مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه همدان هشدار داد
رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان


پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه در خصوص خطر وجود نگهدارنده بنزوات سدیم در رب‌های گوجه‌فرنگی خانگی هشدار داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی حشمتی مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه همدان گفت: امروزه با توجه به تبلیغات منفی علیه محصولات صنعتی تمایل و گرایش مردم به سمت محصولات سنتی و فرآورده‌های تهیه‌شده به شکل خانگی افزایش پیدا کرده است.
وی رب گوجه‌فرنگی را از جمله این محصولات برشمرد و افزود: تولید این محصول به روش خانگی روبه افزایش است و تولیدکنندگان این محصولات با ادعای سالم بودن این فراورده‌ها در مقایسه با محصولات صنعتی نسبت به جذب مشتری برای محصول خود اقدام می‌کنند.
حشمتی اظهار کرد: بر اساس آزمایش‌های انجام‌شده در آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه، بخش زیادی از رب‌های خانگی دارای نگه‌دارنده بنزوات سدیم در مقدار خیلی زیاد و در حدود هزار و 200 میلی‌گرم در کیلوگرم و گاهی بیشتر از این هستند و این در حالی است که استفاده از بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی ممنوع است.
مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه افزود: بنزوات سدیم یک ترکیب نگهدارنده بوده و مانع کپک زدن رب می‌شود؛ و استفاده از این ترکیب فقط به مقدار اندک در بعضی از محصولات از جمله نوشابه و انواع سس‌ها مجاز است.
وی یادآور شد: کپک زدن رب نشان‌دهنده‌ طبیعی بودن آن است و این موضوع در مدت کمتر از دو تا سه روز در دمای اتاق روی می‌دهد. کپک نزدن محصول دلالت بر کیفیت آن نیست بلکه نشان‌دهنده حضور یک ترکیب نگهدارنده در این محصول است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :فارس

کد: 8594 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۶ دي بازدید: 1911 ساعت: 10:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسموم‌کردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت می‌کرد.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.