جوشاندن آب معدنی ممنوع!


کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.

به گزارش لقمه، مهندس کاظم قوشچی در گفت‌و‌گویی درباه ظروف پلاستیکی آب معدنی گفت: امروزه حجم زیادی از آب‌های معدنی در جامعه مصرف می‌شود که در حالت عادی این ظروف پلاستیکی آب معدنی بهتر است کمتر مصرف شود، اما در مواقعی که آب معدنی یخ ببندد یا جوشانده شود و یا در مقابل نور مستقیم شدید خورشید قرار بگیرد، ماده "مونیمر" آزاد کرده و داخل بطری آب می‌شود که سرطان‌زا است.

وی ادامه داد: توصیه اکید داریم که خانواده‌ها سعی کنند آب را در داخل بطری شیشه‌ای یا استیل قرار دهند تا سلامت آن حفظ شود و به هیچ وجه آب را داخل بطری پلاستیکی قرار ندهند؛ همچنین نگهداری طولانی مدت آب معدنی نیز توصیه نمی‌شود.

این کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی، ارزان بودن قیمت پلاستیک را عاملی برای تولید این بطری‌ها دانست و افزود: ظروف پلاستیکی به دلیل ارزانی و حمل و نقل راحت، مورد استفاده تولیدکنندگان آب معدنی قرار گرفته است، ولی متاسفانه همین موضوع عامل سرطان در بدن می‌شود و سلامت افراد را تحت شعاع خود قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: متاسفانه در مبحث آب که نیاز روزانه مردم است ظروف آب طبیعی و آب آشامیدنی در بازار مجزا و مشخص از هم نیست و مصرف کننده نمی‌داند کدام آب از سلامت بیشتری برخوردار است.

کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی در پایان افزود: توصیه اکید ما درباره آب‌های بطری‌های بسته‌بندی شده این است که بیش از اندازه حرارت ندهند یا فریز نکنند تا یخ بزند، جلوی نور خورشید قرار ندهند و مجوز وزارت بهداشت و درمان را داشته باشند. همینطور نباید صد در صدر آب مصرفی روزانه را از آب‌های بسته‌بندی شده قرار دهیم.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سینانیوز

کد: 7948 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين بازدید: 5131 ساعت: 1:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
2 گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
3 کاهش فشار خون از طریق نوشیدن آب ۱۳۹۶ شنبه ۲۸ بهمن
4 لزوم برنامه ریزی جدی در جهت جلوگیری از کم آبی در فصول آینده ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
5 مصرف ماهی به صورت آب پز برای سلامت مفید است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
6 تهران میزبان هجدهمین اجلاس جهانی آب می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ دي
7 فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
8 مصرف آب هویج در بهبود چه بیماری هایی موثر است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
9 توسعه گلخانه، تنها راه نجات کشور از بحران کم آبی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 نکاتی که می‌تواند شادابی و جوانی پوست را تضمین کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
11 تیلاپیا بزرگترین خطر برای گونه های آبزی بومی کشور ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

  درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...

  کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه اشتهای خود را کاهش دهیم با این روش ها می توانید اشتهای خود را کاهش دهید. تقریبا همه آنهایی که قصد لاغر شدن دارند، به دنبال یافتن بهترین و کارآمدترین راهکارها هستند. اما با اضافه کردن مواد غیرمشخص به غذای خود نمی توانید به طور معجزه آسایی باعث آب شدن چربی های اضافه بشوید.
لاغری گیاهی به سبک بازیگران سینما اگر تا امروز شیوه‌های مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه كرده و نتوانسته‌اید به وزن ایده‌آل خود نزدیك شوید، توصیه می‌كنیم با اجرای توصیه درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان در سراسر جهان برای كاهش و تثبیت وزن خود اقدام كنید.
مصرف ویتامین "c"سطح جذب آهن را افزایش می‌دهد یک متخصص تغذیه گفت: مصرف همزمان مواد خوراکی و نوشیدنی‌های حاوی ویتامین C باعث افزایش جذب آهن در بدن می‌شود.
چلغوز، نا سزا نیست! شاید نام چلغوز از نظر برخی افراد جامعه معنی و مفهوم خوبی نداشته باشد و عده‌ای آن را ناسزا بدانند، اما اشتباه نكنید. چلغوز فحش نیست! بلكه دانه‌ای آجیلی و سودمند است كه مغزآن شبیه به تخمه آفتابگردان بوده و طعمی مشابه بادام و پسته دارد.