خواص کشمش


مدیرنظارت برمواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا ودارو خراسان شمالی گفت: کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده که از تخریب سلولی جلوگیری کرده ومنبع خوب عناصرمعدنی آهن، پتاسیم، کلسیم وهمچنین برخی ویتامین های B می باشد.

به گزارش لقمه، کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده که از تخریب سلولی جلوگیری کرده ومنبع خوب عناصرمعدنی آهن، پتاسیم، کلسیم وهمچنین برخی ویتامین های B می باشد.

مدیرنظارت برمواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا وداروی دانشگاه با بیان این مطلب گفت: کشمش میوه ی مغذی با قابلیت ماندگاری بالا است که درتمام فصول سال یافت می شود.

دکتر « حسن براتی زاده » افزود: از دیگر خواص کشمش می توان به عنوان یک منبع خوب فیبرغذایی، کاهش دهنده کلسترول بد خون ویک منبع غذایی پرانرژی ، کم چرب وکم سدیم مناسب بیماران قلبی اشاره کرد.

این مسئول درادامه با بیان اینکه استان خراسان شمالی یکی از مراکز مهم تولید انگوردرایران است تصریح کرد: برخی از ارقام انگور با ماندگاری بالا برای نگهداری درسردخانه ها برای فصول غیرزراعی استفاده می شود وبرخی برای خشک کردن وتولید کشمش به روش های آفتابی وگوگردی درکارخانه های بهداشتی فراوری، تصفیه وبسته بندی می گردند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :معاونت غذا و دارو

کد: 7863 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ بهمن بازدید: 3694 ساعت: 2:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن یک مشت کشمش در روز چه تاثیری برای بدن دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
2 رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
3 واردات موز در ازای صادرات کشمش ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
4 حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 بازارهای جهانی کشمش از دست رفت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
6 تقویت حافظه با 7 نوع مواد غذایی ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
7 انگور بخورید تا لاغر شوید ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
8 طرز تهیه کشمش پلو بابلی نذری محلی بابل ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۲ آبان
9 نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
10 20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف روزانه 5 فنجان قهوه چاقی و دیابت می‌آورد محققان دریافتند که مصرف روزانه 5 فنجان قهوه در یک ...

  مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین ع...

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت