صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
میراث فرهنگی و گردشگری
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
پایگاه خبری لقمه: پرونده «افطار و سنتهای فرهنگی ـ اجتماعی آن» مشترک به نام ایران، آذربایجان، ترکیه و ازبکستان در یونسکو ثبت جهانی شد.
رستورانهای تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل گردشگری داخلی گفت: با وجود آن که غذاهای ایرانی مورد علاقه همگان هستند اما ما تیم ملی آشپزی نداشتیم از این رو بر آن شدیم تا این تیم را تشکیل دهیم در حال حاضر مسئول تیمهای ملی . . .
آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبیها
پایگاه خبری لقمه: آش بوشهری یکی از غذاهای پرطرفدار است که مردم این استان برای ادای نذرهای خود در روزهایی چون اربعین آن را طبخ میکنند.
تسهیلات ویژه بومگردیها برای تابستان/ از اقامت رایگان تا تخفیف 30 درصدی
پایگاه خبری لقمه: رئیس جامعه انجمنهای حرفهای اقامتگاههای بومگردی ایران از ارائه تسهیلات خاص از رایگان بودن سومین شب اقامت گرفته تا تخفیف ۲۰ تا ۳۰ درصدی در دومین شب اقامت خبر داد.
گسترش همکاریهای گردشگری ایران و تاتارستان روسیه
پایگاه خبری لقمه: ایران و جمهوری تاتارستان فدراسیون روسیه برای گسترش همکاریهای گردشگری به توافق رسیدند.
سامان گلریز:
غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی
پایگاه خبری لقمه: درحالیکه کارشناسان گردشگری و آشپزی از انقراض روش تهیه بسیاری از خوراکهای ایرانی خبر میهند، تحقیقات انجمن جهانی سفر و غذا نشان میدهد که حدود ۵۰ درصد از هزینههای سفر و تفریح مردم . . .
«پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور
پایگاه خبری لقمه: «پتله پلو» (patleh polo) یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که در بیشتر مهمانیها و دور همیها و به مناسبتهای مختلف بهویژه جشن، اعیاد و شب چله طبخ میشود.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان
بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های ب...
پزشکان درباره زیاده روی کودکان در مصرف ماهی تن هشدار دادند
پزشکان بر اساس تحقیقات خود درباره زیاده روی کودکان...
باز هم بشنوید از خطرات اضافه وزن!
تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد نوجوانانی ک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟
یکی از نکتههای مهمی که میتواند نشاندهنده کهنه بودن مرغ باشد، بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر میخواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بالهای آن شروع میشود.
مقایسه نان سفید و سبوسدار
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: بهطور میانگین نان سبوسدار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟
در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بیخبر باشید
اگر به دنبال راهحلهایی برای لاغری میگردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است