مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه همدان هشدار داد
رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان


پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه در خصوص خطر وجود نگهدارنده بنزوات سدیم در رب‌های گوجه‌فرنگی خانگی هشدار داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی حشمتی مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه همدان گفت: امروزه با توجه به تبلیغات منفی علیه محصولات صنعتی تمایل و گرایش مردم به سمت محصولات سنتی و فرآورده‌های تهیه‌شده به شکل خانگی افزایش پیدا کرده است.
وی رب گوجه‌فرنگی را از جمله این محصولات برشمرد و افزود: تولید این محصول به روش خانگی روبه افزایش است و تولیدکنندگان این محصولات با ادعای سالم بودن این فراورده‌ها در مقایسه با محصولات صنعتی نسبت به جذب مشتری برای محصول خود اقدام می‌کنند.
حشمتی اظهار کرد: بر اساس آزمایش‌های انجام‌شده در آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه، بخش زیادی از رب‌های خانگی دارای نگه‌دارنده بنزوات سدیم در مقدار خیلی زیاد و در حدود هزار و 200 میلی‌گرم در کیلوگرم و گاهی بیشتر از این هستند و این در حالی است که استفاده از بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی ممنوع است.
مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه افزود: بنزوات سدیم یک ترکیب نگهدارنده بوده و مانع کپک زدن رب می‌شود؛ و استفاده از این ترکیب فقط به مقدار اندک در بعضی از محصولات از جمله نوشابه و انواع سس‌ها مجاز است.
وی یادآور شد: کپک زدن رب نشان‌دهنده‌ طبیعی بودن آن است و این موضوع در مدت کمتر از دو تا سه روز در دمای اتاق روی می‌دهد. کپک نزدن محصول دلالت بر کیفیت آن نیست بلکه نشان‌دهنده حضور یک ترکیب نگهدارنده در این محصول است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :فارس

کد: 8594 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۶ دي بازدید: 2232 ساعت: 10:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذایی مبتلایان به فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: نکات مهم در زمینه تنظیم رژیم غذا...

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

  جوجه‌كباب آماده طبخ فله‌ای نخرید لقمه: جوجه‌كباب از جمله غذاهای لذیذی است كه اكثر ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمانی جالب برای آنهایی که در هنگام ورزش دچار تهوع می شوند دانشمندان به تازگی دریافته اند ، افرادی که در هنگام ورزش کردن دچار حالاتی مانند تهوع می شوند به دلیل اختلال در میزان قند و نمک خون آنها است.
رژیم‌های غذایـی سخت ممـنوع! از دست دادن مو یکی از نگرانی‌های اصلی زنان و مردان می‌باشد. ریزش طبیعی مو تقریبا 100-125 تار مو در هر روز است که خوشبختانه جایگزین می‌شوند.
گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟