صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
میراث فرهنگی و گردشگری
توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی ۲۸ آذر برگزار می شود
پایگاه خبری لقمه: نشست تخصصی توسعه پایدار گردشگری میراث و اقتصاد مقاومتی سه شنبه ۲۸ آذر با همکاری دانشگاه آویون کشور فرانسه در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.
بهرهبرداری فاز نخست مجموعه کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال
پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان گرمسار از به بهرهبرداری رسیدن فاز نخست مجموعه اقتصادی کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال خبرداد.
چگونه «دلمه» به نام آذربایجان ثبت شد؟
پایگاه خبری لقمه: آذربایجان درحالی پرونده «دلمه» را به نام خود در یونسکو ثبت کرد که ایران میتوانست پرونده مشترکی با آن کشور داشته باشد اما دست خالی ماند.
خریدار جدید حیاط کافه نادری/۲ مالک برای یک اثر تاریخی
پایگاه خبری لقمه: مدیر بافت و بنای تاریخی شهر تهران گفت: وزارت مسکن و شهرسازی برای خرید حیاط کافه نادری اعلام آمادگی کرده است.
شرکت ایزی هتل انگلیس با شرکتهای سازنده ایرانی به توافق رسیدند
پایگاه خبری لقمه: شرکت «ایزی هتل» انگلیس برای گشایش ۵۰۰ اتاق در ایران به توافق رسیدند.
روح الله مهدی نژاد رئیس مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی شد
پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان میراث فرهنگی در حکمی روح الله مهدی نژاد کیاسری را به سمت رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی این سازمان منصوب کرد.
40 هزار میلیارد ریال در بخش گردشگری ای مازندران سرمایه گذاری شد
پایگاه خبری لقمه: استاندار مازندران گفت که در دوره فعالیت دولت تدبیر و امید بیش از 40 هزار میلیارد ریال در بخش گردشگری ای استان سرمایه گذاری شد .
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
این خوراکیهای باهوش کننده را بشناسید!
کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...
چرا مصرف پفک مضر است؟
مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...
راهحل فرار از دندان های زرد
یک دندانپزشک گفت: اصلیترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش
شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسالهای گذشته با راهاندازی رستورانهای زنجیرهای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
با فلفل چیلی سایز کمر خود را کوچک کنید
یک کارشناس ارشد تغذیه درگفتگویی عنوان کرد: فلفل چیلی یا فلفل تند یکی از سبزی های پرخاصیت برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن دارند.
غذاهایی که پیش از معاشقه نباید بخورید
آیا امیدوارید که شام امشب، زمینه ساز یک عشق ورزی پر از شور و شیطنت خواهد بود؟
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود
در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمیشود؟»، خلبان یکی از شرکتهای هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو میشود، انتقاد کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است