در زمستان سوپ گندم را جایگزین سوپ جو کنید پایگاه خبری لقمه: اگر علاقه به خوردن سوپ دارید بهتر است بدانید که خوردن سوپ هایی مانند سوپ جو به دلیل مزاج سرد برای فصل سرما مناسب نیستند ، به جای آن می توانید از سوپ گندم استفاده کنید که طبعی گرم دار . . .
روش تهیه نان باگت خانگی + عکس نان باگت مورد مصرف بسیاری از خانواده ها است که می توانید برای اطمینان از سالم بودن، آن را در منزل تهیه کنید.
سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردا . . .
روش تهیه نان و پنیر و سبزیِ مجلسی نان و پنیر و سبزی، غذایی خوشمزه و خوش طعم است که طرفداران زیادی دارد. در زیر، دستور تهیه نان خوشمزه هم آموزش داده می شود.
دستور تهیه نان سیر نان سیر را می توانید به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی مصرف کنید.
آشنایی با روش تهیه نان شکلاتی نان شکلاتی از نان هایی است که می توانید آن را به عنوان میان وعده یا همراه چای میل کنید.
دستور پخت رول نـان و سـیب‌زمینی رول نان و سیب زمینی، نوعی اردور متعلق به كشور تركیه است که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید.
1    2   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوردن میوه برای بیماران کلیوی مفید است پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند افزودن میوه و...

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

  چگونه چاق شویم؟! دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
اعدادی برای کنترل میزان سلامت بدن؛ دور کمر و کالری عوامل بسیاری می‌توانند نشان‌دهنده میزان سلامت شما باشد. اما دانستن و کنترل برخی از آنها ساده و ضروری است.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.