معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد:
لزوم تقویت صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان


پایگاه خبری لقمه: معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: صنایع تبدیلی و بسته‌بندی در رومشکان باید تقویت شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمدحسن بیطرف در بررسی وضعیت رومشکان اظهار کرد: منطقه سیمره قشلاقی و گرم است و متاسفانه محرومیت در این منطقه زیاد است.
 
وی با بیان اینکه اگر روندی که تاکنون برای محرومیت زدایی در پیش گرفته شده ادامه یابد راه به جایی نخواهید برد، افزود: اینکه منتظر اعتبارات دولتی باشید اتفاقاتی در این منطقه اتفاقی نخواهد افتاد.
 
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در کارهای محرومیت زدایی از ظرفیت مردمی استفاده شود.
 
بیطرف اظهار کرد: افرادی که کشاورزی معیشتی داشتند به کشاورزی تجاری روی آوردند و به حمایت جهاد کشاورزی ۲۴۰ هکتار را به کشت محصولات تجاری ( زعفران و پسته) اختصاص دادند.
 
وی افزود: باید روی تغییر الگوی کشت در منطقه کار شود و ۱۷۰۰ هکتار کشت آبی در منطقه وجود دارد.
 
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: از ظرفیت گروه‌های جهادی برای تکمیل جاده اشتفاده شود تا حاشیه سیمره آباد شود.
 
بیطرف گفت: ۲۰۰۰ متر مکعب مجوز برداشت آب در منطقه وجود دارد که از آن استفاده نمی‌شود اما دره شهر استفاده کرده و ببینید چقدر توسعه یافته است.
 
وی در خصوص صنعت در منطقه رومشکان، عنوان کرد: به شدت صنایع تبدیلی و بسته‌بندی باید تقویت شود.
 
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ایجاد تعاونی‌ها در حوزه کشاورزی در رومشکان تاکید کرد و با اشاره به اینکه این تعاونی‌های در بحث پسته و زعفران تشکیل شود، بیان کرد: این تعاونی‌ها در راستای تامین نیازها، استانداردسازی و توانمندسازی اعضای تعاونی و صرفه جویی به مقیاس و بازریابی خواهد بود.
 
بیطرف بیان کرد: ایجاد تعاونی جمع‌آوری شیر نیز با عضویت تولیدکنندگان شیر منطقه انجام شود.
 
وی با بیان اینکه کارخانه پشم که دارای دانش فنی در منطقه است را حمایت خواهیم کرد و باید رایزنی انجام تا زمینی در اختیار متقاضی قرار داده شود، افزود: تا بتوان روی ارزش افزوده پشم آن کمک شود.
 
معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: طرح تعاونی بهداشت منطقه تحت عنوان شفاست که سال گذشته در بند الفتبصره 18 تسهیلاتی برای آن در نظر گرفته شد که متاسفانه حذف شده است و با این تفاسیر نیاز است اولین طرحی که باید در صندوق کارآفرینی مطرح شود همین طرح باشد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15044 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر بازدید: 1073 ساعت: 5:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سیب زمینی‌های سبز و جوانه‌زده خطرناک هستند؟/ سیب‌زمینی‌های نرم را انتخاب نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ بهمن
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
10 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ پایگاه خبری لقمه: مواد معدنی یا املاح برای عملکرد ...

  قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلف...

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سوزاندن چربی در زندگی کارمندی سوزاندن چربی‌های بدن فقط از طریق ورزش امکان پذیر است و باید میزان دریافتی و مصرفی با هم هماهنگ باشد.
چهار مکمل برای داشتن خواب طبیعی و راحت خواب راحتی ندارید؟ پزشکان معتقدند باید علت نداشتن خواب راحت را در سبک زندگی - مصرف بیش از اندازه کافئین، ورزش نکردن، کار شبانه و تماشای تلویزیون پس از رفتن به رختخواب - افراد جست و جو کرد.
دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافته‌های جدیدی رسید‌ه‌اند.
10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد