مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی گیلان:
40 درصد برنج کشور در گیلان تولید می‌شود


پایگاه خبری لقمه: مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: 40 درصد از برنج تولیدی کشور در گیلان تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، احمد زارع ظهر امروز در جلسه هماهنگی آغاز عملیات اجرایی طرح تجهیز و نوسازی 10 هزار هکتار اراضی شالیزاری گیلان اظهار کرد: گیلان 238 هزار هکتار شالیزار دارد.
وی 70 درصد اراضی کشاورزی گیلان را شالیزار عنوان کرد و افزود: 40 درصد از برنج کشور در استان تولید می‌شود.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در استان، بیان کرد: طرح مذکور را می‌توان طرح بزرگ اراضی شالیزاری نامگذاری کرد.
زارع طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری را بستر اجرای شبکه‌های آبیاری، کشت دوم و ... در گیلان خواند و تصریح کرد: امسال 20 میلیارد تومان از محل منابع ملی و 50 میلیارد تومان از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان برای اجرای طرح مذکور اختصاص پیدا می‌کند و مجموع اعتبارات 70 میلیارد تومان است.
وی هماهنگی، تعامل و مدیریت برای اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری را دارای جایگاه ویژه عنوان کرد و گفت: اجرای طرح مذکور به پیمانکاران و مشاوران در گیلان ابلاغ شده است.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر اینکه کارگاه اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری تا پنج روز آینده باید توسط پیمانکاران آماده شود، خاطرنشان کرد: پیمانکاران موظف هستند نقشه و ویژگی طرح مذکور را مطالعه کنند ضمن اینکه هر کدام از پروژه‌ها باید یک نقشه‌بردار داشته باشد.
زارع، پنجم تا 30 اردیبهشت‌ماه را بهترین فصل کشت برنج در گیلان ذکر کرد و یادآور شد: 20 اردیبهشت‌ماه سال 95 باید مرحله «آب‌تخت» شالیزارهای استان به اتمام برسد.
وی از تشکیل کمیته تقسیم زمین در گیلان خبر داد و اظهار کرد: شورای کشت برنج باید در کارگاه‌های طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری استان شناخته شده باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فارس

کد: 8624 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي بازدید: 2129 ساعت: 2:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
8 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
10 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
11 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.
تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.