رجایی: اختصاص سهمیه دانشگاهی به روستاییان می تواند در اولویت قرار گیرد


پایگاه خبری لقمه: رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی معتقد است: کشاورزی غیرعلمی نتیجه نخواهد داد بنابراین چه روستایی و چه غیر روستایی، باید حتما این دانش را به دست بیاورد.

مهندس رجایی رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «پایگاه خبری لقمه» اظهار داشت: کشاورزی یک علم است و در هر گوشه آن تخصص‌های مختلف وجود دارد و شاید دست کم بتوانیم صد رشته مختلف در بخش کشاورزی تعریف کنیم که لازم است در این حوزه به‌جود آمده و به کار گرفته شود تا بتوانیم یک کشاورزی روبه رشدی داشته باشیم.


وی تصریح کرد: بر اساس آنچه در آمار و ارقام قابل اثبات است این است که یک ریال سرمایه گزاری در بخش کشاورزی علم محور، بیست و پنج ریال ارزش افزوده تولید کرده است. بنابراین مجموعه ای که می تواند بیست و پنج برابر ارزش سرمایه گزاری خودش ارزش افزوده تولید کند حتما نیازمند این است که افراد مستعد، توانمند و دانشمند در آن مشغول به کار شوند و در غیر این صورت به نتیجه نخواهیم رسید.


رجایی در خصوص پیشنهاد خبرنگار «پایگاه خبری لقمه» مبنی بر اختصاص رشته‌های کشاورزی به جوانان روستایی جهت ارتقاء آگاهی و توان علمی کشاورزان روستایی، گفت: اختصاص سهمی به روستاییان در بخش کشاورزی دانشگاه‌ها را می‌توان به عنوان یک اولویت قلمداد کرد اما اعتقاد ما این است که کشاورزی زمانی می تواند نتیجه بخش باشد که دانش محور، علم محور و فناور محور باشد، در غیر این صورت هیچ وقت به جایی نمی رسد و برای اینکه این مسئله اتفاق بیفتد چه روستایی و چه غیر روستایی، باید حتما این دانش را به دست بیاورد.


نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در خصوص تمایل نداشتن فارغ‌التحصیلان شهری رشته‌های کشاورزی به فعالیت در مزارع و حوزه کشاورزی گفت: این طور نیست که این تمایل وجود نداشته باشد بلکه ما نحوه بکارگیری و فعالیت در این حوزه را به ایشان یاد نداده‌ایم.


مهندس عباس رجایی تاکید کرد: من فکر می کنم که اتفاقا کشاورزی ما یکی از توفیقاتش این است که خصوصی است یعنی بیش از 95 درصد کشاورزی را در بخش خصوصی می بینیم. متاسفانه آن پنج درصد دولتی به این 95 درصد غالب شده است و ما اگر آن پنج درصد را هم اصلاح کنیم همه این مسائل حل می شود.


 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8382 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۹ آبان بازدید: 2987 ساعت: 5:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 ارایه تسهیلات با سود ۲۱ درصد ظلم به کشاورزان است ۱۳۹۴ شنبه ۲۳ آبان
6 آب 9 سد در كشور سرریز شد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

  در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتی‌ه...

  عبور آرام زنان از دوره ماهانه با تغذیه! تقریبا تمام زنان و دختران جوان در روزهای قبل از دو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا بالون معده در درمان چاقی موثر است؟ یک فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد با تاکید بر اینکه:« گذاشتن بالون یک روش موقتی برای کاهش وزن است.» خاطرنشان کرد:« تمامی تبلیغات در مورد بالون معده به عنوان یک روش آسان برای درمان چاقی گمراه کننده هستند.»
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
لیپوساکشن برای چه کسانی مناسب است؟ این اقدام در نواحی مختلف بدن می تواند انجام گردد...
آشنایی با میان‌وعده‌های مناسب دانش آموزان میوه‌ها و سبزیجات تازه و خشک‌شده، آب‌میوه‌های طبیعی، آجیل‌ها و تخمه‌ها، ساندویچ‌های خانگی، شیر و ... از جمله میان‌وعده‌های مناسب برای دانش‌آموزان است.