معاون سازمان شیلات خبر داد:
ادامه ممنوعیت صیدتجاری ماهی خاویاری/ ایران در لیست قرمز نیست


پایگاه خبری لقمه: معاون سازمان شیلات از ادامه داشتن ممنوعیت صید تجاری ماهی خاویاری از دریای خزر خبر داد و گفت: ایران وضعیت مناسبی در جلوگیری از صید غیر مجاز گونه هایی مانند ماهی خاویاری از خزر دارد، به همین دلیل هم در لیست قرمز کنوانسیون بین‌المللی سایتس نیست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،  علی اصغر مجاهدی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: گرچه ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری از دریای خزر تا سال 2015 میلادی اعتبار داشت اما سال گذشته در جلسه مشترک ایران با کشورهای حاشیه دریای خزر در کمیسیون منابع زنده برای یکسال دیگر تمدید شد که به نظر می رسد این ممنوعیت امسال نیز در جلسه اسفند ماه این کمیسیون در قزاقستان مجددا تمدید شود.

وی با بیان اینکه ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری از دریای خزر همچنان ادامه خواهد داشت، افزود: وضعیت ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر همچنان مناسب نیست؛ بنابراین کشورهای حاشیه خزر موظف شده اند ضمن اعمال ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری، با صید غیر تجاری و تکثیر و رهاسازی بچه ماهی خاویاری به بهبود ذخایر خاویاری خزر کمک کنند.

معاون صید و بنادر سازمان شیلات ادامه داد: هدف از ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری دریای خزر، بازسازی ذخایر است و ایران سالانه 300 میلیون بچه ماهی در دریای خزر رهاسازی می کند که شامل ماهیان استخوانی و خاویاری می شود.

مجاهدی با اشاره به اینکه ایران وضعیت مناسب تری نسبت به دیگر کشورهای حاشیه دریای خزر در زمینه جلوگیری از صید تجاری ماهیان خاویاری دارد، گفت: برخی از کشورهای حاشیه دریای خزر در لیست قرمز کنوانسیون ممنوعیت تجارت بین‌المللی گونه های در معرض خطر (سایتس) قرار دارند اما ایران نه تنها در این لیست قرار ندارد بلکه وضعیت خوبی در زمینه جلوگیری از صید تجاری ماهیان خاویاری دارد.

وی اعلام کرد: اگر صیادان مجاز اقدام به صید غیر مجاز ماهیان خاویاری کنند ضمن محرومیت کوتاه و بلند مدت صید، به مراجع قضایی معرفی می شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8427 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر بازدید: 2818 ساعت: 11:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

  جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
تأثیر نور و صدا روی نحوه‌ی غذا خوردن در رستوران زمانی که به رستوران می‌روید به چه چیزی دقت می‌کنید؟ کیفیت غذا؟ قیمت‌ها؟ تنوع غذایی؟ مکان رستوران؟