روش تهیه پای آلبالوی خانگی


یکی از انواع شیرینی های خیلی خوشمزه «پای»ها هستند که خوردن آنها لذت خاصی دارد. حال که فصل آلبالو است طرز تهیه پای آلبالو را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای پای آلبالو برای 4 نفر
 

  • 300 گرم آرد
  • 1 ق س شکر د انه‌ریز
  • 4/1 ق چ نمک
  • 2/1 ق چ بیکینگ‌پود ر
  • 200 گرم کره یا مارگارین
  • 1 عد د زرد ه تخم‌مرغ  و زعفران برای رومال کرد ن
  • 6-5 ق س آب یخ
  • به میزان لازم مربای آلبالو


طرز تهیه:

1. ابتد ا آرد و شکر را   مخلوط کنید، سپس   به مد ت 30-20 د قیقه د ر یخچال قرار د هید تا خنک شود.کره را د ر د مای محیط قرار د هید تا نرم شود. اگر از روغن‌ جامد هم استفاد ه می‌کنید کره و یک قاشق روغن را با یکد یگر مخلوط کنید. آرد و شکر را   به آنها اضافه کرد ه و  با انگشت مواد را با یکد یگر مخلوط کنید. خمیر به‌صورت خرد ه نان خواهد شد. د ر مرحله آخر آب یخ را کم‌کم به مواد اضافه کنید و با کف د ست خمیر را ورز د هید تا خمیر بافت یکد ستی پید ا کند. توجه د اشته باشید اگر خمیر فرم نگرفت به آب بیشتری نیاز د ارید.

2. حالا خمیر را به‌صورت توپ‌های کوچک د رآورد ه، د ر کیسه فریزر گذاشته و به مد ت نیم ساعت د ر یخچال قرار د هید.   خمیر را از یخچال د رآورید و به مد ت 10 د قیقه اجازه د هید تا به د مای محیط برسد. مربای آلبالو را د ر صافی بریزید تا شیره آن خارج شود، سپس آلبالو را بد ون شیره د اخل یک ظرف مناسب بریزید.

3. کف قالب‌ها را چرب کرد ه، گلوله‌های کوچک را با ورد نه باز کنید و کف قالب بگذارید، سپس آلبالو را روی آن بریزید (به‌اند ازه یک قاشق مرباخوری). یک گلوله کوچک  خمیر را با ورد نه باز کنید و آن را روی آلبالو قرار د هید. به همین ترتیب عمل کنید تا گلوله‌ها تمام شوند. قبل از آنکه قالب را د اخل فر بگذارید، با سوزن چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید. زرد ه تخم‌مرغ را با زعفران مخلوط کرد ه و آن را روی خمیر بمالید.

4.  قالب را د ر فر که از قبل با د مای 180 د رجه سانتی‌گراد روشن کرد ه‌اید به مد ت 45 د قیقه قرار د هید تا پای آماد ه شود.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8252 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر بازدید: 3283 ساعت: 4:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
7 ۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
11 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با هم غذا بخورید تا سالم بمانید حتما این اصطلاح را زیاد شنیده‌اید که اغلب راجع به ...

  مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟ رفلکس مکیدن به نوزاد حالت خوشایندی می‌دهد و باعث آ...

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت