خواص کشمش


مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا ودارو خراسان شمالی گفت: کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده که از تخریب سلولی جلوگیری کرده ومنبع خوب عناصرمعدنی آهن، پتاسیم، کلسیم وهمچنین برخی ویتامین های B می باشد.

به گزارش لقمه، کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده که از تخریب سلولی جلوگیری کرده ومنبع خوب عناصرمعدنی آهن، پتاسیم، کلسیم وهمچنین برخی ویتامین های B می باشد.

مدیرنظارت برمواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت: کشمش میوه ی مغذی با قابلیت ماندگاری بالا است که درتمام فصول سال یافت می شود.

دکتر « حسن براتی زاده » افزود: از دیگر خواص کشمش می توان به عنوان یک منبع خوب فیبرغذایی، کاهش دهنده کلسترول بد خون ویک منبع غذایی پرانرژی ، کم چرب وکم سدیم مناسب بیماران قلبی اشاره کرد.

این مسئول درادامه با بیان اینکه استان خراسان شمالی یکی از مراکز مهم تولید انگوردرایران است تصریح کرد: برخی از ارقام انگور با ماندگاری بالا برای نگهداری درسردخانه ها برای فصول غیرزراعی استفاده می شود وبرخی برای خشک کردن وتولید کشمش به روش های آفتابی وگوگردی درکارخانه های بهداشتی فراوری، تصفیه وبسته بندی می گردند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :معاونت غذا و دارو

کد: 7863 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ بهمن بازدید: 4187 ساعت: 2:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن یک مشت کشمش در روز چه تاثیری برای بدن دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
2 رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
3 واردات موز در ازای صادرات کشمش ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
4 حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 بازارهای جهانی کشمش از دست رفت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
6 تقویت حافظه با 7 نوع مواد غذایی ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
7 انگور بخورید تا لاغر شوید ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
8 طرز تهیه کشمش پلو بابلی نذری محلی بابل ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۲ آبان
9 نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
10 20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.
مهندس کامپیوتر غاز چران پایگاه خبری لقمه: «حمید یزدانی» جوان آذربایجانی ای است که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به سراغ پرورش غاز رفته و حالا جوجه غازهایش را از بناب به عراق صادر می کند.
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.