جوشاندن آب معدنی ممنوع!


کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.

به گزارش لقمه، مهندس کاظم قوشچی در گفت‌و‌گویی درباه ظروف پلاستیکی آب معدنی گفت: امروزه حجم زیادی از آب‌های معدنی در جامعه مصرف می‌شود که در حالت عادی این ظروف پلاستیکی آب معدنی بهتر است کمتر مصرف شود، اما در مواقعی که آب معدنی یخ ببندد یا جوشانده شود و یا در مقابل نور مستقیم شدید خورشید قرار بگیرد، ماده "مونیمر" آزاد کرده و داخل بطری آب می‌شود که سرطان‌زا است.

وی ادامه داد: توصیه اکید داریم که خانواده‌ها سعی کنند آب را در داخل بطری شیشه‌ای یا استیل قرار دهند تا سلامت آن حفظ شود و به هیچ وجه آب را داخل بطری پلاستیکی قرار ندهند؛ همچنین نگهداری طولانی مدت آب معدنی نیز توصیه نمی‌شود.

این کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی، ارزان بودن قیمت پلاستیک را عاملی برای تولید این بطری‌ها دانست و افزود: ظروف پلاستیکی به دلیل ارزانی و حمل و نقل راحت، مورد استفاده تولیدکنندگان آب معدنی قرار گرفته است، ولی متاسفانه همین موضوع عامل سرطان در بدن می‌شود و سلامت افراد را تحت شعاع خود قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: متاسفانه در مبحث آب که نیاز روزانه مردم است ظروف آب طبیعی و آب آشامیدنی در بازار مجزا و مشخص از هم نیست و مصرف کننده نمی‌داند کدام آب از سلامت بیشتری برخوردار است.

کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی در پایان افزود: توصیه اکید ما درباره آب‌های بطری‌های بسته‌بندی شده این است که بیش از اندازه حرارت ندهند یا فریز نکنند تا یخ بزند، جلوی نور خورشید قرار ندهند و مجوز وزارت بهداشت و درمان را داشته باشند. همینطور نباید صد در صدر آب مصرفی روزانه را از آب‌های بسته‌بندی شده قرار دهیم.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سینانیوز

کد: 7948 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين بازدید: 2646 ساعت: 1:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تعرفه واردات انواع آبمیوه به عراق۱۳۰ درصد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
2 کنترل آب شرب مناطق زلزله زده/ فیلترینگ مخازن و تانکرها ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
3 انباشت سیب زیردرختی به صورت فله ای ممنوع است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
4 سبزی و صیفی هایی با طعم آب آلوده ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
5 کشاورزی حفاظتی، دروازه ورود به تولید پایدار ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
6 تدوین برنامه ١٠ ساله برای بهره ورسازی مصرف آب ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
7 پیشگیری از آب مروارید با این فرمول غذایی ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
8 میوه های خوش آب و رنگ گاز زده ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
9 اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
10 طرز تهیه رنگینک با طعم‌ شكلات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 اسامی۱۲ محصول غذایی غیراستاندارد اعلام شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پیشگیری از سرطان ها با مصرف زیاد میوه و سبزی پیشگیری از سرطان ها با مراقبت های مداوم غذایی، رعا...

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟ در حال حاضر همه می‌دانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب می‌زند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.