رجایی: اختصاص سهمیه دانشگاهی به روستاییان می تواند در اولویت قرار گیرد


پایگاه خبری لقمه: رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی معتقد است: کشاورزی غیرعلمی نتیجه نخواهد داد بنابراین چه روستایی و چه غیر روستایی، باید حتما این دانش را به دست بیاورد.

مهندس رجایی رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «پایگاه خبری لقمه» اظهار داشت: کشاورزی یک علم است و در هر گوشه آن تخصص‌های مختلف وجود دارد و شاید دست کم بتوانیم صد رشته مختلف در بخش کشاورزی تعریف کنیم که لازم است در این حوزه به‌جود آمده و به کار گرفته شود تا بتوانیم یک کشاورزی روبه رشدی داشته باشیم.


وی تصریح کرد: بر اساس آنچه در آمار و ارقام قابل اثبات است این است که یک ریال سرمایه گزاری در بخش کشاورزی علم محور، بیست و پنج ریال ارزش افزوده تولید کرده است. بنابراین مجموعه ای که می تواند بیست و پنج برابر ارزش سرمایه گزاری خودش ارزش افزوده تولید کند حتما نیازمند این است که افراد مستعد، توانمند و دانشمند در آن مشغول به کار شوند و در غیر این صورت به نتیجه نخواهیم رسید.


رجایی در خصوص پیشنهاد خبرنگار «پایگاه خبری لقمه» مبنی بر اختصاص رشته‌های کشاورزی به جوانان روستایی جهت ارتقاء آگاهی و توان علمی کشاورزان روستایی، گفت: اختصاص سهمی به روستاییان در بخش کشاورزی دانشگاه‌ها را می‌توان به عنوان یک اولویت قلمداد کرد اما اعتقاد ما این است که کشاورزی زمانی می تواند نتیجه بخش باشد که دانش محور، علم محور و فناور محور باشد، در غیر این صورت هیچ وقت به جایی نمی رسد و برای اینکه این مسئله اتفاق بیفتد چه روستایی و چه غیر روستایی، باید حتما این دانش را به دست بیاورد.


نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در خصوص تمایل نداشتن فارغ‌التحصیلان شهری رشته‌های کشاورزی به فعالیت در مزارع و حوزه کشاورزی گفت: این طور نیست که این تمایل وجود نداشته باشد بلکه ما نحوه بکارگیری و فعالیت در این حوزه را به ایشان یاد نداده‌ایم.


مهندس عباس رجایی تاکید کرد: من فکر می کنم که اتفاقا کشاورزی ما یکی از توفیقاتش این است که خصوصی است یعنی بیش از 95 درصد کشاورزی را در بخش خصوصی می بینیم. متاسفانه آن پنج درصد دولتی به این 95 درصد غالب شده است و ما اگر آن پنج درصد را هم اصلاح کنیم همه این مسائل حل می شود.


 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8382 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۹ آبان بازدید: 2861 ساعت: 5:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 ارایه تسهیلات با سود ۲۱ درصد ظلم به کشاورزان است ۱۳۹۴ شنبه ۲۳ آبان
6 آب 9 سد در كشور سرریز شد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  کلسترول مفید و مضر را بهتر بشناسیم شاید تعجب کنید اگر بگوییم که کلسترول مضر نیست بلکه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حسین پاکدل و کافه ای از جنس کتاب نویسنده، نمایش‌نامه نویس، مجری، بازیگر و کارگردان کشورمان این روزها در کافه‌ای در سطح شهر کرج مشغول به ارائه خدمات به هموطنان است.
نان‌های رژیمی چقدر رژیمی‌اند!؟ این روزها نان‌های رژیمی تهیه شده از آردهای مختلف و با مخلفاتی مثل سبزیجات معطر و شوید، زیره، شاه‌دانه، کنجد و دانه آفتابگردان سوپرمارکت‌ها را تسخیر کرده‌اند.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال برای ما آدم های امروزی، اینکه غذا را در چه ظرفی و با چه وسیله ای صرف کنیم، اهمیتی به اندازه خود غذا دارد.