«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم پایگاه خبری لقمه: از زمانی که سوپ جومو در هاییتی برای اربابان برده‌داری پخته می‌شد تا زمانی‌که هاییتی به استقلال رسید، این سوپ به نمادی برای این کشور تبدیل شد، در حدی که حالا هم در یونسکو ثبت شده و نم . . .
عزت الله ضرغامی: نیازی به فقه گردشگری نداریم/بسیاری از موانع ما داخل خود وزارتخانه است هجدهمین جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با حضور سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و علی‌‌اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث‌ فرهنگی، گر . . .
حسن میثمی روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی شد پایگاه خبری لقمه: حسن میثمی به‌عنوان مدیرکل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزرات میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی منصوب شد.
اسماعیل برات: بهداشت تاسیسات گردشگری در سطح استاندارد است/رستوران های غیربهداشتی پلمب می شوند سرپرست اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور ضمن مطلوب دانستن وضعیت بهداشتی تاسیسات گردشگری کشور، از رسانه ها خواست اخابر و اطلاعات واقعی و صحیح را منتشر کنند.
نارضایتی گردشگران خارجی از بهداشت مراکز پذیرایی ایران/نسبت به گردشگری غذایی بی توجهیم پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهشی که از سال ۱۳۹۸ مسائل و دغدغه‌های گردشگران خارجی را مورد پایش و رصد قرار داد، حاکی از آن است که ۶۷ درصد از گردشگران خارجی که درصد بالایی را شامل می‌شود، به هیچ عنوان از و . . .
هجده نفر از نوزده وزیر پیشنهادی رای اعتماد گرفتند پایگاه خبری لقمه: از میان 19 وزیر پیشنهادی، تنها حسین باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش موفق به کسب رای اعتماد از مجلس نشد.
نان باگت با تلاش فرانسه در میراث فرهنگی یونسکو ثبت می شود پایگاه خبری لقمه: با تلاش فرانسه نان باگت به عنوان نامزد این کشور برای ثبت در فهرست میراث فرهنگی ناملموس سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) مطرح شد.
1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درما...

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت