خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود


پایگاه خبری لقمه: نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» گفت: این کتاب که به‌زودی منتشر می‌شود، اولین منبع منتشر شده درباره تاریخ هتلداری در ایران است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، تیمور خالدی در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا گفت: کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» اولین منبع منتشر شده درباره هتلداری در ایران است. اگرچه سبقه هتلداری در شهرهای بزرگی چون تهران بیش از کردستان است، اما نقطه آغاز چنین فعالیتی از کردستان بود.

وی با بیان اینکه این کتاب رویکرد آگاهی‌بخشی و ثبت رویدادهای گذشته در حوزه هتلداری دارد، تاکید کرد: در حقیقت این کتاب شروعی برای حفظ تاریخ فراموش شده هتلداری در سایر استان‌های کشور خواهد شد.

نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» با اشاره به اینکه این کتاب سندی برای نشان‌ دادن تلاش و خدمات دلسوزانی است که در گذشته و حال به صنعت هتلداری و گردشگری کردستان خدمت کرده‌اند، اظهار کرد: از آنجا که بی‌توجهی و عدم پرداختن به حوزه هتلداری را ظلمی به فعالان این حوزه و بزرگان گردشگری می‌دانم، تصمیم گرفتم کار پژوهشی را انجام دهم تا هم به عنوان منبع در این حوزه باشد و هم آرشیوی از پیشکسوتان این حوزه تلقی شود.

وی ادامه داد: برای جمع‌آوری اطلاعات و مستنداتی که در این کتاب آمده است بیش از 3 سال زمان صرف شد. البته آنچه طی ماه آینده به چاپ می‌رسد، صرفاً جلد اول این کتاب است که به صورت اختصاصی به هتل‌داری سنندج اشاره دارد.

خالدی افزود: در جلد دوم این کتاب به شهرستان‌های این استان پرداخته خواهد شد.

وی در معرفی هرچه بیشتر این کتاب گفت: کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» دارای 6 فصل است که سرفصل‌های آن شامل مروری بر تاریخ هتلداری در جهان و ایران، ساخت کاروانسراها در شهر سنندج و برخی شهرستان‌های استان، مسافرخانه‌ها به عنوان اولین اقامتگاه‌ها به سبک جدید در شهر سنندج، اوج شکوفایی صنعت هتلداری در سنندج مابین سال‌های 1348 تا 1357، اسناد و مدارک مربوط به فعالیت‌های صنعت هتلداری در کردستان و فعالیت‌های اداره کل اطلاعات و جهانگردی کردستان در سال 1354 در زمینه سفرهای نوروزی می‌شود.

نویسنده کتاب «تاریخ هتلداری در کردستان» تاکید کرد: این کتاب راه را برای آیندگانی که وارد عرصه هتلداری و گردشگری کردستان می‌شوند، هموارتر می‌کند و پشتوانه‌ای برای کسانی که در جهت آبادانی و توسعه استان کردستان تلاش می‌کنند، خواهد بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13905 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير بازدید: 415 ساعت: 11:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تزریق واکسن آنفلوآنزا برای چه کسانی توصیه می شود؟ ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور
2 نمایشگاه بین-المللی تهران میزبان سومین نمایشگاه توانمندیهای روستائیان و عشایر می‌شود ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۰ اسفند
3 «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز است/ شهری تاریخی که جذب گردشگر می‌کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
4 تهران میزبان هجدهمین اجلاس جهانی آب می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ دي
5 خریدار جدید حیاط کافه نادری/۲ مالک برای یک اثر تاریخی ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
6 هزینه‌ی غذا در رستوران های تفلیس چقدر است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
7 پیش بینی صادرات یک میلیون تن لبنیات در سال جاری ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 اعلام آخرین تاریخ کشت کلزا در شهرستان های مختلف کشور ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور
9 از 15 شهریور صادرات میوه با بسته بندی های استاندارد انجام می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
10 رییس اتاق ایران: تولید شکر در دولت یازدهم رکورد 120 ساله را شکست ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین‌ها برای مقابله با خستگی گاهی برای مقابله با خستگی لازم است از مکمل ها استف...

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

  سوپ و آش؛ غذایی کامل برای سرماخوردگی یک متخصص تغذیه با تاکید براینکه مواد مغذی از دست ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
آشنایی با رژیم‌های لاغری و کاهش وزن منسوخ متأسفانه خیلی وقت‌ها کاهش وزن و لاغری همه خواب و خوراک فرد می‌شود و به کلی فراموش می‌کند که سلامتی و زنده بودن چیزی فراتر از چاقی و لاغری است.
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.