت می‌دهیم. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده كرده، به بادنجان اضافه نموده و دوباره با غذاساز مواد را پوره می‌كنیم. پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد كرده و در روغن سرخ می‌كنیم، سیرها را هم ریز خرد كرده و به پیاز اضافه می‌كنیم.

نمك و زردچوبه را افزوده و تفت می‌دهیم. پوره بادنجان، قارچ و گوجه‌فرنگی را به پیاز و سیر اضافه كرده و كاملا تفت می‌دهیم، سپس كشك رقیق را می‌افزاییم.

نعنا را با روغن كمی تفت داده و به كشك بادنجان اضافه می‌كنیم. در تابه را گذاشته و اجازه می‌دهیم دو دقیقه كشك بادنجان روی حرارت بماند، بعد درون ظرف سرو ریخته و با كشك، گردو، نعنا داغ و قارچ تزیین می‌كنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7759 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي بازدید: 6948 ساعت: 6:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  خوراکی هایی که برای هوش کودکان سم هستند پدر و مادران بخصوص اگر کودکانی در سن پیش دبستانی د...

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفره های افطاری در کشورهای مسلمان جهان افطار و سفره افطار در هر کشوری بیانگر نوعی خاص از فرهنگ مردم مسلمان یک کشور است .
شغل‌های چاق کننده را بشناسید محققان در جدیدترین مطالعات خود فهرست مشاغلی را منتشر کرده اند که افراد را دچار اضافه وزن می کند، از سوی دیگر عواملی که موجب این چاقی می شود نیز معرفی شده اند.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات انسان امروزی است. تغییر شیوه زندگی از یک سو و تغییر عادات غذایی و تمایل به مصرف غذاهای آماده و فوری (فست فودها)، غذاهای خیابانی و پرکالری از سوی دیگر روند اضافه وزن و چاقی و به موازات آن بیماری‌های ناشی از چاقی و اضافه وزن مانند دیابت، فشار خون، بیماری‌های قلبی، عروقی و ... روند رو به افزایشی را در کشور دارد و به این دلیل هزینه‌های درمان و مراقبت از این بیماری‌ها بار مالی زیادی را به دوش دولت و خانواده‌ها خواهد گذاشت.