عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:
ارایه تسهیلات با سود ۲۱ درصد ظلم به کشاورزان است


پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سود بالای تسهیلات کشاورزی این امر را یک ظلم به کشاورزان خواند.

عکاس: رئوف شهبازی

به گزارش پایگاه خبری لقمه، عباس رجایی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات در پاسخ به این سوال که دولت یازدهم تا کنون چقدر توانسته وعده های خود در امر خودکفایی محصولات کشاورزی را محقق کند، گفت: واردات محصولات کشاورزی درصدی کاهش یافته که این نقطه قوت است.
وی با بیان این که بخش هایی از نزولات در طبیعت هم در این دو سال عمر دولت یازدهم کمک کرده است، افزود: در تولیدات هم توفیقات داشته ایم و تولید گندم به ۸۲۰۰ میلیون رسیده است.
رجایی همچنین یادآورشد: در زمینه نرخ گذاری و خرید تضمینی محصولات از جمله گندم هم دولت یازدهم توانسته گام های خوبی بردارد.
نماینده مجلس نهم شورای اسلامی در ادامه به اقدامات مجلس در حمایت از کشاورزان اشاره کرد و گفت:‌مجلس هم سرمایه گذاری خوبی برای آب کرده است.
وی تصریح کرد: اما همه این کمک ها اگر در حوزه کشاورزی واقعی نشود نمی توانیم امیدوار باشیم.
رجای با تاکید بر این نکته که بخش کشاورزی مهمترین بخش برای کمک به اقتصاد مقاومتی است و تامین غذایی در خود کفایی اقتصادی کشور نقش بی بدیلی دارد، خاطرنشان کرد: دولت یازدهم با ارایه تسهیلات مناسب به کشاورزان باید در این زمینه فعالیت های مناسبتری انجام دهد.
وی در پایان اظهارداشت: وامی که برای تامین آب در اختیار کشاورزان قرار می گیرد با سود ۲۱ درصد و شرایط سخت بانکی است که به نظر ما این یک ظلم به بخش کشاورزی است و دولت باید در این زمینه چاره ای بیاندیشد.
 

 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 8376 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۳ آبان بازدید: 1980 ساعت: 4:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با 13 معجزه سیب آشنا شوید سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13...

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  کاهش خطر ابتلا به سرطان روده با قرص ضد کلسترول محققان در تحقیقات جدید خود دریافتند که قرص کاهش کل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
جوان رکورددار کاهش وزن ایرانی را بشناسید جوان 24 ساله سنندجی که طی مدت هشت ماه و 20 روز، 117 کیلوگرم از وزنش را کم کرده بود، تصمیم دارد تا رکورد خود را در ایران و جهان به ثبت برساند.