روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی


پایگاه خبری لقمه: پخت نان در خانه می‌تواند بسیار لذت بخش باشد. این کار چندان سخت نیست و فقط نیاز به زمان برای به عمل آمدن یا ور آمدن خمیر دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، پخت نان شاید کمی زمان ببرد، اما این یک فرآیند ساده است که نتایج رضایت بخشی را به همراه دارد.
 
با چند ماده معمولی به راحتی می‌توانید یک نان خوشمزه بپزید و خانه خود را با عطر فوق‌العاده آن پر کنید. در این مطلب دستورالعمل هایی برای پخت سه نوع نان ارائه شده است که می‌خوانید:
 

پخت نان ساده

مواد لازم
۱ قاشق غذاخوری شکر سفید
 
۲ و ½ قاشق چایخوری مایه خمیر
 
۱ فنجان آب ولرم
 
۲ ½ فنجان آرد همه منظوره
 
۱ قاشق چایخوری نمک
 
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
 
 

طرز تهیه نان ساده

۱. ابتدا شکر و مخمر را در یک پیمانه بزرگ با هم مخلوط و آب ولرم را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود. این مخلوط را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار بگذارید  تا حباب‌هایی روی سطح آن ایجاد شود. اگر مخلوط در این مدت زمان حباب نزند، مخمر شما ممکن است سالم و تازه نباشد. حتما دقت کنید آب هم نباید خیلی داغ باشد، زیرا این کار باعث از بین رفتن مخمر می‌شود. اگر خیلی سرد باشد هم مخمر عمل نمی‌آید.  
 
۲. آرد و نمک را در یک کاسه مناسب با هم ترکیب کنید.
 
۳. مخلوط مایه را به مخلوط آرد اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا ترکیب شود.
 
۴. روی میز یا کابینت آشپزخانه یا یک تخته چوبی آرد بپاشید. خمیر  را ورز دهید. در صورت لزوم آرد بیشتری اضافه کنید تا خمیر نچسبد. چند دقیقه ورز دهید و آن را به شکل یک توپ درآورید.
 
۵. خمیر را در یک کاسه روغنی بریزید و روی آن را با حوله آشپزخانه بپوشانید. اجازه دهید خمیر ور بیاید تا حجم آن دو برابر شود. اگر کاسه را در یک نقطه گرم و خشک در آشپزخانه خود قرار دهید، ظرف چند ساعت اندازه آن دو برابر می‌شود. یا اینکه اگر عجله ندارید می‌توانید کاسه خمیر را در یخچال خود قرار دهید و بگذارید یک شبه حجم آن دو برابر شود.
 
۶. خمیر را برای بار دوم با روغن زیتون ورز دهید. روی پیشخوان یا میز خود آرد بپاشید و دوباره خمیر را ورز دهید، با این کار خمیر حالت کشسانی و خوب پیدا می‌کند. اگر خمیر را یک شبه در یخچال نگهداری کردید، قبل از ورز دادن، اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد.  
 
۷. خمیر را به شکل نان در آورید و در قالب نان روغنی قرار دهید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر ور بیاید و در جای خشک و گرم استراحت کند. سپس پوشش پلاستیکی را بردارید. فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید.
 
۸. نان را به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود بپزید. قبل از اینکه نان را از تابه خارج کنید، اجازه دهید تا خنک شود.  نوش جان.
 
روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی
 

پخت نان سیر  

نان سیر بسیار پرطرفدار است. می‌توانید برای پخت آن از نان باگت استفاده کنید.  
 
مواد لازم
۱ عدد باگت
 
سیر ۲۰۰ گرم
 
کره ۳ قاشق غذاخوری
 
جعفری، نمک خرد شده و فلفل سیاه: به اندازه کافی
 
 

طرز تهیه نان سیر  

۱. فر را از قبل گرم کنید. دمای فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
 
۲.  کره را در یک کاسه کوچک بریزید. مقداری از حبه‌های سیر را با هر وسیله‌ای که دارید خوب له کنید.
 
۳.جعفری را داخل آن بریزید. نمک و فلفل بزنید و خوب هم بزنید.
 
۴.  نان باگت را روی تخته خردکن قرار دهید و به صورت مورب به اندازه ۲ تا ۳ سانتی متری برش بزنید.
 
۵. فویل آلومینیومی را باز کنید و نان سیر را در مرکز فویل قرار دهید. نان سیر را بپیچید. انتهای آن را خوب ببندید.
 
۶. نان باگت را در وسط فر قرار دهید و ده دقیقه بپزید. آن را برگردانید، ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. بعد از اتمام زمان آن را بردارید.
 
۷.  نان سیر را سرو کنید.
 
روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی
 

پخت نان موزی

نان موزی خانگی طعم فوق العاده‌ای دارد که آن را می‌توانید در خانه درست کنید.  
 
مواد لازم
۳ فنجان آرد همه منظوره
 
۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
 
¼ قاشق چای خوری نمک
 
½ فنجان کره
 
 ¾ فنجان شکر قهوه‌ای
 
۴ تخم مرغ زده شده
 
۲⅓ فنجان موز رسیده و له شده
 
½ قاشق چای خوری عصاره وانیل
 
¼ قاشق چای خوری موز طعم دهنده
 
 

طرز تهیه نان موزی

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
 
۲. آرد، جوش شیرین، دارچین و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.
 
۳. شکر قهوه ای و کره را در یک کاسه بزرگ جداگانه با هم مخلوط کنید تا به بافت کرمی برسید.
 
۴. تخم مرغ و موز له شده را داخل کره هم بزنید.
 
۵. مخلوط موز، عصاره وانیل و طعم دهنده موز را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.   
 
۶. خمیر را در قالب نان بریزید. به یاد داشته باشید که هنگام پخت نان در تابه جایی بگذارید تا نان ور بیاید.
 
۷. مواد را به مدت ۶۰ تا ۶۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. برای اینکه متوجه شوید نان شما خوب پخته باید یک چنگال یا خلال دندان را در نان فرو ببرید اگر از خمیر چیزی به آنها نچسبید یعنی نان پخته است.  
 
۸. اجازه دهید نان به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود، سپس آن را میل کنید.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 15278 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 228 ساعت: 10:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
2 رسیدگی به شکایت از بهداشت نانوایی ها ظرف ۴۸ ساعت ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
3 آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
4 تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
5 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
6 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
7 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
8 شما چند وعده غذا می خورید آقای اقتصاددان؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۷ تير
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

  مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟ رفلکس مکیدن به نوزاد حالت خوشایندی می‌دهد و باعث آ...

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیابتی‌ها پائیز را با سیب سپری کنند آغاز فصل پاییز به معنای وارد شدن به فصل انواع سیب هاست که از دیرباز به عنوان مظهر سلامتی شناخته شده است.
کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.