خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود


پایگاه خبری لقمه: نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» گفت: این کتاب که به‌زودی منتشر می‌شود، اولین منبع منتشر شده درباره تاریخ هتلداری در ایران است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، تیمور خالدی در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا گفت: کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» اولین منبع منتشر شده درباره هتلداری در ایران است. اگرچه سبقه هتلداری در شهرهای بزرگی چون تهران بیش از کردستان است، اما نقطه آغاز چنین فعالیتی از کردستان بود.

وی با بیان اینکه این کتاب رویکرد آگاهی‌بخشی و ثبت رویدادهای گذشته در حوزه هتلداری دارد، تاکید کرد: در حقیقت این کتاب شروعی برای حفظ تاریخ فراموش شده هتلداری در سایر استان‌های کشور خواهد شد.

نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» با اشاره به اینکه این کتاب سندی برای نشان‌ دادن تلاش و خدمات دلسوزانی است که در گذشته و حال به صنعت هتلداری و گردشگری کردستان خدمت کرده‌اند، اظهار کرد: از آنجا که بی‌توجهی و عدم پرداختن به حوزه هتلداری را ظلمی به فعالان این حوزه و بزرگان گردشگری می‌دانم، تصمیم گرفتم کار پژوهشی را انجام دهم تا هم به عنوان منبع در این حوزه باشد و هم آرشیوی از پیشکسوتان این حوزه تلقی شود.

وی ادامه داد: برای جمع‌آوری اطلاعات و مستنداتی که در این کتاب آمده است بیش از 3 سال زمان صرف شد. البته آنچه طی ماه آینده به چاپ می‌رسد، صرفاً جلد اول این کتاب است که به صورت اختصاصی به هتل‌داری سنندج اشاره دارد.

خالدی افزود: در جلد دوم این کتاب به شهرستان‌های این استان پرداخته خواهد شد.

وی در معرفی هرچه بیشتر این کتاب گفت: کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» دارای 6 فصل است که سرفصل‌های آن شامل مروری بر تاریخ هتلداری در جهان و ایران، ساخت کاروانسراها در شهر سنندج و برخی شهرستان‌های استان، مسافرخانه‌ها به عنوان اولین اقامتگاه‌ها به سبک جدید در شهر سنندج، اوج شکوفایی صنعت هتلداری در سنندج مابین سال‌های 1348 تا 1357، اسناد و مدارک مربوط به فعالیت‌های صنعت هتلداری در کردستان و فعالیت‌های اداره کل اطلاعات و جهانگردی کردستان در سال 1354 در زمینه سفرهای نوروزی می‌شود.

نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» تاکید کرد: این کتاب راه را برای آیندگانی که وارد عرصه هتلداری و گردشگری کردستان می‌شوند، هموارتر می‌کند و پشتوانه‌ای برای کسانی که در جهت آبادانی و توسعه استان کردستان تلاش می‌کنند، خواهد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13905 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير بازدید: 4356 ساعت: 11:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
2 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
3 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
5 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
6 دستور خاندوزی برای ایجاد مکانیزم اعلام هشدار فاسدشدن کالاها در بنادر و گمرکات ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
7 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
8 برگزاری مراسم شب یلدا تزریق گونه‌ای از فرهنگ و امید به خانواده است ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
9 آشنایی با معروف‌ترین غذاهای اردبیل ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
10 ترویج فرهنگ و اقلیم ایرانی با توسعه گردشگری غذایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
11 بررسی تاریخچه شیرینی در مستند «شیرینی‌فروش»/ یک مسیر شیرین و پرخاطره ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  نمک دریا را جایگزین نمک‌ یددار نکنید معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان درباره تبلیغاتی که ب...

  بایدها و نبایدهای اهدای‌خون پایگاه خبری لقمه: سازمان انتقال خون برای اطمینان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.