مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی گیلان:
40 درصد برنج کشور در گیلان تولید می‌شود


پایگاه خبری لقمه: مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: 40 درصد از برنج تولیدی کشور در گیلان تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، احمد زارع ظهر امروز در جلسه هماهنگی آغاز عملیات اجرایی طرح تجهیز و نوسازی 10 هزار هکتار اراضی شالیزاری گیلان اظهار کرد: گیلان 238 هزار هکتار شالیزار دارد.
وی 70 درصد اراضی کشاورزی گیلان را شالیزار عنوان کرد و افزود: 40 درصد از برنج کشور در استان تولید می‌شود.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در استان، بیان کرد: طرح مذکور را می‌توان طرح بزرگ اراضی شالیزاری نامگذاری کرد.
زارع طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری را بستر اجرای شبکه‌های آبیاری، کشت دوم و ... در گیلان خواند و تصریح کرد: امسال 20 میلیارد تومان از محل منابع ملی و 50 میلیارد تومان از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان برای اجرای طرح مذکور اختصاص پیدا می‌کند و مجموع اعتبارات 70 میلیارد تومان است.
وی هماهنگی، تعامل و مدیریت برای اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری را دارای جایگاه ویژه عنوان کرد و گفت: اجرای طرح مذکور به پیمانکاران و مشاوران در گیلان ابلاغ شده است.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر اینکه کارگاه اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری تا پنج روز آینده باید توسط پیمانکاران آماده شود، خاطرنشان کرد: پیمانکاران موظف هستند نقشه و ویژگی طرح مذکور را مطالعه کنند ضمن اینکه هر کدام از پروژه‌ها باید یک نقشه‌بردار داشته باشد.
زارع، پنجم تا 30 اردیبهشت‌ماه را بهترین فصل کشت برنج در گیلان ذکر کرد و یادآور شد: 20 اردیبهشت‌ماه سال 95 باید مرحله «آب‌تخت» شالیزارهای استان به اتمام برسد.
وی از تشکیل کمیته تقسیم زمین در گیلان خبر داد و اظهار کرد: شورای کشت برنج باید در کارگاه‌های طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری استان شناخته شده باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فارس

کد: 8624 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي بازدید: 109 ساعت: 2:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیچ محموله برنج بعد از مهلت قانونی به کشور وارد نشده است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
2 گوشت،چای و روغن نباتی گران شد/ قیمت برنج و حبوبات ثابت ماند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
3 مکانیزه بودن ۵ تا ۱۰ درصد عملیات برداشت محصولات باغبانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
4 چگونه یک میرزاقاسمی خوشمزه درست کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 برنج و ذرت در صدر اقلام وارداتی قرار گرفتند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
6 افزایش 15 درصدی تولید برنج در گیلان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 افزایش 10 درصدی قیمت برنج شمال ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
8 ۶۷ درصد از مطالبات گندم‌کاران پرداخت شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور
9 9 خوراکی خطرناک و کشنده ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور
10 نرخ‌های خرید تضمینی محصولات کشاورزی به شورای اقتصاد پیشنهاد شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور
11 افزایش 10درصدی تولید برنج نسبت به سال گذشته ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  در زمان امتحان، قهوه، شکلات و نوشابه ممنوع! به زمان امتحانات نزدیک می‌شویم... دلشوره و دلشوره....

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

  تکنیک‌های جویدن بهتر غذا یک راه برای ایجاد این عادت خوب این است که هرگاه پس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.
لاغری با افزایش سوخت و ساز بدن افزایش سرعت سوخت و ساز بدن باعث تسریع روند کاهش وزن می شود. به همین دلیل، به بدن خود لطفی کنید و توصیه های زیر را انجام دهید.