مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی گیلان:
40 درصد برنج کشور در گیلان تولید می‌شود


پایگاه خبری لقمه: مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: 40 درصد از برنج تولیدی کشور در گیلان تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، احمد زارع ظهر امروز در جلسه هماهنگی آغاز عملیات اجرایی طرح تجهیز و نوسازی 10 هزار هکتار اراضی شالیزاری گیلان اظهار کرد: گیلان 238 هزار هکتار شالیزار دارد.
وی 70 درصد اراضی کشاورزی گیلان را شالیزار عنوان کرد و افزود: 40 درصد از برنج کشور در استان تولید می‌شود.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در استان، بیان کرد: طرح مذکور را می‌توان طرح بزرگ اراضی شالیزاری نامگذاری کرد.
زارع طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری را بستر اجرای شبکه‌های آبیاری، کشت دوم و ... در گیلان خواند و تصریح کرد: امسال 20 میلیارد تومان از محل منابع ملی و 50 میلیارد تومان از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان برای اجرای طرح مذکور اختصاص پیدا می‌کند و مجموع اعتبارات 70 میلیارد تومان است.
وی هماهنگی، تعامل و مدیریت برای اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری را دارای جایگاه ویژه عنوان کرد و گفت: اجرای طرح مذکور به پیمانکاران و مشاوران در گیلان ابلاغ شده است.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر اینکه کارگاه اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری تا پنج روز آینده باید توسط پیمانکاران آماده شود، خاطرنشان کرد: پیمانکاران موظف هستند نقشه و ویژگی طرح مذکور را مطالعه کنند ضمن اینکه هر کدام از پروژه‌ها باید یک نقشه‌بردار داشته باشد.
زارع، پنجم تا 30 اردیبهشت‌ماه را بهترین فصل کشت برنج در گیلان ذکر کرد و یادآور شد: 20 اردیبهشت‌ماه سال 95 باید مرحله «آب‌تخت» شالیزارهای استان به اتمام برسد.
وی از تشکیل کمیته تقسیم زمین در گیلان خبر داد و اظهار کرد: شورای کشت برنج باید در کارگاه‌های طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری استان شناخته شده باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فارس

کد: 8624 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي بازدید: 1951 ساعت: 2:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
2 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
3 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
4 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
5 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
6 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
8 کاهش قیمت روغن و کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت برنج ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
9 کاهش قیمت مرغ، تخم مرغ و برنج و بالا رفتن قیمت گوشت ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
10 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
11 آیا برنج به زیر ۸۰ هزار تومان می رسد؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرف‌ترین چای‌خوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود پایگاه خبری لقمه: محمدجواد ظریف گفت: نوروز یک رویداد طبیعی نیست، یک تحول انسانی است، آن چیزی است که یونسکو در صدر برنامه‌های خود قرار داده است. یعنی تغییر نگرش ها و دیدگاه ها و اگر اساسنامه یونسکو را خوانده باشید با این شروع می‌شود که چون جنگ در اذهان مردم شکل می‌گیرد، باید صلح را هم در اذهان مردم شکل داد.