خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود


پایگاه خبری لقمه: نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» گفت: این کتاب که به‌زودی منتشر می‌شود، اولین منبع منتشر شده درباره تاریخ هتلداری در ایران است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، تیمور خالدی در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا گفت: کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» اولین منبع منتشر شده درباره هتلداری در ایران است. اگرچه سبقه هتلداری در شهرهای بزرگی چون تهران بیش از کردستان است، اما نقطه آغاز چنین فعالیتی از کردستان بود.

وی با بیان اینکه این کتاب رویکرد آگاهی‌بخشی و ثبت رویدادهای گذشته در حوزه هتلداری دارد، تاکید کرد: در حقیقت این کتاب شروعی برای حفظ تاریخ فراموش شده هتلداری در سایر استان‌های کشور خواهد شد.

نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» با اشاره به اینکه این کتاب سندی برای نشان‌ دادن تلاش و خدمات دلسوزانی است که در گذشته و حال به صنعت هتلداری و گردشگری کردستان خدمت کرده‌اند، اظهار کرد: از آنجا که بی‌توجهی و عدم پرداختن به حوزه هتلداری را ظلمی به فعالان این حوزه و بزرگان گردشگری می‌دانم، تصمیم گرفتم کار پژوهشی را انجام دهم تا هم به عنوان منبع در این حوزه باشد و هم آرشیوی از پیشکسوتان این حوزه تلقی شود.

وی ادامه داد: برای جمع‌آوری اطلاعات و مستنداتی که در این کتاب آمده است بیش از 3 سال زمان صرف شد. البته آنچه طی ماه آینده به چاپ می‌رسد، صرفاً جلد اول این کتاب است که به صورت اختصاصی به هتل‌داری سنندج اشاره دارد.

خالدی افزود: در جلد دوم این کتاب به شهرستان‌های این استان پرداخته خواهد شد.

وی در معرفی هرچه بیشتر این کتاب گفت: کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» دارای 6 فصل است که سرفصل‌های آن شامل مروری بر تاریخ هتلداری در جهان و ایران، ساخت کاروانسراها در شهر سنندج و برخی شهرستان‌های استان، مسافرخانه‌ها به عنوان اولین اقامتگاه‌ها به سبک جدید در شهر سنندج، اوج شکوفایی صنعت هتلداری در سنندج مابین سال‌های 1348 تا 1357، اسناد و مدارک مربوط به فعالیت‌های صنعت هتلداری در کردستان و فعالیت‌های اداره کل اطلاعات و جهانگردی کردستان در سال 1354 در زمینه سفرهای نوروزی می‌شود.

نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» تاکید کرد: این کتاب راه را برای آیندگانی که وارد عرصه هتلداری و گردشگری کردستان می‌شوند، هموارتر می‌کند و پشتوانه‌ای برای کسانی که در جهت آبادانی و توسعه استان کردستان تلاش می‌کنند، خواهد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13905 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير بازدید: 3501 ساعت: 11:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستور خاندوزی برای ایجاد مکانیزم اعلام هشدار فاسدشدن کالاها در بنادر و گمرکات ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
2 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
3 برگزاری مراسم شب یلدا تزریق گونه‌ای از فرهنگ و امید به خانواده است ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
4 آشنایی با معروف‌ترین غذاهای اردبیل ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
5 ترویج فرهنگ و اقلیم ایرانی با توسعه گردشگری غذایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
6 بررسی تاریخچه شیرینی در مستند «شیرینی‌فروش»/ یک مسیر شیرین و پرخاطره ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
7 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
8 کاهش سه درصدی مصرف آب شرب شهروندان تهران ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۰ مهر
9 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
10 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
11 فرصت یک ماهه جاماندگان برای ثبت مجدد درخواست دریافت یارانه ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

  داروهای گیاهی ناشناخته را نخورید! پزشکان به افراد و بویژه سالمندان هشدار می دهند تا ...

  مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک‌هایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟ باکتری‌ها با تمام راه‌حل‌های ما برای از بین رفتن، مبارزه می‌کنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگ‌ومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی می‌کنند.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
مصرف ویتامین "c"سطح جذب آهن را افزایش می‌دهد یک متخصص تغذیه گفت: مصرف همزمان مواد خوراکی و نوشیدنی‌های حاوی ویتامین C باعث افزایش جذب آهن در بدن می‌شود.